Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    24. Svibanj 2020. 21:57

Vi koje imate posteljicu sprijeda, kako osjecate bebu? Meni kao danje sad trbuh narastao ali bebu manje osjecam nego prije 2 tjedna.. Onak moram se skoncentrirat skroz..i dok hodam ne osjetim nista, moram leci.. 

Mina 29
    24. Svibanj 2020. 22:30

Princess Mimi

Imam pitanje za cure koje normalno prakticiraju odnose u trudnoći 😄
    Koje poze su vam se pokazale najuspješnije? U smislu da vam pašu i da ne smetaju za trbuh.

Nama još uvijek sve odgovaraju... 
    Nemam još bušiku veliku.. 
    I za razliku od prve trudnoće suprug je opušteniji a i ja.. 

Hannica0 👧
    24. Svibanj 2020. 22:33

Gonal

[quote=It's a Girl 👧]Netko je objavio sliku roze baldahine i minnie mouse plisanac i dada and rocco stvarcice . zanima me odakle je baldahin? ;)[/quote]

Magic baby premium😊[/quote]

Jel to ovaj Jollein Baldahin Voile - Pink 205 cm po 259kn
    https://ibb.co/dkmf4Fg
    Ili neki drugi? Na slici kod vas je super. Pa ako je to taj da znan. Jer vecina ih na slikama od trgovina izgleda super a doma kaos. ;)

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Ninche9
    24. Svibanj 2020. 22:51

Marta14

Vi koje imate posteljicu sprijeda, kako osjecate bebu? Meni kao danje sad trbuh narastao ali bebu manje osjecam nego prije 2 tjedna.. Onak moram se skoncentrirat skroz..i dok hodam ne osjetim nista, moram leci..

I kod mene ista stvar, preko dana ne osjetim nego tek navecer kad legnem al male su one jos, mozda kad narastu i ojacaju i udarci budu jaci bez obzira na posteljicu.
    Cure.. Baldahin ima jos neku funkciju osim estetske?  

Mabel
    24. Svibanj 2020. 23:08

Bok curke,

vidim da se pisalo o ogtt-u: ja sam bila u petak u DZ Črnomerec ogtt, krv i urin - znači, uopće mi nije bila strašna ta otopina za piti, sve je bilo gotovo u roku od 2 sata i nalazi su isti dan. :) 
    .
    Uh, dugo me nije bilo, no javljam da smo kupili kolica - Maxi Cosi Nova 3u1 - znači praktički se sama sklapaju, autosjedalica/jaje gratis do kraja mjeseca u Magic Baby, preeeporučam! :)

Mabel
    24. Svibanj 2020. 23:09

P.S. Ogtt sam išla vaditi bez narudžbe, samo sam došla...

Tejic
    24. Svibanj 2020. 23:19

Marta14

Marta ja imam sprijeda i kako koji dan osjecam bebu. Jedan dan je malac aktivan cijeli dan i imam osjecaj kao da to dijete uopce ne spava pa onda sljedeca tri dana bude malo mirniji 😀 danas smo mu pustali pjesme na mobu pa si je malo zaplesao ocito i nakon toga bio mir sve do sad 😀 sve zavisi kako se koji dan okrene. Meni je jedino bas zao jer zbog posteljice sprijeda ne mozemo na 3Duzv napraviti lijepu cistu sliku 🙈 

• Gonal
    24. Svibanj 2020. 23:25

Its a Girl 👧][quote=Gonal][quote=It

Netko je objavio sliku roze baldahine i minnie mouse plisanac i dada and rocco stvarcice . zanima me odakle je baldahin? ;)

Magic baby premium😊

Jel to ovajJollein Baldahin Voile - Pink 205 cm po 259kn
    https://ibb.co/dkmf4Fg
    Ili neki drugi? Na slici kod vas je super. Pa ako je to taj da znan. Jer vecina ih na slikama od trgovina izgleda super a doma kaos. ;)

To je taj. Ja sam prezadovoljna jer jako lijepo izgleda i materijal je kao markizet za zavjese. Okaci se na kukicu i ne treba kupovati drzac jer ima obruc u sebi vec.
    Svakako ga preporucavam.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Ninche9
    24. Svibanj 2020. 23:47

Tejic

Marta14

Marta ja imam sprijeda i kako koji dan osjecam bebu. Jedan dan je malac aktivan cijeli dan i imam osjecaj kao da to dijete uopce ne spava pa onda sljedeca tri dana bude malo mirniji 😀 danas smo mu pustali pjesme na mobu pa si je malo zaplesao ocito i nakon toga bio mir sve do sad 😀 sve zavisi kako se koji dan okrene. Meni je jedino bas zao jer zbog posteljice sprijeda ne mozemo na 3Duzv napraviti lijepu cistu sliku 🙈

Moze se napravit lijepa slicica bez obzira na posteljicu, vidi moje s 22tt, s tim da je ta ustvari najmutnija
    https://ibb.co/pPCdD96

Demetria
    25. Svibanj 2020. 07:39

Nama je misionarska bila ok ali strah od bakterija i gljivica je puno veći pa ne prakticiramo ništa već neko vrijeme niti planiramo u skorašnje. Ne moram pisati da smo pomalo ludi već zbog toga. 
    Meni je posteljica isto sprijeda na dane osjetim bebitu jako a nekad par dana ništa pa me uplaši.
    Želim nam uspješan tjedan s pregledima.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.