SmaliA bolje da si provjerila nego da se sikiras 🥰🥰laku noc
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Cure hvala vam svakoj koja mi je pisala❤️evo nas s pregleda i hvala Bogu sve je u redu🙏radio mi je vaginalno pregled i nakasljavala sam se i jos ultrazvuk i sve objasnio i pokazao, kaze da je sve u najboljem redu, to je od utrogestana a i bude inace malo pojacan iscjedak u trudnoci, ali kaze da me razumije da brinem i da eto bolje da smo provjerili🤗 za ureaplasmu sam dobila antibiotik tako da cemo za to ponavljati briseve i eto mogu sad odahnuti, onako sam jedan dan mislila a mozda nije nista a drugi vec brinula do besvjesti pa bolje da sam provjerila pa sam u miru do sljedeceg pregleda
Odahnula sam i ja sa tobom, drago mi je da je sve dobro... Sad mogu i spavat 😍
🥰🥰🥰Hvala vam cure moje, uz vas ovdje je sve lakse i bolje, i tuga i sreca!☺️laku noc🤗💫😘😘😘
🌈💙👣🙏
Cure koje uzv vam doktori rade? 2D ,3D ili 4D. Sto vam kažu doktori o opasnosti toga?
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Cure koje uzv vam doktori rade? 2D ,3D ili 4D. Sto vam kažu doktori o opasnosti toga?
Meni moja radi samo 2D pa planiram otici privatno na 4D. Ovdje kod mene svaki uzv smatraju stetnim te su ga sveli na 3 osnovna. U 12 tjednu, 20 i 32 tjednu... I to je ono sto pokriva zdravstveno. Sve ostalo vise od toga potpisujes izjavu i placas. Jedino u slučaju bolova ne placas, ali isto mora biti potpisana izjava. Moje osobno mišljenje je da nema neke velike štetnosti, i sama sam bila milijun puta na uzv, sto sami pocetak, bolovi.... I stvarno ne vidim problema u tome da se uzv radi jednom mjesečno...
25 Curica 💜 33 Dečko 💙 15 🌞 = 73 bebice naše lijepe jesenske
*
Mana_Mare 20.08. Curica 💜 Split
Slatke_brige 22.8. Dečko 💙 Čakovec
Skakavac 27.08.🌞 Split
Mabel 28.8. Curica 💜
Celaena 28.8. Dečko 💙 Merkur (Zg)
LUX 30.08. Curica 💜
Hannica0 04.09. Curica 💜
Tejić 05.09 Dečko 💙 Varaždin
Mara1992 05.09 Dečko 💙 Slavonski Brod
Princess Mimi 06.09. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
tashee 08.09. Dečko💙 Vinogradska (ZG)
ela32 08.09. Curica💜
_ana_ 11.09. Dečko 💙
LoMa 15.09. Dečko 💙 Petrova
Malisa 15.09.🌞
Talija 17.09. Dečko 💙 Zabok
StizeBeba2020 17.09. Curica 💜
Ivana_Du 17.09. Dečko 💙 Dubrovnik
Ninche9 18.09. Curica 💜
Mona1309 18.09. Curica 💜 Osijek
mc_mouse 19.09. Dečko💙 Virovitica
Sanja* 19.09. Dečko💙 Koprivnica
Marta 20.09.Curica 💜
Onka 21.09. Dečko 💙 Merkur (Zg)
Ana1305 21.09.Curica 💜 Virovitica
Bulba 23.09. Dečko 💙 Petrova (ZG)
Starfish 23.09. Curica 💜 Merkur (Zg)
Judita 24.9. Curica 💜 Zadar
2020 25.09. Curica 💜Dubrovnik
Dinosaurus 26.09. Curica 💜 Zadar
Kokica37 26.9 🌞
Rosha 27.09. Dečko 💙 Petrova
Lepepa 28.9. Curica 💜 Sveti Duh(ZG)
Napokon2804 30.09. Dečko 💙
Happymom 01.10. Dečko 💙 Split
Ivy88 01.10. Dečko 💙 OB Zabok
Sif 03.10. 🌞 Varaždin
Bebacica 04.10.🌞 Zabok
Demetria 06.10.🌞 Split
Zel 06.10. Dečko 💙 Petrova
nada23 07.10. Dečko 💙 Dubrovnik
happy_m 08.10. Curica 💜 (ZG)
Crwena 08.10. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
Makarska 10.10. Curica 💜 Šibenik
DoraGucci 10.10. Curica 💜 Split
Leia91 11.10. Dečko 💙 Petrova
Sretnapetra 15.10. 🌞
Enana 17.10.Curica 💜 i Dečko 💙
Martina1988 20.10.🌞 Pula
Orangina 21.10.🌞
Plavo_nebo 21.10.🌞 Vinogradska (ZG)
Ketty1309 22.10. 🌞 Koprivnica
Ledolina 22.10. Dečko 💙 Osijek
Vitae 26.10. Dečko 💙
jasamja 26.10. 🌞 Rijeka
Gonal 26.10. Curica 💜 Gospić/Petrova
Kikic 27.10. Dečko 💙 Split
Bosco 30.10. Dečko 💙 Vinogradska (ZG)
Teica30 30.10. Curica 💜 Osijek
Mina 29 31.10. Dečko 💙 Zabok
Zojo 02.11. Dečko 💙 Pula
Matea2111 02.11 Curica 💜 Nova Gradiška
Justagirl2201 03.11. Dečko 💙
Isabelagregorijan 05.11. Curica 💜 Zabok
SmileA 05.11. Dečko 💙 Vinogradska (ZG)
Malamala 06.11. Curica 💜 Koprivnica
Vita26 07.11. Dečko 💙 Osijek
Halila 07.11 🌞 Koprivnica
Unakit 09.11 Curica 💜
Hip_hopsica 13.11 Dečko 💙
Larisa04 18.11 🌞
Shine 19.11. 🌞
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Hip_Hopsica i mi ćemo možda na Silbu. Zovu nas rođaci da dođemo tamo već godinama, a mislim da vam je to jedini otok di nisam bila osim Mljeta. Moj posao je takav da sam doslovno obišla sve otoke u lijepoj našoj.
