Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Shine
    22. Svibanj 2020. 14:03

Demetria

Javljam se tek sada jer sam bila još do hzzo i do ureda, pa sam usput popila kavu s kolegicama.
    Slikicu smo zaboravili napraviti jer sam snimala ekran za muža

Prvo me pogledala vaginalno zbog iscjedka i svrbeža.
    Rekla da imam klamidiju.Malo mi to čudno jer smo u ovih 5 mjeseci odnos imali samo 1 puta jer smo baš u strahu od tih bakterija da ne bi naškodile bebi. Prepisala vaginalete i kremu po potrebi, znači ne stalno nego po potrebi. Što mi je isto čudno.
    Bebica je dobro lijepo je bila mirna i pozirala, spol nismo gledali tako smo odlučili. Pregledala je sve bitno i rekla da je sve u redu. Lice nismo mogli dobro uhvatiti neka sjena od trbuha je smetala.
    Rekla je da sada mogu ako hoću na 3d ili 4d privatno. Da me ona ne šalje jer joj se sve čini uredu, nema nekih anomalija.
    Za kilažu je rekla da ćemo vidjeti idući puta ako se opet ništa ne mijenja morat ćemo malo o tome popričati jer ne dobivam ništa ili gubim kile.
    *
    Šalje me na ottg, krvnu sliku i urin.
    Cure iz Splita jeste sve to išle privatno ili ste to radili u starom rodilištu? Neznam bi li možda ottg išla privatno jer neznam baš da mi se sjedi tamo među ljudima dva sata.

meni su rekli da sad u staro rodiliste kad je ovakva situacija puste vani da se ceka pa nakon dva sata vrati, kao da se ne sjedi u cekaonici sa ostalima pogotovo trudnice 🤷🏼‍♀️

22. Svibanj 2020. 14:05

Ela32 - moguce.
    Ja nemam taj osjecaj, jer sam odrasla s ocem vani i mamom privatnicom, bila prodana dusa (svi su me cuvali), i znam da su me vodili svuda sa sobom, a kad nisam mogla ic, nebi isla... Al o tome necu vise jer ce ispast ko  da sam jadna mala ostavljena, a iskreno da moram ponovit htjela bi apsolutno isto djetinjstvo kakvo sam imala.
    To je lijepo (ovo o muzu i 3 ljubavi)!
    Lepepa - je Ela je lijepo napisala.
    Ledolina - da, ali je to kedino kako ja znam, nisam strpljiva, planiram jako unaprijed i inace se nosim sa svim, ali sada s ovim tesko. Posebno kad znam da sto god dolazi da ce bit jos 100puta teze. 
    Ja sam vec sad na 99% da necu vise ostajat trudna, stres i problemi (koji ce se vjerojatno ponovit), a i neizvjesnost dal ce bit sve ok... Nisam ja za to. A i bol koju vec sad osjecam je prevelika...

• SmileA
    22. Svibanj 2020. 14:07

Demetria

sretnapetra nemam odgovor na tvoje pitanje, nisam imala tu situaciju.
    Banananaupidami mislim da bi se stvarno trebala obratiti nekome, vidiš ovdje ti je netko nudio pomoć.
    Žao mi je ako ćeš se uvrijediti ali tvoji postovi me baš deprimiraju.
    U životu sam imala i imam jako loših situacija, ali bebe ne vole negativu. Nisam ni ja mogla prva tri mjeseca nikuda, sama u stanu zatvorena wc krevet wc. I meni se svašta motalo po glavi, ali sad kad sam napokon malo veselija i sve baš me ovo lagano deprimira, tako da sorry ali preskakati ću ti postove jednostavno ne mogu čitati loše misli. Nije zdravo za mene.
    Nemojte me sad zbog toga grditi ali jednostavno ne mogu.

