Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    enana
    28. Svibanj 2020. 12:47

Pozdrav svim novim curama 😊
    2020 prekrasna si trudnica, kao s reklame 🤩
    Napokon mislim da ce tvoj bebac bit glavni frajer u kvartu, sva robica mi je preslatka.
    Vidim da od 01.06. u Lidlu ima opet malo robice za trudnice i bebe, mozda ovaj put nest uhvatim cisto da krenem sa kupovinom...
    Za sad biram tapetu za djecju sobu, krevetici ce bit iz Ikee, a ugradbeni ormar cekam majstora da napravi, tak da u glavi kao sve imam, al jos nista u sobi 😅

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

nada23
    28. Svibanj 2020. 12:50

Cure, ako niste znale možete besplatno skinuti knjiguTrudna- tvoja saveznica u idućih 12 mjeseci”. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Gonal
    28. Svibanj 2020. 12:55

Curke evo slicice od kupovine jucer:
    https://ibb.co/dgvdvWN
    Sad samo bodice kupujem i moram koju haljinicu princezi.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Napokon 2804
    28. Svibanj 2020. 13:03

Gonal

Curke evo slicice od kupovine jucer:
    https://ibb.co/dgvdvWN
    Sad samo bodice kupujem i moram koju haljinicu princezi.

Prekrasno je sve 😍😍😍😍

Demetria
    28. Svibanj 2020. 13:26

Odlična vijest za lidil već vidim da ću bankrotirati u ponedjeljak 
    Meni bio plan da u subotu idemo gledati po trgovačkom centru robicu kad ono praznik. A ovih dana muž radi do 6h i iza ručka zaspi pa mi ga žao vući još u kupnju.
    Izgoriti ću od želje da krenemo s kupovinom. 
    Listu sam ažurirala staviti ću ju sutra ujutro, da ju ne lijepimo više puta dnevno.
    Dobro došle cure

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

28. Svibanj 2020. 13:30

Lijepe trudnice i dobri nalazi, super. A izgleda danas je i dan za shopping 😉 hmm...
    Otišla sam po hranu za mačke a vratila se, naravno, s nekim stvarčicama ne za mačke 🙄 kad je sve tam na jednom mjestu odmah pod nosom... pa samo da pogledam jel ima kaj novoga...

Za maloga, u pepcu su uglavnom stvari s kratkim rukavima pa sam uzela samo kombinezonić i kapicu, na njih ide sniženje, i dva paketa po dvije (jako rijetke ali slatke) tetre koje nisu na sniženju. I valjke, pošto je mačak prisvojio krevetić 🥰. I u kiku jedan kompletić. Ima slatkih kombinezonića i dekica al nisu čisti pamuk, ima 30-40% poliestera, to neću.
    A ovo je za moja znojna bedra, ispod ljetnih haljina. 🙄 ili za po doma bez haljina 😉 

I tako, moram se ozbiljno početi kontrolirati! Ovo korona - plaćajte karticama - je opasno!
    Za probavu mi pomažu te chia sjemenke, bar malo, namočene prek noći i konzumirane na tašte, iako i mene više muči tvrdoća nego baš zatvor. I magnezij navečer. I trudim se da ne jedem ili bar ne kombiniram u istom danu namirnice koje napuhavaju. I dosta tekućine ali, da, izgleda da tak bude cijelo vrijeme. 
    Sad malo na odmor i namazati ruke, već imam rane od dezimficijenasa raznih....

• ela32
    28. Svibanj 2020. 13:32

Dobro dosle nove cure!! Robica je predivnaaaa!!! 
    2020 prekrasna si! 
    Mene danas nesto jako bole prepone i sva sam neka umorna, samo bih lezala, ali to bas nije moguce uz moja 3 deckica kuci 😅😅

Mona1309
    28. Svibanj 2020. 13:45

Cure, baš je medeno sve što ste kupili. Jedva čekam da se uputim u shoping. Sada smo imali tehnički za auto pa se nisam htjela unositi u kupovinu dok to ne prođe. A i hvala za info za Lidl, još nisam vidjela katalog.
    Nemam problema sa zatvorom trenutno, nadam se da neću ureći 
    Ali me isto prepone baš bole, nadam se da je to normalno. 
    Cure mislim da je netko pisao da je bio kod zubara. Imam zakazan pregled uskoro, pa me zanima ako mi nešto bude trebao bušiti ili slično, to sada ide bez nečeg protiv bolova?

Shine
    28. Svibanj 2020. 13:58

Kako mi je lijepo citati vase postove, gledati slicice i uzivati... Ja jos nista nisam nabavljala al jos ni ne znam spol pa nek sve ide svojim tokom. Sljedeci petak je pregled i jedva iscekujem cut oce li moja curica dobit bracu ili seku. Stalno vas pratim al rijetko pisem 🤷🏼‍♀️ Promijenit ce se to, nek samo jos obavim ove neke obaveze i zasluzeno pocnem odmarat. Dobrodosle nove cure i veselim se rastu nasih bebica i trbuha ❤️

Napokon 2804
    28. Svibanj 2020. 14:03

Sanja*

Lijepe trudnice i dobri nalazi, super. A izgleda danas je i dan za shopping 😉 hmm…
    Otišla sam po hranu za mačke a vratila se, naravno, s nekim stvarčicama ne za mačke 🙄 kad je sve tam na jednom mjestu odmah pod nosom… pa samo da pogledam jel ima kaj novoga…

Za maloga, u pepcu su uglavnom stvari s kratkim rukavima pa sam uzela samo kombinezonić i kapicu, na njih ide sniženje, i dva paketa po dvije (jako rijetke ali slatke) tetre koje nisu na sniženju. I valjke, pošto je mačak prisvojio krevetić 🥰. I u kiku jedan kompletić. Ima slatkih kombinezonića i dekica al nisu čisti pamuk, ima 30-40% poliestera, to neću.
    A ovo je za moja znojna bedra, ispod ljetnih haljina. 🙄 ili za po doma bez haljina 😉

I tako, moram se ozbiljno početi kontrolirati! Ovo korona - plaćajte karticama - je opasno!
    Za probavu mi pomažu te chia sjemenke, bar malo, namočene prek noći i konzumirane na tašte, iako i mene više muči tvrdoća nego baš zatvor. I magnezij navečer. I trudim se da ne jedem ili bar ne kombiniram u istom danu namirnice koje napuhavaju. I dosta tekućine ali, da, izgleda da tak bude cijelo vrijeme.
    Sad malo na odmor i namazati ruke, već imam rane od dezimficijenasa raznih….

Pa ja tako uvijek hahahaha uvijek idem kupit nesto drugo pa se vratim bez toga sa puno robice za bebu... U kiku su mi cisto ok bodici, isti su mi pod rukom kao i iz hm-a, jedino mi je pamuk iz neke baby trgovine (ne znam kak se zove) mekši pod rukom... Sad cekam da donesem svu robicu sto su moji uzeli i da to sve mogu gledati i slagati i dirati 😍😍😍
    Peopc, stvarno nije lose, a jeftino je... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.