Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tashee7
    26. Svibanj 2020. 20:21

LoMa

Cure, trebam savjet…
    Dakle, od početka trudnoću vodim privatno, iz razloga jer je moja soc.gin otišla i stalno ima neke druge zamjene i svaka zamjena je starija od prethodne i nisam htjela ići svaki mjesec kod drugog doktora jer mi nema to nekog smisla…. išla sam dakle privatno i prva 4mjeseca mi je to pokrivalo dodatno osiguranje od firme, znaci iako je bilo privatno nisam ništa plaćala…sada je firma ukinula tu povlasticu zbog korone i svaki pregled mi je 500kn. Situacija u mom domu zdravlja je i dalje ista, stalno neke zamjene, ali mi ne rade probleme s doznakama niti uputnicama koje trebam…
    E sad, moja trenutna gin je stvarno oke, nije neka pričljiva žena, kaže sto misli, sto treba, sto ne treba…i nikad nije nitko bio bezobrazan ili nešto prema meni, ali nekako imam osjećaj da ostale prijateljice imaju još bolji tretman u drugim klinikama, a za iste pare…tipa, dobivaju snimke pregleda i svašta nešto…ali mi je sad malo glupo promijeniti gin nakon 5mjeseci…
    Kaj vi mislite?

po meni, ako imaš sve svoje nalaze od svakog pregleda, ne bi trebao biti problem prebaciti se kod nekog drugog. al nisam sad shvatila: generalni problem su pare ili snimke? Ako je do novaca, zašto se ne prebaciš kod drugog socijalnog (ne znam odkud si..)? 

• LoMa
    26. Svibanj 2020. 20:26

Ma u principu ništa nije problem, nego si mislim zakaj ne bi dobila za iste pare bolji tretman , u vidu tipa tih snimki, pa tipa daju joj čokoladu na pregledu da se beba malo aktivira da naprave lijepe slike za uspomenu i tak neke sitnice... nije mi problem plaćat 500kn za pregled..
    Sto se tiče prebacivanja kod drugog soc, u manjem sam mjestu i postoji samo još jedan u drugoj smjeni i on ne prima vise pacijente...ali i da prima, sestra mu je toliko grozna osoba da ju izbjegavam kad ju na ulici vidim 🤦🏼‍♀️

Ninche9
    26. Svibanj 2020. 20:35

LoMa

Ma u principu ništa nije problem, nego si mislim zakaj ne bi dobila za iste pare bolji tretman , u vidu tipa tih snimki, pa tipa daju joj čokoladu na pregledu da se beba malo aktivira da naprave lijepe slike za uspomenu i tak neke sitnice… nije mi problem plaćat 500kn za pregled..
    Sto se tiče prebacivanja kod drugog soc, u manjem sam mjestu i postoji samo još jedan u drugoj smjeni i on ne prima vise pacijente…ali i da prima, sestra mu je toliko grozna osoba da ju izbjegavam kad ju na ulici vidim 🤦🏼‍♀️

Idi drugome ako mislis da ces za iste novce dobiti bolju uslugu.. Tako jednostavno funkcionira sve sto ide privatno, doslovno ih placas da se smjeskaju, budu ljubazni i potrude se pa zasto ne? 

Napokon 2804
    26. Svibanj 2020. 20:43

Slazem se, ako vec plaćaš idi drugome, i ne vidim razlog zasto ne bi isla ka boljem... 

tashee7
    26. Svibanj 2020. 20:56

LoMa

Ma u principu ništa nije problem, nego si mislim zakaj ne bi dobila za iste pare bolji tretman , u vidu tipa tih snimki, pa tipa daju joj čokoladu na pregledu da se beba malo aktivira da naprave lijepe slike za uspomenu i tak neke sitnice… nije mi problem plaćat 500kn za pregled..
    Sto se tiče prebacivanja kod drugog soc, u manjem sam mjestu i postoji samo još jedan u drugoj smjeni i on ne prima vise pacijente…ali i da prima, sestra mu je toliko grozna osoba da ju izbjegavam kad ju na ulici vidim 🤦🏼‍♀️

kako su cure rekle, idi di ti je bolje kad već plaćaš.
    što se tiče soc, evo ja sam iz VG inače, imala sam ovdje ginekologiju u DZ ali mi se tako zamjerila prije par godina da sam promjenila dr. sad idem u Jasku u DZ i stvarno mi nije problem putovati, pristupačan je, sve i lijepo odgovori, javlja se na tel, odgovara na mailove, ma divota. čak je i biran 4 godine zaredom za naj dokrota (malo ga hvalim). za takvog mi stvarno nije problem putovati u drugi grad

Ninche9
    26. Svibanj 2020. 21:44

Ja sam imala jednu odvratnu doktoricu u varazdinu, dosla sam ba pregled jer sam tu noc imala temp 39 i cijelo jutro bolove i grceve poput menstruacije. Naravno odmah sam požislila da je nesto ginekožosko pa sam nazvala ginicku a ne svoju dr opce prakse. 
    Ginicka me pogledala rekla tebi nije nis al mi je dala izvaditi krv i rekla da ona nije serlok holms da se igra igre trazenja sta je meni, da nije istina da sam imala temp 39 jer osoba koja ima temp ne izgleda ovako dobro kao ja (?!?) i da mi je toplomjer bio pokvaren ili sam krivo vidjela jer mi je crp samo blago povisen.. Nikad u zivotu se nisam osjecala odvratnije nego te trenutke, izgovorila je jos brdo gadosti al sam potisnula 
    Na kraju je ispalo da su bolovi i grcevi bili od ovulacije a drugi dan mi se razbolilp uho, imala sam tesku upalu i pila antibiotik 10dana.. Uzasna odvratna doktorica, ok ispalo je da nije ginekolosko al ne moras me tretirati kao da sam 💩.. 

• SmileA
    26. Svibanj 2020. 22:10

Cure hvala vam svakoj koja mi je pisala❤️evo nas s pregleda i hvala Bogu sve je u redu🙏radio mi je vaginalno pregled i nakasljavala sam se i jos ultrazvuk i sve objasnio i pokazao, kaze da je sve u najboljem redu, to je od utrogestana a i bude inace malo pojacan iscjedak u trudnoci, ali kaze da me razumije da brinem i da eto bolje da smo provjerili🤗 za ureaplasmu sam dobila antibiotik tako da cemo za to ponavljati briseve i eto mogu sad odahnuti, onako sam jedan dan mislila a mozda nije nista a drugi vec brinula do besvjesti pa bolje da sam provjerila pa sam u miru do sljedeceg pregleda

🌈💙👣🙏

nada23
    26. Svibanj 2020. 22:14

SmileA super da je sve ok i da nije plodna voda. 😊 Svakako je uvijek bolje otkloniti sve sumnje radi našeg mira. 
    Svima želim laku i slatku noć 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• SmileA
    26. Svibanj 2020. 22:24

nada23

SmileA super da je sve ok i da nije plodna voda. 😊 Svakako je uvijek bolje otkloniti sve sumnje radi našeg mira.
    Svima želim laku i slatku noć 🥰

Pa da, hvala ti!☺️Nocko🥰💫

🌈💙👣🙏

Halila
    26. Svibanj 2020. 22:41

SmileA

Cure hvala vam svakoj koja mi je pisala❤️evo nas s pregleda i hvala Bogu sve je u redu🙏radio mi je vaginalno pregled i nakasljavala sam se i jos ultrazvuk i sve objasnio i pokazao, kaze da je sve u najboljem redu, to je od utrogestana a i bude inace malo pojacan iscjedak u trudnoci, ali kaze da me razumije da brinem i da eto bolje da smo provjerili🤗 za ureaplasmu sam dobila antibiotik tako da cemo za to ponavljati briseve i eto mogu sad odahnuti, onako sam jedan dan mislila a mozda nije nista a drugi vec brinula do besvjesti pa bolje da sam provjerila pa sam u miru do sljedeceg pregleda

Odlično! Sad možeš bit mirna barem! Nadam se i da će antibiotik brzo riješiti problem! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.