Demetria potpisujem sve sta si napisala..takoder izbjegavam bilo sta komentirati na tu temu jer mi izaziva negativu..Ja sam se godinama borila da dodem do ovog svojeg sunca💙💛 i svasta prosla, pa koliko shvacam bananu toliko opet i nemogu, tj. ne zeli si pomoci, sta god netko napise ona opet svoje i opet negativa. Lezim vec 4 mj samo krevet i wc i ako treba cijelu trudnocu cu, imala sam takva krvarenja od hematoma da sam svaki put mislila evo gotovo je, znalo je biti noci da mrdnula nisam iz polozaja u kojem jesam samo da krvarenje sto prije stane, a da ne kazem kakve bolove od ukocenosti i lezanja i svasta jos da sad ne nabrajam..
    Drago mi je da joj znaci ovdje sta joj cure napisu i pomogne ali ja cu jednostavno takve postove preskakati

🌈💙👣🙏

• kikic
    22. Svibanj 2020. 14:16

SmileA

Demetria

sretnapetra nemam odgovor na tvoje pitanje, nisam imala tu situaciju.
    Banananaupidami mislim da bi se stvarno trebala obratiti nekome, vidiš ovdje ti je netko nudio pomoć.
    Žao mi je ako ćeš se uvrijediti ali tvoji postovi me baš deprimiraju.
    U životu sam imala i imam jako loših situacija, ali bebe ne vole negativu. Nisam ni ja mogla prva tri mjeseca nikuda, sama u stanu zatvorena wc krevet wc. I meni se svašta motalo po glavi, ali sad kad sam napokon malo veselija i sve baš me ovo lagano deprimira, tako da sorry ali preskakati ću ti postove jednostavno ne mogu čitati loše misli. Nije zdravo za mene.
    Nemojte me sad zbog toga grditi ali jednostavno ne mogu.
    Demetria potpisujem sve sta si napisala..takoder izbjegavam bilo sta komentirati na tu temu jer mi izaziva negativu..Ja sam se godinama borila da dodem do ovog svojeg sunca💙💛 i svasta prosla, pa koliko shvacam bananu toliko opet i nemogu, tj. ne zeli si pomoci, sta god netko napise ona opet svoje i opet negativa. Lezim vec 4 mj samo krevet i wc i ako treba cijelu trudnocu cu, imala sam takva krvarenja od hematoma da sam svaki put mislila evo gotovo je, znalo je biti noci da mrdnula nisam iz polozaja u kojem jesam samo da krvarenje sto prije stane, a da ne kazem kakve bolove od ukocenosti i lezanja i svasta jos da sad ne nabrajam..
    Drago mi je da joj znaci ovdje sta joj cure napisu i pomogne ali ja cu jednostavno takve postove preskakati

👏👏👏 bravo, samo pozitiva i bit ce sve super

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

Vita26
    22. Svibanj 2020. 14:19

SmiliA napisala sam i ja da se slazem sa Demitria ,a i stobom takodjer ,previse mi namučili do dodjemo do cilja i mirovale i meni je jucer sto rekla da se ne forsiram ipak je 3carska iza mene.ja zbilja se pridržavam jer zelim iznjeti zdravu trudnocu do kraja .i od prvog dana Volim svoju bebicu ❤️🌞
    Shvacam i ja Bananu ali ako smo tu da utješimo ,ali ako netko ne zeli prihvatiti necij savjet i opet po svome na to ne mozes utjecat .i kao sto sam rekla svima nam bude svakakve dane,i meni i vama ali sutra Bice bolje ,ovo je blaženo stanje.
    Meni je prekjucer pozlilo u gradu,preznojila i pocelo mi se mantati,u glavi mi je samo bilo-samo da bebicu ne skodi.
    U ostalom sama znas sta je prolaziti MPO i koliko je jos takve zena.tako da suvisno je ista vise rec

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• SmileA
    22. Svibanj 2020. 14:29

Vita26

SmiliAnapisala sam i ja da se slazem sa Demitria ,a i stobom takodjer ,previse mi namučili do dodjemo do cilja i mirovale i meni je jucer sto rekla da se ne forsiram ipak je 3carska iza mene.ja zbilja se pridržavam jer zelim iznjeti zdravu trudnocu do kraja .i od prvog dana Volim svoju bebicu ❤️🌞
    Shvacam i ja Bananu ali ako smo tu da utješimo ,ali ako netko ne zeli prihvatiti necij savjet i opet po svome na to ne mozes utjecat .i kao sto sam rekla svima nam bude svakakve dane,i meni i vama ali sutra Bice bolje ,ovo je blaženo stanje.
    Meni je prekjucer pozlilo u gradu,preznojila i pocelo mi se mantati,u glavi mi je samo bilo-samo da bebicu ne skodi.
    U ostalom sama znas sta je prolaziti MPO i koliko je jos takve zena.tako da suvisno je ista vise rec

