30 Curica 💜 34 Dečko 💙 12 🌞 = 76 bebice naše lijepe jesenske
*
Jedno glupo pitanje, jedete li trešnje onako samo u usta hop ili gledate ima li crva?
Ja evo već danima svaku režem gledam, samo ide mi na živce kako mi nokti i prsti poslije izgledaju ružno neuredni i nemožeš dobro oprati oko zanoktice.
Ja ne gledam jer da nađem jednog morala bi isto čistit svaku, a to mi onda više nije taj pravi užitak 😁 i ako vidim da baš neka ima rupicu, nju preskočim ☺️
Marija1207 bome neka velika beba,moj je u 24 tj imao 630 grama i rekla je da je to idealna gramaza pa sam se sad uplašila malo kad sam vidla da ti imaš već tako veliku bebicu
Marija1207 bome neka velika beba,moj je u 24 tj imao 630 grama i rekla je da je to idealna gramaza pa sam se sad uplašila malo kad sam vidla da ti imaš već tako veliku bebicu
Onka nemas se cega plasiti,moja je i na proslom pregledu bila veca tako da me ovo nije iznenadilo,rekla je da je veca beba da bi mogla doc do 4 kg ako ovako nastavi,ali to nemora nista znaciti jer moze usporiti sa rastom,tako da nemas se cega plasiti samo ja mozda rodim sumoborca 🤣🤣🤣😀
[quote=It's a Girl 👧][quote=Ledolina]Cure, sinsay ima 20% na dječju robicu, uključeni su kombinezoni, hlačice, haljinice.. I dostava besplatna 😁 sva sreća pa nema prevelik izbor veličina haha inaće bi bilo veselo za novčanik 😁[/quote]
Ne vidim na stranici popust 20%?[/quote]
Ja sam dobila na mail obavijest, upišeš kod SINSAY20HR
Moja logika je ako tresnja ima crv znaci da je prirodna, nije spricana, a i to su kao proteini...jedino ako ga bas vidim il rupicu, e onda ne mogu 😂
Za serklazu ne znam nista pametno, meni su bili na pocetku trudnoce govorili da cu mozda morat, al za sad je sve ok i nitko vise ne spominje...
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Ja zato trešnje više ne jedem 😂😂 ja moram svaku otvoriti i provjeriti pa mi je jednostavnije ne jesti ih 😁😁 crva se grozim pa ju ne mogu pojesti a da ne otvorim. A ja sretnica svaku koju otvorim ima stanara 😂😂
Evo da se i mi javimo nakon pregleda 🙃
Bebac je na 1183 g, sve se uredno razvija! 😊(a ja na +10 kg🙈🐷🐷). Ne mozemo uhvatit bas lijepu slikicu zbog posteljice sprijeda al evo glavice 😁
Nas mali Leon 💙💙❤️
https://ibb.co/nQ8sJPQ
Isla sam pjeske do poliklinike posto mi je blizu, i svakim korakom me bockalo nisko u mjehuru. Ginekolog je sve pregledao i sve je uredno, cervix 37mm smeksan uloziv za vrsak prsta al sve zatvoreno, uredan oblik slova T... Jedino kaze da je glavica nabijena skroz nisko i meni prva trudnoća pa je to moguci razlog. U ponedjeljak radimo urinokulturu i briseve kako bi izbacili mogucnost prisutnosti kakve bakterije. A ovako po trakicama urin uredan.
Za kontrakcije (koje me cesto prate), grceve i ostale neugodnosti uzimati Normabel 2mg prije spavanja, Magnezij 400mg ili 375 mg 2 x na dan, Utrogestan 3x2, i prenatal vitamine. 🤦♂️
Cure, evo i mene s pregleda.
Bebač ima 1200g, glavica me je jako nisko u zdjelici i sutra idemo na Sv duh. Tamo ce nas zadrzati i davati injekcije za razvoj pluća jer nam prijeti prijevremeni porod.
Iskreno se nadam da ce biti sve u redu i da cemo izdržati do termina 🤞🏼
Bas me strah bilo, isplakala sam se, ali sad sam se smirila malo i molim se samo da naš Leo bude velik i jak i izdrži sto duze u buši💙🦁
Nemamo slikice jer ga nije mogao uloviti koliko je nisko, ali stavit cu cu nalaz u prilog pa ako je netko imao slicna iskustva mozda ima kakav savjet!
Pusa svima, tejic, cestitam na urednom pregledu🤗
https://ibb.co/Kjkw74S
Tejic cestitke na urednom pregledu.
Mimi sretno, nadam se da će biti sve u redu!!!
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Tejic super za uredan pregled, bitno da je sve u redu, a vjerujem da ce i brisevi biti uredni🤗nadam se da ce ti nakon ovoga svega sto si navela biti malo lakse sto se tice grceva i ostalog!☺️
PrincessMimi vjerujem da ti nije lako i mogu si samo sebe zamisliti u toj situaciji, ali vjerujem da ce biti sve u redu, biti ces pod nadzorom i to je najsigurnije☺️budi hrabra, pozitivna, drzi se i javljaj nam se!🤗Sretno!😃🤞🍀😘😘
🌈💙👣🙏
Ivana, Smile, hvala ❤️ pisati cu vam novosti. I barem vidjeti kakva je situacija gore, posto ionako planiram roditi na Sv duhu 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji