Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keksic
    12. Listopad 2020. 16:06

Ketty, čestitam!!!
    *
    Cure koje čekate, sretno! Vidim da vas muče velike bebe, nadam se da ćete uspjeti dogovoriti carski ako to želite. U svakom slučaju nek što prije i bezbolnije prođe 

• ZuMama
    12. Listopad 2020. 16:16

Plavo nebo eto vidis da sam nekaj zabrijala🙈 mislila sam da si ti danas🤣🤣 
    SmileA da, idem na carski. Moram iz zdravstvenih razloga. Idem u Vinogradsku. 

Ninche9
    12. Listopad 2020. 16:22

Ketty kraljice cestitam!!
    Vita lijepo da si se javila
    Marta rodila se s 4220gr,prije tocno 2tjedna su nas pustili iz bolnice s pola kile manje. Kako ste vi? 

plavo_nebo
    12. Listopad 2020. 16:26

ZuMama

SmileAda, idem na carski. Moram iz zdravstvenih razloga. Idem u Vinogradsku.

Bosco je trebala biti danas na pregledu ali je pozurila 😂

Kada ti je carski dogovoren?

• ZuMama
    12. Listopad 2020. 16:49

plavo_nebo

ZuMama

E da... tako je... znam da smo si sve tu negdje... iduci tj idem na dogovor pa cemo vidjeti...osim ak mali ne krene ranije... sutra idem na pregled.pa cu vidjeti sve😉
    A jel i Bosco bila u vinogradskoj? 

plavo_nebo
    12. Listopad 2020. 16:56

ZuMama

plavo_nebo

ZuMama

E da… tako je… znam da smo si sve tu negdje… iduci tj idem na dogovor pa cemo vidjeti…osim ak mali ne krene ranije… sutra idem na pregled.pa cu vidjeti sve😉

Je i ona je u vinogradskoj

Napokon 2804
    12. Listopad 2020. 17:06

Ketty čestitam 😍😍😍😍

• SmileA
    12. Listopad 2020. 17:08

ZuMama

ZuMama e i ja isto tako, i isto sam u Vinogradskoj!😃mozda se i sretnemo ili budemo zajedno🤗ja imam sad u cetvrtak pregled pa cu onda nadam se znati vise tocno kad ce biti, ali govora je bilo da ce to biti sljedeci tjedan kad budem 37 + nesto, pa eto mozda se pogodimo😉

🌈💙👣🙏

• SmileA
    12. Listopad 2020. 17:09

plavo_nebo

ZuMama

plavo_nebo

ZuMama

E da… tako je… znam da smo si sve tu negdje… iduci tj idem na dogovor pa cemo vidjeti…osim ak mali ne krene ranije… sutra idem na pregled.pa cu vidjeti sve😉

Je i ona je u vinogradskoj

Bosco i nas tri smo u Vinogradskoj i sve tu negdje sa datumima😃 Sad cekamo Bosco da se javi sa izvjestajem😁

🌈💙👣🙏

• SmileA
    12. Listopad 2020. 17:12

vitica33

Ketty brz oporavak i cestitam.od srcaSmaliA znaci odlucila si na carski da ides??ili ?
    Ja jedva cekam da rodim ,stvarno mi je vec dosta i tesko ,ali aj proce i to..

Vitica33 da i mene ceka isto, vjerojatno sljedeci tjedan..Uf i ja jedva cekam i meni je bas tesko, nemogu si zamisliti da moram do kraja termina jos ovako gurati, tako da eto drago mi je da je na kraju ovako ispalo🤗

🌈💙👣🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.