Tako je Vita moja ❤️ 

🌈💙👣🙏

Demetria
    22. Svibanj 2020. 14:29

ja sam pojela sad bar 20 tak jagoda zbog torte, srećom pa sam ih kupila sinoć :)
    ja vam na to gledam ovako:šaltam tv i budu super emisije s kojih se nisam skidala prije, ali bilo kakvo nasilje, drama i tuga meni to ubrza srce i krene lupati kao sumanuto i jednostavno se jako loše osjećam, muž odmah paničari hoćemo ići gdje? pri tome misli na hitnu.
    Tako da gledam isključivo komedije i vesele teme. Ja sam kao i vrijeme, ako je vrijeme loše i ja sam, ako je dan sunčan i ja sam. A sve ostalo isto punoviše utječe na nas jer smo pod hormonima.
    Mogla bi pojesti još malo jagoda pa zaspati i raditi brzi povrtni rižot.
    Posliej ću skupiti muža i idemo uz more negdje to pojesti, ne da mi se ležati doma, to mogu i vani negdje na klupici( ponesem deku ne brinite).
    Želim svima drugima puno sreće danas na pregledu.
    Nekako mi se čini kao da nas je trebalo biti više ova dva dana

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Unakit
    22. Svibanj 2020. 14:34

Bosco

Jutro cure 🌸
    Ja jos uvijek izdrzim noc bez piskenja usred noci 🥳
    Pirs. Ja sam jedna od onih nadobudnih koji su mislili skinut na porodu pirs, nakraju ga jucer skinula. Probudila sam se s jakom boli u rupici gdje je pirs, nikakve krvi ni upale, ali sam ga maknula za svaki slucaj.
    Muž. Meni je moj super, kad ja panicarim, on smiruje, jako se brine di cemo sto od namjestaja za bebu staviti, neda mi da radim po kuci, posebno sad u radovima…
    Curke, dodite s dobrim vijestima danas na pregledima 💝

Bosco, uplasila sam se da sam jedina sto ne ustaje nocu ali dobro je, ima nas :)
    Pirsing sam skinula prije skoro godinu, a ipak mi se prije par dana malo rupica zacrvenila I zasvrbila. Namazala sam bepantenom, za sad je ok.  

Vita26
    22. Svibanj 2020. 14:36

Demitria
    Neki dan kad si pisala spustila se smuzem dola na plazu ono jagode Hahahah a jaaa sva zamisljam kako bi bilo ljepo 😂😂😂😂🌞🌞❤️A ja sva romanticna pa meni to odmah onako kao u filmove 😂😂😂❤️Svakao ljepo uzivajte 🌞🌞🌞i ja cu za tjedan dana sa svojim dragim ❤️❤️❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Halila
    22. Svibanj 2020. 14:42

Bananaupiđami pretpostavljam da si osoba koja ne voli kad joj se planovi poremete. Lijepo si ti to isplanirala i iskreno, mislim da je dobro da ti se sve urušilo. Ne zbog problema u trudnoći, da me ne bi krivo shvatila, to je grozno i od srca ti želim da ti i beba izgurate do kraja! Da bi se izvukla iz depresije, moraš se za početak pomiriti s tim da od sada pa iducih par godina ne možeš tako planirati unaprijed. Da ti se nije to sad dogodilo, dogodilo bi se nakon poroda i onda bi tek bila možda u još većoj depresiji. Dijete ne možeš stavit na stranu i bavit se sobom i ljutit se što baš taj tren ne možeš npr otić u dučan kao što si htjela. Sada imaš sreće što imaš vremena priviknut se na to da ti život neko dulje vrijeme neće ići kako planiraš, ali i u tome je ljepota! Pomiri se s tim, porazgovaraj s mužem i već si pola problema riješila. Sretno!

Demetria čestitam na dobrom pregledu! Ako još tko ima pregled, sretno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.