Marta ja imam sprijeda. Kasno sam ju uopce pocela osjecat. I skuzila sam da ju nasred stomaka ne osjetim skoro nikad. Kad malo bolje razmislim. Tu gdje je posteljica. Nego su to sve udarci gore kod zeludca, ljevo i desno na stomak i dolje u mjehur. Znaci okolo negdje. :)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Meni je u početku bila sprijeda i pokreti su bili priguseni. Sad je u fundusu i bome ga osjetim, a i ojačao je. Jutros sam se probudila u 6, ajme koje su to akrobacije bile. Sad idemo na pregled, nadam se da neće spavat 😊
Ja ga osjetim povremeno, ali isto uglavnom kad se smirim. Dok sam aktivna miran je, cak sam čitala da ih to uspavljuje 😊
Obično bude ujutro i navečer jače, no zavisi od dana. Nekad je više aktivan a nekad manje.
Tashee sretno 😊🍀
Ja se bas uplasim kad ju ne osjetim, sinoc sam imala bas neki napad panike, a valjda to i bebe osjete pa se jos manje javljaju..
Evo gotova :) malac ima 709g, okrenuo se glavom dolje i lice prema mojoj kicmi tako da nisam vidjela ličeko. Al sve je u redu 😊 dr mi je prigovarao zbog kg jer sam na +10,5 a od zadnjeg pregleda prije mj dana dobila sam 4 kile... kao, vidjet ćemo što kaže ogtt 😖
Joj ja isto jedva čekam 15:00 da vidim sina.Kilaža zasad ok u 25 tt sam dobila sveukupno 4 kg.
url=https://lilypie.com]
Sto se sexa tiče paše mi misionarska i na boku... Mi obavezno sa kondomom, po preporuci ginica...
Curke sretno na pregledima, očekujemo slikice 😍
Ja ode pristavit grah
Sortiraj odgovore
Najstariji