Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    19. Listopad 2020. 20:31

NikPik sretno! 💕
    Sanja ma jos su oni premali za imat neki ustaljeni ritam. Stalno se to minja. Jedan dan mislis evo super mi spava sve ide ko po spagi pa sutradan kaos. Jel ti oce dudicu? Probaj mu dat dudu i drzat ga kraj sebe da ti osjeti miris tvoj. Drz se! 😊
    Jel iko odradio uzv kukova?
    Cure koje su jos u jednom komadu, nadam se da ce se situacija sta se korone tice poboljsat i da cete barem taj stres eliminirat. Drzim fige i sretno vam! 😘

samomarina32
    19. Listopad 2020. 20:32

Pozz mame i one koje ce to postat uskoro 🙂 samo da vam se javin nakratko dok iman vrimena. Citan vas cesto al s obzirom da mi je ludnica svaki dan s dvi male curice ne stignen pisat. U kuci je opce ludilo otkako se manja seka rodila i bilo je najgore na pocetku je bilo uzas al se sad vec privikla na nju koliko toliko al i dalje se na dane ponasa uzas..dere se place sve joj smeta ako nesto.nije po njenom ljuti se baca se po podu i svasta nesto 🙈

samomarina32
    19. Listopad 2020. 20:34

Sta se tice Mie,ona ce za par dana imat puna 2 miseca 🙂 i super nam je uglavnom je mirna lipo napredujem..bili smo na uzv kukova pocetkom 10.miseca al su nas narucili ponovo 5.11 zbog toga sga joj je livi kukic bia kao malo nezreo 😤 tako da su nam i dalje rekli da nosimo siroko povijanje i radimo vjezbice do drugog sad pregleda i nadam se da ce bit ok 

NikPik
    19. Listopad 2020. 20:43

Jesenica hvala ti na savjetima, pripazit ću onda i na to, već imam sto scenarija i opcija u glavi, valjda će biti ok. Nakon koliko dugo nakon poroda je išla beba na op.zahvat? 
    Cure hvala svima na potpori, baš ste drage, javim se kad budem mogla :) Sretno i vama ostalima koje ste blizu s terminom, da sve prođe dobro i da smo svi sa svojim bebama što prije doma.

samomarina32
    19. Listopad 2020. 20:44

A sta se dojenja tice,vidim da se o tome pise..ja zadnjih dana nikako nju dovoljno nahranit sa svojim...nekad mi se pari ono bas da se lipo najede,a zadnje vrime stavljan je i na jednu duze ili na jednu i drugu recimo ko.maloprije i ona kao nesto pojede..spustim je u krevet i ona odma pocne grintat..ili jos zabija glavu prema stomaku ko da je jos gladna. I onda je nervozna..napravim joj bocu a ona ke pojede toliko da ispadne ko da prije toga nije nista pojela pola dana 🙈 jednostavno nije dovoljno moje...tako sam nekako bila tuzna jer znan da joi je moje najzdravije al kad je uopce ne najede..sad cu jpj davat bocu svako par sati a na sisi ce bit samo ako izmedu hranjeja bude nemirna 😭 znan da se ne bi tribala zamarat jer je u biti najbitnije da je ona dobro i da naprreduje kako god i sta god da jela

keksic
    19. Listopad 2020. 21:57

NikPik, sretno! Javi se kad ćeš moći 😊
    *
    Samomarina, najvažnije je da si našla način koji vama funkcionira, na kraju nije važno jel to dojenje ili ne. 
    *
    Dinosaurus - Mi uskoro idemo na ultrazvuk kukova, jedva čekam da to prođe i da više ne ulazimo u bolnicu u ovim okolnostima. I baš mi je istina ovo kak se oni brzo mijenjaju - taman kad pomislim da nešto znam, eto njega 😂

