Demetria drago mi je da je i tvoj pregled dobro prošao, i što je najbitnije, da je bebica dobro. 😍 Znači doktor na temelju vaginalnog pregleda i iscjetka može potvrditi klamidiju? Samo se ti pazi pa će i to proći. Ja isto nisam dobila ništa na kilaži od zadnjeg pregleda ali dr nije ništa komentirao. Što bi to trebalo biti zabrinjavajuće iako beba napreduje i sve je ok?
.
Proteini u urinu ( ALB) = OPAL Jučer kada sam došla kući nakon pregleda sam provjerila što je sve napisano u trudničkoj knjižici i primjetila da piše da je ALB opal. Zadnji put je bio negativan. To me malo zabrinulo, ali opet se mislim ako dr nije ništa spomenuo da ne bi trebalo biti ništa ozbiljno... Da li se neka od vas susrela s ovim??
.
Već sam jutros pisala o bolovima u donjem dijelu trbuha koje osjetim najviše ujutro nakon dizanja iz kreveta i nakon sjedanja.... Zna me zaboliti tako da jedva hodam ( kao da imam upalu mjehura ili jajnika)... Da li je to od rastezanja maternice ili rasta bebe?? Ima li još koja od vas slične bolove?
.
Enana dobro nam došla! 🤗 Baš superrr, imamo u grupi prve blizančiće! 😍😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Nada imam ja takve bolove, bas kao upala neka a prode mi za 2- 3 dana.. I tako svakih 10ak dana.. Najvise me boli kad ustanem, kao da se sve slegne dole pa reze, jos ako je mjehur malo puniji..
Ali imam na desnoj strani gdje je jajnik pa mislim da nije do rastezanja i tamo sam imala prosle godine operaciju, pa eto da nije povezano..
.
Robica je preslatka 😊
Novoj curi zelim dobrodoslicu🍀🍀😊
Ana Robica je preedivna ajme❤️🥰🥰
Sad cu i ja po malo poceti gledati stvari svojem ljepotanu🥰🥰🥰 lad vec znam spol❤️
Enana dobro nam dosla neka ima nas ❤️❤️❤️ I jos jedna cura ja mislim da se nam pridruzi i njo dobro dosla❤️❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Ima nas dosta za 2.6.,ja isto imam tada pregled, anomaly scan.
Nada, ja isto često znam imati bolove, više kao nekakvi grčevi,što me u početku baš uplašilo, ali na zadnjem pregledu sve u redu, cerviks se nije smanjio, zatvorena... A toga me najviše bilo i strah jer sam u par navrata znala osjetiti i kontrakcije. Pijem magnezij i tih bolova skoro pa i nema, kao što Marta kaže, znala sam osjetit kad mi je pun mjehur. Doktorica kaže da može biti zbog rastezanja maternice ili zbog prijašnjeg carskog reza. Treba pratiti, po potrebi popiti lupocet iako to izbjegavam. Kad osjetim onda legnem ili ne radim baš nešto previše, dok se malo ne smiri.
Kad sam se već danas raspisala, Demetria molila bih te ako se sjetiš kad budeš sljedeći put ažurirala listu, da mi staviš jedno sunčeko jer sam ja zbunjena i nisam sigurna u spol. Sa 10+4 gin je rekao da je poprilično siguran da je dečkić, da bi sa 16+4 rekao da je 100% cura, a jučer na pregledu je rekao 100% dečko. Odličan gin inače, svaki puta upali 4D. Već sam kupila neke roze stvarčice inače :) i sad eto...
Marta i Ledolina točno takve bolove imam kao što ste opisale. Isto ih osjetim jače kad je mjehur pun. Na zadnjem pregledu u srijedu je sve bilo ok, cerviks zatvoren... Nego u početku je ta bol bila na desnoj strani pa je dr rekao da je to od ožiljka od operacije slijepog crijeva... Vidim da i vi imate rezove od operacije pa je očito sve povezano. Ali pošto me sad boli i sredina i desna strana, pomislila sam da ipak nije od toga.. Pijem magnezij 400 mg, a tablete protiv bolova još uvijek izbjegavam jer mogu izdržati bez njih. Samo mi je bitno da nije kakva infekcija ili slično... Tek sljedeći pregled radim briseve...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Torta je moja izmišljotina 😂 dolje je biskvit, pa jagode, parfe od vanilije i šlag. Još je u frižideru a navečer je degustacija, poslala bi vam svima po komad 😄💕
Što se tiče banane, također izbjegavam komentirati. Dala sam savjet kao i većina cura ali vidim da nema neke svrhe. Također mislim da ima puno foruma na tu temu i da ovo nije jedan od njih.
Sto se mene tiče, izbjegavam u ovom dugo cekanom periodu, bilo kakvu negativu i kad me opere nešto slično, trudim se naći nešto pozitivno. A toga uvijek ima, ako malo potrazis 🥰
Drago mi je za preglede, a vidim danas da u većini rodilišta uvode pratnju. Nije više samo Zagreb, tako da sam bas sretna da se vraćamo u normalu što se korone tiče 😄
Marta i Ledolinatočno takve bolove imam kao što ste opisale. Isto ih osjetim jače kad je mjehur pun. Na zadnjem pregledu u srijedu je sve bilo ok, cerviks zatvoren… Nego u početku je ta bol bila na desnoj strani pa je dr rekao da je to od ožiljka od operacije slijepog crijeva… Vidim da i vi imate rezove od operacije pa je očito sve povezano. Ali pošto me sad boli i sredina i desna strana, pomislila sam da ipak nije od toga.. Pijem magnezij 400 mg, a tablete protiv bolova još uvijek izbjegavam jer mogu izdržati bez njih. Samo mi je bitno da nije kakva infekcija ili slično… Tek sljedeći pregled radim briseve…
Mene je znalo isto tako probadati s desne strane ali je puno bolje i lakše otkad pijem magnezij svaku večer prije spavanja! Samo ne smijem zaboraviti i preskočiti jer me onda zna probuditi bol.
Hvala na dobrodoslici ❤ imam odmah i jedno pitanjce…jel pjevate vi sta bebicama? Ja bi pjevala neku uspavanku, al ne znam nist osim zeko i potocic, a to mi tuzno, pa ako ima netko nest veselije 😊
Mi smo kupili malu žiraficu koja svira i svaku večer ju prislonim na bušu i pustim bebi 💙😊
sretnapetra nemam odgovor na tvoje pitanje, nisam imala tu situaciju.
Banananaupidami mislim da bi se stvarno trebala obratiti nekome, vidiš ovdje ti je netko nudio pomoć.
Žao mi je ako ćeš se uvrijediti ali tvoji postovi me baš deprimiraju.
U životu sam imala i imam jako loših situacija, ali bebe ne vole negativu. Nisam ni ja mogla prva tri mjeseca nikuda, sama u stanu zatvorena wc krevet wc. I meni se svašta motalo po glavi, ali sad kad sam napokon malo veselija i sve baš me ovo lagano deprimira, tako da sorry ali preskakati ću ti postove jednostavno ne mogu čitati loše misli. Nije zdravo za mene.
Nemojte me sad zbog toga grditi ali jednostavno ne mogu.Demetria potpisujem sve sta si napisala..takoder izbjegavam bilo sta komentirati na tu temu jer mi izaziva negativu..Ja sam se godinama borila da dodem do ovog svojeg sunca💙💛 i svasta prosla, pa koliko shvacam bananu toliko opet i nemogu, tj. ne zeli si pomoci, sta god netko napise ona opet svoje i opet negativa. Lezim vec 4 mj samo krevet i wc i ako treba cijelu trudnocu cu, imala sam takva krvarenja od hematoma da sam svaki put mislila evo gotovo je, znalo je biti noci da mrdnula nisam iz polozaja u kojem jesam samo da krvarenje sto prije stane, a da ne kazem kakve bolove od ukocenosti i lezanja i svasta jos da sad ne nabrajam..
Drago mi je da joj znaci ovdje sta joj cure napisu i pomogne ali ja cu jednostavno takve postove preskakati
Ovo. Preskočila sam par stranica vjerojatno, ali ista stvar. Dok neki pokušavaju dobiti dijete godinama, smatram se čak sretnom što su nama bila potrebna (samo) 3 ivf pokušaja za ovo malo čudo. Želim reći, svatko svoj križ nosi, al baš zato ne dopuštam nikakvoj negativi (ili zlim komentarima) da mi unište tu sreću.
Sortiraj odgovore
Najstariji