Rodio se Tin jucer 2330 kgNa Pediatrij je vise cu znati malo.posle nisam ga vidjela
Vitica33 cestitam draga!!😃🌹🌹evo docekala i ti svoju srecicu!🥰 Tinu zelim puno zdravlja, sretno i bezbrizno djetinjstvo💙 a tebi sto brzi oporavak i da ga cim prije vidis!🤗😘😘🍀🤞
Kad dodes k sebi javi nam kako je sve!
🌈💙👣🙏
Evo da se i mi javimo s pregleda 🤗 sve je super proslo, radili uzv, sve ok njemu protoci, glavica sve, onda vaginalno, doktor je bio bas ugodan i njezan, malo onak na sek sam samo nest malo osjetila tak da hvala Bogu nije bolilo i jako nelagodno bilo🙏🏼 isto sve ok, zatvorena, uredna kolicina plodne vode, i CTG na kraju odlican, svi su ga hvalili da je super, pa je mamica i suzicu pustila od ponosa😌👶🏻💙 Sljedeci petak opet kontrola, a tjedan iza toga porod 🙃
🌈💙👣🙏
Vitica, cestitke, da se brzo oporavis I da se mazis sa svojim zlatom kome zelimo zdravlje I srecu 🥰
Teica, curka ima ritam, sad ces ju osjetit opet kako partija 💃
NikPik, nije nas puno ostalo od curki koje pisu stalno ili povremeno, bas je nekako veliki broj poroda zakazan u dva tjedna.
Status danas - standardni umor, zadisem se ka marathon da sam trcala samo sto poslozim par stvari. Imala sam epizodu proljeva (I dalje uzimam laktulozu pa ne znam je li ovo predporodna epizoda) I na poapiru djelic sline bjelkaste sa primjesom roskasto-smedjakste nijanse. Takla sam, nije sekret, konzistencija je sline sto vjerojatno znaci dio sluznog cepa. Bebac se mrda, ponekad me boli dole kad udari. Ne znam sad koliko te pripreme skupa mogu trajat, torba je spremna, kucu bi jos trebali prebrisat ali Boze moj, manje bitno 🤷♀️ Samo mislim da cu od veceras razvlacit zastitnu pelenu na krevet I koristit amniocheck.
Dobre vibre svima 🤞
Evo da se i mi javimo s pregleda 🤗 sve je super proslo, radili uzv, sve ok njemu protoci, glavica sve, onda vaginalno, doktor je bio bas ugodan i njezan, malo onak na sek sam samo nest malo osjetila tak da hvala Bogu nije bolilo i jako nelagodno bilo🙏🏼 isto sve ok, zatvorena, uredna kolicina plodne vode, i CTG na kraju odlican, svi su ga hvalili da je super, pa je mamica i suzicu pustila od ponosa😌👶🏻💙 Sljedeci petak opet kontrola, a tjedan iza toga porod 🙃
SmileA, to su divne vijesti 💗 Sad malko chillax sa svojim sunascem I proslavi s tatom, zasluzili ste 🤗
Slikice 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
.
Unakit ja sam 2 dana pres porod imala smeckasti iscjedak al to ga vise nije bil onego sto ga je bilo, sutradan nista na ulosku u prekosutra rodila...
U terminu si, to je najbitnije, i sad cekamo da javis da je stigla bebica, nema sekiracije 🥰🥰🥰
.
Što se grudnjaka tice, nosim one koje sam nosila i prije trudnoce, nisu mi nista posebno narasle sise...
.
Jastucice koristim i ne znam koliko sam ih potrosila do sad... muz svaka 2 dana ide u dm i kupuje... uzimam baby love jer su najpovoljnii 90 centi 30 komada... dok su ostali po 2 eura, a to mi se ne isplati s obzirom koliko ih mijenjam...
Nikpik da sve nas je manje... a kad vidim listu skuzim koliko cura koje su rodile se ne javljaju...bilo bi lijepo da ih cujemo kako su.
Unakit kako god bilo u terminu si... daj pricekaj jos par dana pa idemo zajedno😂
SmileA super da je sve ok. Bas mi je drago da je sve tako ugodno proslo. Jesi dogovorila carski? Jesu ti sta spominjali proceduru kakva je? Ja idem iduci tj... 😱
Unakit hvala ti! ☺️Da bitno da je sve u redu😃jos nekih 7-10 dana pa cu i ja ugledati svoje sunasce, jedva cekam🥰
A ovo za iscjedak mozda ti je sad malo nesto od serklaze kako su ti skidali🤔a mozda je da i sluzni, kako god, najteze si prosla i u terminu smo, spremna si sa svime, pa ako je bebica odlucila doci, neka nam je🥰💜drzim fige kako god🙏🤞🍀
ZuMama hvala ti!🤗🥰 Da hvala Bogu🙏bas sam dns ujutro i neke dole lagane bolove i zatezanja imala, reko jos i taj sad vaginalni kojeg se i ovako panicno bojim, ali dobro je sve evo proslo😅 Za carski nije opce rijeci dns bilo, jedan doktor je bio koji je rastegnut na 5 strana, imao je nas trudnice, neku koja krvari ovako, pa jos neke, doslovno mu skidam kapu kako je sve to uspio izorganizirati i odraditi, pola doktora je gore u izolaciji, rekla mi je sestra koja gore radi da je virus i u rodiliste usao, tako da opce nije bajna situacija, i sve mi je to scarry😰ali kako i ona kaze virus je sad probio skoro u svaku bolnicu tako da eto sta mozemo..Ja idem na carski onaj tjedan od 26-og tako da jos imam pregled i kontrolu slj petak i onda bi nadam se tocan datum trebala znati..Ja bi voljela da je sad ovaj tjedan (a i trebalo je biti) da se prije rijesim zbog cijele situacije i odem doma sa svojom bebicom, a i jer mi je bas vec tesko i trbuh ogroman, i sestre su se dns cudile kolki je trbuh a 36+4 sam, al eto sta mogu jos cu izdrzati sad slj tjedan pa eto
🌈💙👣🙏
Čestitam svim curkama 🎊🎊🎊🎊. Brz oporavak mamama, a malim smotuljcima zdravlje i sretan zivot 🥰🥰.
Svima koji iščekuju brz i lak porod 🙏🙏🙏
Franjo je ždero mali ima 5400 i 58 cm, kupam ga svaku večer tj. imamo rutinu kupanje i spavanje.
Mi smo odradili većinu gostiju i krštenje sad smo mirni 😁😁😁
Sisa na zahtjev tj. svaka 2 do 3 sata a po noći prvi san nekad bude i 4 sata. Slična situacija sa dojenjem kad osjetim mlijeko da nadolazi isto curi samo ali jastučići riješe problem
url=https://lilypie.com]
Vitica čestitke na malenom princu 🥰
Brz oporavak i da se čim prije grlite u mazite ❤️
Nikpik da.. I ja imam osjećaj da nas je nekako malo. Ali dosta blizu smo sme.. Neznam koja je prva od nas🙊🙉
Sortiraj odgovore
Najstariji