Dinosaurus
    19. Listopad 2020. 22:46

Samomarina ajooj virujem da nije lako. Kod nas je amo rec obrnuta situacija. Sin je skroz dobro sve prihvatio ali jaaaako puno radimo s njim i u svakom trenutku je neko s njim ili ja ili muz. Ali on je uvik bia osjecajan i drag i dobar i mala maza. 
    Zato je seka sada boooooooooozeeeee dragiiiii 😅😅 da mogu rodit toliko razlicitu dicu nisan virovala! Ona jeeee glasna, dere ti se onako drito u facu ako ne pogodis sta oce u roku odma i brutalno je nervozna cim otvori oci i glad udre u guzicu (ka i svako zensko ili barem ja haha) . Nekad mi se pari i da uziva ona u tome. Mozda zbog hormona.. 😅 
    Jadna ti san sta nas ceka ali tjesim se da ce tati teze past jer je ipak sin mamina maza a ćer tatina princeza 🤪 salim se naravno, oboje smo najeeeeeee......tuuuuut 🤭

teica30
    19. Listopad 2020. 22:58

Evo i mene ... Obavili danas pregled, cura opet zezala na ctg-u, ali uredan je. Kaže dr. bas nas zafrkava ... Jednostavno je takva, tvrdoglava a nije se ni rodila 😅😂. U četvrtak opet pregled... Malo me SAD to umara, ali dobro... Valjda ce cura požuriti vanka 😁😉
    "Dogovorila" sam se s njom da sutra do 14 ne ide nigdje dok se mama ne sredi kompletno 😆...
    Cure cestutam na bebicama ... 
    Noćas sam imala užasnu noc i dan što se tiče spavanja ... Probudila se ujutro u 4 i uopce nisam mogla spavati i što je najgore ne spava mi se ni sada...nadam se malo boljoj noći danas 🥴

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

samomarina32
    19. Listopad 2020. 23:07

Ma i moja starija je takva bas je ono dobro dite i sve voli i ljude i svakoga bi grlila i bas je ono osjecajna i draga al otkad se druga rodila ta prilagodba je bila uzas od pocetka iako smo je pripremali na to lagano i muz i svekrva cak i dok sam bila u bolnici a i kar san se vratila radili smo sve da se ne osjeca zapostavljeno i ko da je ista drugacije nego sta je bilo..tako da se privikla na seku i cak je sad i mazi i sve bas..al ona je s druge strane skroz nekako postala stalno grinatava ne mos joj nista rec bez da pocne vikat ne ne stalno i plakat a kad n3sto nije po njenom to je posta ono histericni plac i bacanje po podu i svasta...da moran sad sama s njom ispalila bi. Muz mi je cili tjedan na putu takav mu je posa a kako zivimo sa svekrvom bar je ona preuzela malo vise preko dana i sad i spava kod nje pa mi je malo lakse. Ne moran vam ni opisivat kako je bilo donedavno uspavljivat obe dvi u isto vrime i popodne i navecer u istoj sobi mislila san da cu probit na mozak 😪 uspavaj jednu uspavaj drugu minjaj jednu pa drugu igraj se s ovom zabavi drugu pa kad ides drugu uspavat starija se dere s kreveta da dodes kod nje 😁😁i jos xx situacija..sad san bar malo odahnila otkako san s mladom sama u sobi

Dinosaurus
    19. Listopad 2020. 23:24

A i ja se bas cudin stalno kako to funkcionira kad si sam s dvoje tako malih.. Mislim da bi to kod mene bia fijasko teski 🤣
    Ma i mi smo primjetili promjene u ponasanju ali to nekako pripisujem malo ovoj promjeni ali vise tome da je to tipicno ponasanje dvogodisnjaka kad istrazuju emocije i testiraju granice em svoje em nase. Kad si sam puno je teze odreagirat hladne glave. Vjerojatno ona trazi nacine da dobije paznju od tebe. Pogotovo ako ne stizes provodit vrime nasamo s njom. Probaj mozda ponekad dat svekrvi da cuva bebu a ti otidi negdi sa starijom. Tako ja ostavim muzu bebu(najedenu i uspavanu) a ja odem sa starijim prosetat i bacat kamencice u more (vratim se a muz jedva prizivljava sa budnim teroristom) 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.