Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    12. Lipanj 2020. 15:03

Matea, wow pa moj lavić je vec sad teži od toga🤗❤️
    *
    Baby land inace ima bas lijepih stvari, kome je blizu neka baci oko 😊

jasamja
    12. Lipanj 2020. 15:31

Bok svima 😊 želim vam ugodan vikend ☀️
    Mi smo danas "poharali" trgovinu. Kupili smo krevetić i hranilicu koja se može koristiti od rođenja pa sve do 3 godine djeteta 😊 slike uživo nemam ali imam ove sa interneta. Krevetić nam se učinio jako kvalitetan a ova hranilica nas je prvenstveno osvojila zbog boje ali i funkcionalnosti. Valjda nismo pogriješili u odabiru. 
    https://ibb.co/SV9vxtT
    https://ibb.co/f4jvCMk

Do kraja vikenda možda odemo i po kolica 😁😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Unakit
    12. Lipanj 2020. 15:45

Malamala

Happymom

Gonal

LUX

Cure jel uzima tko utrogestan u ovim vecim tjednima?

Lux ja sam jos uvijek na utrogestanima i duphastonima. U cetvrtak idem vidjet s dr do kada cemo jer iskreno vise mi ih je preko glave 3×2 dnevno i pit 3×1 duphaston.

Mogu te pitat zašto piješ duphaston i dokad ćeš ga pit? Meni su ga prepisali kad san došla na hitnu zbog krvarenja u ranoj trudnoći, ispalo da je implementacijsko. Uglavnon, još uvik ga pijen 3 na dan i pitala san u utorak gin dokad ću ga pit i kaže ona meni da ga mogu pit i do kraja trudnoće, da on samo čuva trudnoću, a da nema neke štete od njega. Iskreno, meni ga je već pomalo puna kapa hahaha i stvarno mi ga se ne da pit do kraja. Nije mi smetalo to u prvo vrime dok je postoja rizik od pobačaja, ali sad mu više uopće ne razumin ulogu…

I ja pijem Duphaston isto radi malo krvarenja u 5 ili 6 tj…tad sam ih pila dvije pp tri puta na dan, pa je smanjila tri na dan i sad pijem dvije na dan, sad ulazimo u 20. tjedan i jos mi je rekla da ih pijem do sljedećeg pregleda i to je to..

Isto moja prica 😊

Marta14
    12. Lipanj 2020. 15:45

Jasamja 👌👌 I ja sam imala peg perego hranilicu sa prvim, mislim da cu opet.. 

• LoMa
    12. Lipanj 2020. 16:34

Bebetto luca kolica moj prijedlog vam je da ne kupujete Bebetto u babylandu i tim dućanima, sa svim popustima vam ispadne tipa 4500 čini mi se. I još nemaju boja svih na lageru, a od rama imaju samo crne (a postoje i srebrne)....čeka se 3-6 tjedana. Ja sam narucila Bebetto luca sa stranice mulan.pl, platila paypalom da budem ziher za pare, kolica došla tip top za tjedan dana ☝️  Sve skupa s dostavom i naknadom za paypal sam platila 3660kn....to im je regularna cijena, nikakav poseban popust ili prilika...

Tejic
    12. Lipanj 2020. 16:44

Slatke_brige cestitam na okruglom tjednu,  jos malooo🤩🎉🥳
    Princess Mimi draga drzi se i samo hrabro, pozitivne misli i sve ce biti u najboljem redu 😊 vjerujem da cete izdrzati do kraja 😘🤗😊
    LUX ja sam jos uvijek na Utrogestanu 3x 2 i vec mi ga je preko glave. Iskreno vec sam ga pocela i zaboravljati uzimati redovito kak bi trebala 😒 u ponedjeljak radim urinokulturu tak da cu ga sad uzimati oralno da se dolje sve ocisti.. 

Dinosaurus
    12. Lipanj 2020. 17:16

Marta14

Takoder, tj imamo ju jos, tocno ovu follow me. Jos uvik je svakodnevno vise puta u upotrebi 😊

jasamja
    12. Lipanj 2020. 17:21

Dinosaurus

Marta14

Takoder, tj imamo ju jos, tocno ovu follow me. Jos uvik je svakodnevno vise puta u upotrebi 😊

Učinila mi se jako praktičnom zbog sjedišta koje je od kože pa će bit lako za održavanje. Jedino mi se čini da su pre duboka za malu bebu da leži unutra 🤷‍♀️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Dinosaurus
    12. Lipanj 2020. 17:25

jasamja

Dinosaurus

Marta14

Učinila mi se jako praktičnom zbog sjedišta koje je od kože pa će bit lako za održavanje. Jedino mi se čini da su pre duboka za malu bebu da leži unutra 🤷‍♀️

Iskreno mi smo ju kupili tek kad smo poceli s dohranom znaci kad je mali imao 6mj. Jos uvijek nije sjedio pa smo ga drzali u malo nagnutijem polozaju. Ali da...skroz malu bebu ne bih bas drzala u tome iako ima taj neki skroz nagnuti polozaj, dosta je duboko i klizavo zbog materijala.. Ne znam.. 

Demetria
    12. Lipanj 2020. 17:28

Sredila sam noge i malo pupu i izašla s mužem na more.
    Nakon blagog picigina , kad sam presvukla kupaći i skužila sam striju. Baš je lijepo popucala po trbuhu prekrasno 😠🙈🙈

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.