Rodio se Tin jucer 2330 kgNa Pediatrij je vise cu znati malo.posle nisam ga vidjela
Čestitam Vita 🥰 oporavi se brzo i uživaj u malom dječačiću, nek mu je dug, zdrav i sretan život 💙🍀🤱💕
Cure koje stw rodile čestitam vam! 🥰 Puno maženja, grljenja, svega što si poželite, bebicama najljepše sve, a mamicama brz oporavak! 🙈🥰🥳
Cure u iščekivanju, sretno vam i samo smireno! Znajte da će sve biti ok. Jake smo mi žene, sve preživimo..
🔵
Dok sam čitala, vidjela sam da je netko spomenuo kako nam je, kako ide.. Pa eto snalazim se, pomaže mi mama puno. Maleni Lucas je predobra beba, kao da ga nema osim ako je gladan ili ako je pelena za promjenu.. Pupka je super, baš taman danas patronažna bila i zadovoljna je. Ima 3,780kg i kaže da se vidi da napreduje 🙈😅
Na sisu ga stavljam na zahtjev, nekad je to sat, nekad dva sata, a nekad i po 3,4 sata ga nema ni čuti haha.. Po noći spava, budi se jednom, dvaput, zavisi kad zaspe navečer, ali sve u svemu ja zadovoljna.
⚪
Ne znam ako se koja od vas sjeća da sam bila pisala da su se šavovi rastvorili i upalili, ugl bila je prisutna infekcija. Jučer sam bila na kontroli kod svog gin. i kaže da je super stanje dole kakvo je bilo prije.. I da će se vjerojatno samo ponovno spojiti, tj da će zarasti, da neće biti potrebno ponovno šivanje. Tako da sam sretna radi toga, jer sam bila u užasnom strahu šta se s time događa.. 🤞🥴
🔵
Grudnjaci - i ja imam veće sise inače, a sad nakon poroda su ko baloni 😂 Iovako ionako teško nađem grudnjak jer imam uzak struk, a velike sise, pa sam sad u još većem problemu. Po noći stisnem nekako sise i mlijeko krene curiti pa se probudim u lokvi i cijela mokra 😅🥴.. Tako da ako koja zna dobre grudnjake za dojenje, slobodno predlažite 🙂 Ne bih baš dala puno novaca pa ono nek bude normalna cijena 😄😅
🔵
Iii javim se ponovno kad stignem.. Jer ako mali spava koristim vrijeme da obavljam sve što stignem 😁
Vitica čestitam, dobrodosao mali Tin!
Dinosaurus ja sam svoju poslikala po dolasku iz bolnice za uspomenu i od tad imam samo neke smijesne obiteljske slike gdje netko od djece cendra ili netko od nas odraslih zmiri i slicno 🤣
al muz veli da su te najljepse i najdraze
https://ibb.co/TqPxgxw
Napokon i ja curim osobito po noci, jednu ona cica, druga tece, spavacice mijenjam na dnevnoj bazi, al uspjela sam u ova 3tjedna dva puta otici kod zubara bez problema, jastucici rijesavaju stvar super, nista mi nije mokro osim njih, nadam se da ce se i to izregulirati, vec sad je puno bolje nego na pocetku.
Ja sve radim normalno po stanu osjecam se dobro, sav mi jos nije otpao a ni malenu nismo kupali jer pupak jos nije skroz suh, sutra su 3tjedna od poroda. Cure kako stojite s kilazom?
Mjesečina kod nas je ista stvar s presvlačenjem. Jako voli biti gologuz, čak mu i pelena ne smeta al kad krenem stavljati gaće zaštitne krene i pjesma, još ako i robicu preskidam, zna se tolko derati da je to milina 🥴 al kupanje je za sad super, da pokucam u drvo. Stavim dosta vode pa on pluta, tu i tam zamahne nogicama al uglavnom je miran i uživa.
.
Grudnjak sam uzela s astratex.hr, za dojenje, jer nisam kod nas našla u mojoj veličini. Al super je, kvaliteta odlicna.
.
Mene poslije poroda bolilo di sam rezana i šivana kakvih 5-6 dana onak baš za tablete, a budući da mi se jedan dio raširio taj dio me ponekad boli još i sad. Dosta brzo je zaraslo sve osim tog djela, samo ja premalo mirujem otkak sam doma. Ne boli rez/šav tolko kolko kosti zdjelice, to ko da mi je napuklo nemrem vjerovati kolko još boli 🙄
.
Sretno svima, što god imale danas 🍀🤞💕
Uh kilaža, ja sam u trudnoći dobila 15kg i do sad je otišlo 11kg. A od poroda je prošlo 17 dana tako da sam recimo zadovoljna...
Jedino šta me muči je činjenica da stomak visi, a vježbati znam da još ne smijem pa sam tužna 🙄🙈
🔵
Jel znate dal se može već nositi kakav steznik? Bar malo da si vratim samopouzdanje jer ovako ne ide, osjećam se baš tužno radi stomaka 🥴
Vitica čestitam, želim ti brz oporavak i da se brzo mazite 😊
Netko je bio spomenuo da bi bilo super da sjedne porodiljni, evo za kraj tj. stigle i komplikacije i porodiljna naknada. Tko može, u šoping 😂
Vitica Čestitam. 🥰
Kod nas stanje i dalje nepromijenjeno ... Definitvno cura ujutro od 9 do SAD mirna, ali zato od jedno 15-16 jučer popodne do ujutro u 9 imala svoj sou ... Očito nije jutarnji tip 😆... Meni bitno da ju osjetom, da trudova nema i držim palčeve da me puste kuci ...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Ja ne kuzim nesto, moju su kupali i dok je tamo bila. I onda doma 1x tjedno da perem.. Mi smo rijesili pupak al kupala se i dok je bilo onako.. 🧐🥴
Ninche slatkoo😍💞😍
Ja sam na - 12kg,s time da sam iz bolnice samo 4 kile laksa izasla
Vitica, čestitaam! Odmaraj se i nadam se da si što prije s bebanom 😊
*
Teica, valjda si što prije doma, baš je ovo neobično što su te zapravo bez objašnjenja zadržali
*
Grudnjaci - moje su neka zlatna sredina tj. nisu ogromne i po danu sam u potkušuljama za dojenje, to mi je najugodnije. Što god nosila imam jastučiće za dojenje. Koje vi koristite? Ovi DMovi mi se malo prebrzo potroše. Da nema jastučića, i ja bi bila mokra cijelo vrijeme 😂
*
Rana nakon vaginalnog poroda - zatezalo me na početku, ali sam se jako pazila prva dva tjedna i tako je to prošlo. Tuširala sam se svaki dan (po 2x najčešće), osim toga ništa nisam radila. I dalje nisam pogledala stanje dolje, čekam da prođe pregled kod ginekologice. Nakon prva dva tjedna prešla sam na obične uloške jer su mi bilo ugodniji
Sortiraj odgovore
Najstariji