Mislim živimo u Splitu,a li me strah kupati se po našim plažama. Možda jedino da se ustanem u 5h pa da prije nego navale s kremama i ko zna kojim uljima pa se samo malo brćnem u pličaku.
Ali strah od bakterija i infekcija mi je ogroman, pogotovo što mi je stalno nešto, bakterije prije, sad gljivice nika mira.
*
Čestitam na uspješnim pregledima, a curama s robicom baš zavidim...
Jedva čekam da mužu se malo posao smiri da možemo bar popodne u shopping.
*
Dakle sad sam dvije noći zaredom stavljala Rojazol vaginatele i 2x dnevno kremu.
U ljekarni mi je za kremu napisala 2x dnevno i vaginalete po jednu idućih 7 dana, da ne prekidam terapiju.
Pitala sam moju giničku šta ću jer mi je ona rekla puno kraće na šta mi je odgovorila: To je uobičajena doza, vi možete onako kako sam vam rekla, ako se ne smiri, onda kompletnu dozu
Sad ne znam bi li danas još stavila kremu i od navečer ništa ili da nastavim s terapijom? Mislim zbog vaginaleta ne bi mogla skužiti je iscjedak na gačicama još od nje ili od gljivice. Morala bi čekati bar dva tri dana da se pročisti pa onda vidjeti hoće li biti ičega.
Ispričavam se ako je kome gadljivo pitanje
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Jutro cure! Ja se slabo javljam jer sam sad 2 tjedna na moru malo. Ne kupam se jer mi je još hladno ali uživam na zraku.
Moja gin mi je rekla da će mi trudnoću od sada voditi kao visokorizičnu zbog operacije i mioma tako da moje želje da se na 2 mjeseca vratim na posao padaju u vodu. Ali preživjet ću, bitno da je moj malac dobro. Kad se vratim u Zg nastavljam s kupovinom ostalih potrebnih (i nepotrebnih ali neodoljivih 😁) stvari za mog malog princa. Trudim se ostati pozitivna i naći si zanimaciju.
Veselim se s vama i sa vašim mrvicama, ne vjerujem kako nam pupe brzo rastu ❤❤
Smilea super sto nije nista, ali dobro do si otisla..
Leia umoci noge i za nas 🐟😁🌊⛱️
Demetria ja bi to odmah rijesila u komadu 7 dana..
Ovo za stetnost ultrazvuka, citala sam danje 4D ako se koristi duze od pola sata.. Da pocne grijati 🙄
U prvoj sam isla na preglede svaka 4 tjedna od pocetka do kraja trudnoce.
A zasad su 3 bila redovita i od sljedeceg mjeseca krecem 1x mjesecno, pa od 35 tjedna 1xtjedno u bolnicu..
Ali meni je moja rekla da slobodno dodem u meduvremenu ako hocu privatno na pregled tako da ne misli da je stetno.. I misli na pare 😁
Hip_Hopsica i mi ćemo možda na Silbu. Zovu nas rođaci da dođemo tamo već godinama, a mislim da vam je to jedini otok di nisam bila osim Mljeta. Moj posao je takav da sam doslovno obišla sve otoke u lijepoj našoj.
Mislim živimo u Splitu,a li me strah kupati se po našim plažama. Možda jedino da se ustanem u 5h pa da prije nego navale s kremama i ko zna kojim uljima pa se samo malo brćnem u pličaku.
Ali strah od bakterija i infekcija mi je ogroman, pogotovo što mi je stalno nešto, bakterije prije, sad gljivice nika mira.
*
Čestitam na uspješnim pregledima, a curama s robicom baš zavidim…
Jedva čekam da mužu se malo posao smiri da možemo bar popodne u shopping.
*
Dakle sad sam dvije noći zaredom stavljala Rojazol vaginatele i 2x dnevno kremu.
U ljekarni mi je za kremu napisala 2x dnevno i vaginalete po jednu idućih 7 dana, da ne prekidam terapiju.
Pitala sam moju giničku šta ću jer mi je ona rekla puno kraće na šta mi je odgovorila:To je uobičajena doza, vi možete onako kako sam vam rekla, ako se ne smiri, onda kompletnu dozu
Sad ne znam bi li danas još stavila kremu i od navečer ništa ili da nastavim s terapijom? Mislim zbog vaginaleta ne bi mogla skužiti je iscjedak na gačicama još od nje ili od gljivice. Morala bi čekati bar dva tri dana da se pročisti pa onda vidjeti hoće li biti ičega.
Ispričavam se ako je kome gadljivo pitanje
Demetria ja smatram da bi mozda odma trebala provesti kompletnu dozu, pa napraviti pauzu i onda provjeriti stanje...jer ovako od neke male doze na pola samo, mislim da nema prevelikog ucinka, a bolje da odma provedes kompletnu terapiju..evo to je moje misljenje kako bi ja, a sad mozda ti koja od cura sta drukcije i bolje savjetuje
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji