Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    01. Lipanj 2020. 23:20

Demetria, poslano!
    Marta, ma moj je Marko ali Tomislav je od cure koja je prije mene radila popis pa je ostalo 😂
    Skakavac, ne čini mi se puno tih 5 kg. Ja ću od sutra stat sa slatkim jer imam sljedeći tjedan kontrolu pa bi moglo bit veselo kad stanem na vagu 🙊🐷
    Onka, samo pripazi na prehranu i bit će sve ok sa ogttom!!

Tejic
    01. Lipanj 2020. 23:50

Skakavac i Onka cestitam na urednim pregledima 🥰🥰🥰
    Ja taman evo legla da idem spavati i poceo show po mjehuru, ocito je i moj okrenut na zadak kad tak lijepo skakuce ko po trampolinu 😂
    Ja takoder obozavaaam voce ali me zgaravica sprjecava da se ubijem, al me ne moze sprjeciti i u slatkome pa mi cisto cudno da sam u zadnjih mj dana dobila samo 1kg😂Jucer i danas sam si dala malo oduska sa jagodama i popila  casu radlera i sad ce biti veselo sa zgaravicom 🤯😖
    A popis je odlican! Sutra ga printam i krecem lagano u akciju 😂 jedino jos knjigu nisam krenula citati, prosla sam samo po sadrzaju, al krecem od sutra i sa time 😀

Skakavac
    02. Lipanj 2020. 00:01

Ma Bogu hvala, dobila kile i dobro. Beba ide kako triba, sve je drugo lako. Ali znan da san sa svom drugom spizom skoro pa na vi zbog zeluca i zgaravice. Trisnjama s druge strane, ne oprastan 😶, samo daj. I sta je najgore, nije bitno doba dana, meten sve isprid sebe. Od sutra iman tri tjedna do pregleda pa cu se bas vratit u normalu koja je bila prije tih slatkih crvenih sretnica. Mogla bi zivit na vocu, Dinosaurus onda me sve razumis 🤧🙆‍♀️
    PrincessMimi da sam tukla na slatkom pa ni po muke.. Al ocito dode na isto, cukar je cukar.. Pogotovo u količinama u kojima san ja pojila. Spizu cu ostavit kako je bila dosada, uz male restrikcije, pa cemo Vidit. Haha najbolje kljuc u bravu i nema straja za nas. 😂💃
    Marta14  aha, tako mi je nekako i samoj. Vidit cemo kako ce ic, zasada san ok, nije ginek nikakav naglasak stavila ali je zena svatila da bi me trisnje mogle kostat jos dosta na vagi, pa bolje upozorit na vrime 😅 lipo da ti je tako lagano sve proslo 🤗😌

Skakavac
    02. Lipanj 2020. 00:04

Tejic 💞 znan kako ti je, ko da mi je cilo vrime ples po mjehuru. Noc ne prode bez tri dizanja 🤧 i neka si si dala malo oduska, dobro dode.
    Ja odo spavat, zelin vam svima laku i dobro prospavanu noc 💞😴

Hannica0 👧
    02. Lipanj 2020. 00:45

Marta14

Neka je narucila nesto sa dada&rocco? Preko stranice na netu ili ste pisale na instagram, fejs?

Ja sam narucila preko str na netu. Webshop. Stiglo sve uredno u roku kako i pise.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Napokon 2804
    02. Lipanj 2020. 01:32

Što se stvari za. Rodilište tice ovdje u de trebas samo za osobnu higijenu i za bebu robicu u kojoj ce izaci. Sve ostalo je njihovo, mrezaste gacice, ulosci, vlazna, pelene, robica za bebu, ama bas sve... I ne trebas bit u spavaćici nakon poroda jer te ne gledaju dole u krevetu nego te vode u ambulantu i stvarno sve odlicno... 

AngelEyes
    02. Lipanj 2020. 07:24

Onka Skakavac čestitam na urednim pregledima.  Ja sam zadnji put dobila 3kg između pregleda pa sam malo pripazila sa slatkim, sad sam na +1.5 kg. Jutros mi se mantra za poludit, jedva hodam 
    Może li i meni popis i knjiga, ne radi im stranica još uvijek   twiggy_du@yahoo.com
    Hvala puno!!!

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Demetria
    02. Lipanj 2020. 07:34

Dobro jutro cure čestitam na uspješnim pregledima.
    Hvala za popis mislila sam da je to samo za bolnicu, jesam se prevarila. Imam sličan popis i na aplikaciji pa ću usporediti.
    Skakavac meni je ginicka u dječjem dispanzeru i isto još ne dopušta pratnju. Nadam se da će za dva tri tjedna pustiti.
    Mislim ipak ništa ne diraju samo uđu i gledaju
    "
    Kada spavam pokušavam zaspati na lijevom boku. Ali mi se zna desiti da se probudim u noći i budem na lijevom i kada se okrećem desna zdjelica bude neugodno bolna. Ne boli dok se ne krenem okretati.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ketty1309
    02. Lipanj 2020. 07:49

Jutro svima. Čestitam na uspješnim pregledima. Znam da se preporuča paziti s kilažom ali ne nora značiti da će s kilama doći problemi. Ja sam u prvoj trudnoći natukla preko 20 kg ali kroz par mjeseci sve je ošlo. Briga o bebi može jako iscrpiti majku a tek ako ima jop jedno manje dijete uz bebu! Malo treba pripaziti al malo i prežmiriti. Nismo sve jednake i ne možemo se ugurati u neki kalup a i nećemo biti trudne sto puta u životu tako da treba malo i dat si gušta. Mi smo žene i možemo sve! Ne kaže se uzalud: žena, majka, kraljica!
    Uživajte u danau i sretno ako tko ide na pregled! 

Leia91
    02. Lipanj 2020. 08:00

Jutro cure! Može i meni popis i knjiga? Još se ne može skinuti sa Rodine stranice. helenafrlic@gmail.com
    Ja na sreću nemam tih problema sa jedenjem voća, pojedem jednu ili dvije voćke dnevno i to je to. A trešnje ne jedem jer svaka koju ja otvorim ima crva. Tako da izbjegavam. Isto mi je i sa šljivama. Baš sam pehista 🤣
    Što se kila tiče, još sam 4 kile u minusu u odnosu na prvo vaganje pa se ne zabrinjavam previše. A bome me i ne vuče da stalno jedem. Jedino što se brzo zasitim i primijetila sam da puno manje pojedem u jednom obroku nego što bi inače. Ali zato češće jedem pa nadoknadim. 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani