Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    25. Svibanj 2020. 08:11

Marta ja imam sprijeda.  Kasno sam ju uopce pocela osjecat. I skuzila sam da ju nasred stomaka ne osjetim skoro nikad. Kad malo bolje razmislim. Tu gdje je posteljica.  Nego su to sve udarci gore kod zeludca, ljevo i desno na stomak i dolje u mjehur.  Znaci okolo negdje. :) 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

tashee7
    25. Svibanj 2020. 08:23

Meni je u početku bila sprijeda i pokreti su bili priguseni. Sad je u fundusu i bome ga osjetim, a i ojačao je. Jutros sam se probudila u 6, ajme koje su to akrobacije bile. Sad idemo na pregled, nadam se da neće spavat 😊

Princess Mimi
    25. Svibanj 2020. 09:18

Ja ga osjetim povremeno, ali isto uglavnom kad se smirim. Dok sam aktivna miran je, cak sam čitala da ih to uspavljuje 😊
    Obično bude ujutro i navečer jače, no zavisi od dana. Nekad je više aktivan a nekad manje.

Marta14
    25. Svibanj 2020. 09:20

Tashee sretno 😊🍀
    Ja se bas uplasim kad ju ne osjetim, sinoc sam imala bas neki napad panike, a valjda to i bebe osjete pa se jos manje javljaju..

tashee7
    25. Svibanj 2020. 09:24

Evo gotova :) malac ima 709g, okrenuo se glavom dolje i lice prema mojoj kicmi tako da nisam vidjela ličeko. Al sve je u redu 😊 dr mi je prigovarao zbog kg jer sam na +10,5 a od zadnjeg pregleda prije mj dana dobila sam 4 kile... kao, vidjet ćemo što kaže ogtt 😖

mara1992
    25. Svibanj 2020. 09:33

Joj ja isto jedva čekam 15:00 da vidim sina.Kilaža zasad ok u 25 tt sam dobila sveukupno 4 kg. 

url=https://lilypie.com]

tashee7
    25. Svibanj 2020. 09:49

Mara, sretno! 😊🍀

• SmileA
    25. Svibanj 2020. 09:49

Cure koje danas imate pregled, sretno!!😃🍀🤞🥰

🌈💙👣🙏

Napokon 2804
    25. Svibanj 2020. 09:50

Sto se sexa tiče paše mi misionarska i na boku... Mi obavezno sa kondomom, po preporuci ginica...
    Curke sretno na pregledima, očekujemo slikice 😍
    Ja ode pristavit grah 

tashee7
    25. Svibanj 2020. 10:04

Niš od mojih slika, mali nije htio surađivati. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.