Dobro jutro svima 🌞
Pozdrav Minnie i Marija, sve je više bebica na listi, lijepo društvance.
Ja sam smazala prvi doručak (ja ko hobit imam dva hehe), banana i chia sjemenke za, nadam se, poteranciju. Je li netko uspio naći olakšanje za probleme sa stolicom, sjećam se da se o tome prije pisalo?
Sad se i maleni probudio pa se namješta i gurka me iznutra 🙂
It's a girl i ja imam komodu iz Jyska, možda imamo istu, i ja sam baš zadovoljna. I taman stane prematalica gore, ona veća s tvrdim dnom koja može i na kimbač.
Evo nas sa pregleda. Sve je oke. Iduci tjedan idemo u bolnicu na anomaly i imam uputnicu za ogtt.
Spol cemo valjda vidjeti na anlmaly 🤔
Demetria- daa,ko zna mozda budemo cimerice 🤣😁
Premda neznam zasto al nekako mislim da ce moja princezica ranije,sve mi je nekako velika i cula sam na prvom uzv sa 5+6 i srce i plod vidila ocito mi ovulacija bila koji dan ranije,ali nista to ne znaci mozda curka jednostavno zeli bit komad bebe 🤣😍
Sta se tice robice apsolutno jos nista nisam 🙈 sve nekako ima vremena,pa sam to mislila tek tamo u 7 misec lagano pocet,jedino volim gledat po int kolica i vidila sam stranicu happystorks za kolica iz poljske dosta sam cula da su odlicna cak sam mislila narucit pa neznam jeste vi culi za kolica preko te stranice jesu li ok?
Kako je vama pocetak trudnoce bia? Meni uzasan! Za mi je sta tako tribam rec al bas bas uzasan od 5-19 tjedna sam povracala 2-4 puta dnevno a mucnine ajmee i smrsavila -3 kg bila nije ni cudno sta sam 22 tj na +2 samo ocito bebuska jede mene kad je tako velika🤣
Dobro jutro curke 😄 mama budna od 6, beba od malo prije 😄💙 tjedni idu ko ludi. Nadam se da bude tako i po vručini išlo 🤔🙈 trenutno smo na b kompleksu radi previsokog željeza u krvi, šećer i sve je ok. Danas je kod nas sunce, tako da peremo prozore u dječjoj sobici i stvari za bolnicu 😊 laganini. Ko zna kad dođu vrućine teško da se bude šta radilo 🙈
Ana hvala na dobrodošlici😁
Koji ste tjedan cure,kolika je bebica,kako se osjećate?
Ja sve nešto čudno,osjetim je od 1.dana 17 tj,sutra ulazim u 22.tj,udara me ko luda,sa 19+5 kaže ako već ovako nastavi da će bit velika,tad je bila 450 gr
Marija dobrodošle ti i tvoja bebica ❤️
22 tjedan, bila sam na pregledu prosli tjedan, djecacic je bio 350g i jako zivahan. Nocna je ptica, ujutro se malo pomazimo, ali zato navecer imamo po 2 sata tulum, jos pogotovo ako muz stavi ruku pa ga krene sutati…
Cini mi se da sam ga osjetila u 17 tjednu, i to je bilo kao da me skakilja nesto iz nutra, a sad zna trbuh poskakivati kako udara…
Uglavnom ne mogu dočekati termin i da ga primum u naručje, a opet tako uzivam u robici i kupovini iste (znaju cure da moj svaki izlazak iz kuce zavrsi sa bar jednom stvarcicom) i sto sam rekla muzu, zbog ovog osjećaja kako me lupka bi mogla biti trudna nonstop…
Napokon, tako i ja :) diiivno mi je biti trudna, kako su prosle mucnine, ja uzivam. I vec sad mi je zao sto cu biti u ovakvom stanju samo jednom ili dvaput u zivotu 😂 a kad osjetim bebu, nitko sretniji, zaljubljena sam vec sad u nju 🥰
I da, ja sam sa 22 tjedna isla na pregled i dr je rekao da je beba 451 gram 😒 sad mi nije jasna tolika razlika izmedju gramaze… ili je to gramaza od proslog tjedna, a ovaj tjedan si 22 tjedan?
To je od 21 tjedna, ali kao bebac je manji, odgovara 20 tjednu... Ne znam, svaki puta mi drugačije kaze. Planiram otici privatno sljedeći mjesec, pa vam tad kazem sve u detalje
Dobro Jutro curke
Svi ste vesele i preslatke,napokon i kod nas sunčan dan ,pa sam i ja bolje,danaa malo cicsenje po stanu i pripreme koj kolac cu praviti napokon stize mi muz doma ❤️❤️Pa sam sva happy 🌞🌞🌞🌸
Nove cure dobro dosle,i neka vam bebice ljepo raste 🥰🥰 Ni ja jos ne osjetim bas nesto bebicu a vec sam 17tj i nije prva trudnica-pokusavam samo ne previse zamarati ,ja vjerujem da je sve uredu i jednostavno takva bebica ,malo mirnija.moja beba sa 16tj bila 124grama .
Ljep dan vam svima zelim
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Jeste i za ovaj mjesec slale doznakemailom ili nosile osobno?
meni je doktorica poslala mailom al sam ja i fizicki otisla i odnila i uzeli su mi je jer su poceli radit 🤷🏼♀️
Jeste i za ovaj mjesec slale doznakemailom ili nosile osobno?
Meni je isto ginekologica slala automatski mailom na hzzo
🌈💙👣🙏
Dobro Jutro curke
Svi ste vesele i preslatke,napokon i kod nas sunčan dan ,pa sam i ja bolje,danaa malo cicsenje po stanu i pripreme koj kolac cu praviti napokon stize mi muz doma ❤️❤️Pa sam sva happy 🌞🌞🌞🌸
Nove cure dobro dosle,i neka vam bebice ljepo raste 🥰🥰 Ni ja jos ne osjetim bas nesto bebicu a vec sam 17tj i nije prva trudnica-pokusavam samo ne previse zamarati ,ja vjerujem da je sve uredu i jednostavno takva bebica ,malo mirnija.moja beba sa 16tj bila 124grama .
Ljep dan vam svima zelim
Ej Vita nasa🤗😃 drago mi je da eto muz dolazi, znaci veselje vlada, neka bas lijepo, uzivajte!🥰🎈😘😘😘
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji