Vi koje imate posteljicu sprijeda, kako osjecate bebu? Meni kao danje sad trbuh narastao ali bebu manje osjecam nego prije 2 tjedna.. Onak moram se skoncentrirat skroz..i dok hodam ne osjetim nista, moram leci..
Imam pitanje za cure koje normalno prakticiraju odnose u trudnoći 😄
Koje poze su vam se pokazale najuspješnije? U smislu da vam pašu i da ne smetaju za trbuh.
Nama još uvijek sve odgovaraju...
Nemam još bušiku veliku..
I za razliku od prve trudnoće suprug je opušteniji a i ja..
[quote=It's a Girl 👧]Netko je objavio sliku roze baldahine i minnie mouse plisanac i dada and rocco stvarcice . zanima me odakle je baldahin? ;)[/quote]
Magic baby premium😊[/quote]
Jel to ovaj Jollein Baldahin Voile - Pink 205 cm po 259kn
https://ibb.co/dkmf4Fg
Ili neki drugi? Na slici kod vas je super. Pa ako je to taj da znan. Jer vecina ih na slikama od trgovina izgleda super a doma kaos. ;)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Vi koje imate posteljicu sprijeda, kako osjecate bebu? Meni kao danje sad trbuh narastao ali bebu manje osjecam nego prije 2 tjedna.. Onak moram se skoncentrirat skroz..i dok hodam ne osjetim nista, moram leci..
I kod mene ista stvar, preko dana ne osjetim nego tek navecer kad legnem al male su one jos, mozda kad narastu i ojacaju i udarci budu jaci bez obzira na posteljicu.
Cure.. Baldahin ima jos neku funkciju osim estetske?
Bok curke,
vidim da se pisalo o ogtt-u: ja sam bila u petak u DZ Črnomerec ogtt, krv i urin - znači, uopće mi nije bila strašna ta otopina za piti, sve je bilo gotovo u roku od 2 sata i nalazi su isti dan. :)
.
Uh, dugo me nije bilo, no javljam da smo kupili kolica - Maxi Cosi Nova 3u1 - znači praktički se sama sklapaju, autosjedalica/jaje gratis do kraja mjeseca u Magic Baby, preeeporučam! :)
Marta ja imam sprijeda i kako koji dan osjecam bebu. Jedan dan je malac aktivan cijeli dan i imam osjecaj kao da to dijete uopce ne spava pa onda sljedeca tri dana bude malo mirniji 😀 danas smo mu pustali pjesme na mobu pa si je malo zaplesao ocito i nakon toga bio mir sve do sad 😀 sve zavisi kako se koji dan okrene. Meni je jedino bas zao jer zbog posteljice sprijeda ne mozemo na 3Duzv napraviti lijepu cistu sliku 🙈
Netko je objavio sliku roze baldahine i minnie mouse plisanac i dada and rocco stvarcice . zanima me odakle je baldahin? ;)
Magic baby premium😊
Jel to ovajJollein Baldahin Voile - Pink 205 cm po 259kn
https://ibb.co/dkmf4Fg
Ili neki drugi? Na slici kod vas je super. Pa ako je to taj da znan. Jer vecina ih na slikama od trgovina izgleda super a doma kaos. ;)
To je taj. Ja sam prezadovoljna jer jako lijepo izgleda i materijal je kao markizet za zavjese. Okaci se na kukicu i ne treba kupovati drzac jer ima obruc u sebi vec.
Svakako ga preporucavam.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Vi koje imate posteljicu sprijeda, kako osjecate bebu? Meni kao danje sad trbuh narastao ali bebu manje osjecam nego prije 2 tjedna.. Onak moram se skoncentrirat skroz..i dok hodam ne osjetim nista, moram leci..Marta ja imam sprijeda i kako koji dan osjecam bebu. Jedan dan je malac aktivan cijeli dan i imam osjecaj kao da to dijete uopce ne spava pa onda sljedeca tri dana bude malo mirniji 😀 danas smo mu pustali pjesme na mobu pa si je malo zaplesao ocito i nakon toga bio mir sve do sad 😀 sve zavisi kako se koji dan okrene. Meni je jedino bas zao jer zbog posteljice sprijeda ne mozemo na 3Duzv napraviti lijepu cistu sliku 🙈
Moze se napravit lijepa slicica bez obzira na posteljicu, vidi moje s 22tt, s tim da je ta ustvari najmutnija
https://ibb.co/pPCdD96
Nama je misionarska bila ok ali strah od bakterija i gljivica je puno veći pa ne prakticiramo ništa već neko vrijeme niti planiramo u skorašnje. Ne moram pisati da smo pomalo ludi već zbog toga.
Meni je posteljica isto sprijeda na dane osjetim bebitu jako a nekad par dana ništa pa me uplaši.
Želim nam uspješan tjedan s pregledima.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji