Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Listopad 2020. 11:04

Bosco čestitam 🥰💙 sve najbolje vam želim 🤱🍀💕
    .
    Što se spavanja tiče, i ja sam se tješila pod kraj trudnoće da je to nespavanje priprema za ovo sad, ali nikaj s toga 😄 ipak sam onaj ritam diktirala ja a ovaj sad diktira mladi gospodin. Budi se i jede svaka 2-3 sata. Dobra je beba, nije da se budi s drekom nego postepeno najavljuje mljackanjem i laganim kmečkanjem da se bude probudio. Ponekad dok ga tak u snu čujem sanjam da sam ga nahranila pa spavam dalje 🙈 ili skroz zaboravim da imam dijete pa si mislim u snu 'kaj ja imam s tim' i nastavim spavati dok ne zadreči jadan 🙈
    Papanje traje 15tak minuta pa podrigivanje pa mijenjanje pelena, slaganje flašice za drugi put, moj vc i mijenjanje uložaka, uspavljivanje i ode najmanje sat vremena. I za sat-dva opet sve ispočetka. Sretna sam ako uspijem dobiti dva sata sna u komadu 😄 to je rijetkost.
    A sad je i nekakav šmrcav, nosić mu svira, teže diše pa nit ne spava dobro. Budi se još i češće. A gladan ko vuk.. 
    Evo ga baš se probudio... pozdrav svima i sretno s pregledima i porodima 🤞🍀🥰

plavo_nebo
    12. Listopad 2020. 11:13

Sanja bas sam se nasmijala ovom "kaj ja imam s tim" 😂
    Ja po noci se budim non stop. I onda odem na wc jer mi je glupo ne otic kad sam vec budna iako mi se mozda ne pisa pa da me pisanje probudi.. i onda ne mogu zaspat pa zujim i tak 😂 i imam osjecaj da najbolje odspavam od 6 do 8 kad muz ode na poso u 6.. njega pozdravim i naspavam se ta dva sata kolko nisam cijelu noc.
    Meni je u srijedu pregled.. do tad vodim dnevnik tlaka koji je uredan ali kad dodem kod nje redovno je 140/95.. ne kuzim 😅

MIHACH993
    12. Listopad 2020. 11:24

Jel  se koja priprema za roditi u Varaždinu?  ;)

Valentino 4y🩵

Ketty1309
    12. Listopad 2020. 11:42

Samo da se javim. U 10 07 rodila se mala Helena 3450 /50. Javim se kasnije. Sretno svima 

Unakit
    12. Listopad 2020. 11:46

Ketty1309

Samo da se javim. U 10 07 rodila se mala Helena 3450 /50. Javim se kasnije. Sretno svima

Ketty, cestitke i brz oporavak, a Heleni zelimo zdravlje I srecu 🥰

12. Listopad 2020. 11:48

Ketty1309

😍😍🤩🤩 o, iznenađenje! Dobro došla Helena 🤗 čestitam mama, oporavi se brzo 🥰🍀

Matea02
    12. Listopad 2020. 11:56

Ketty1309, Bosco čestitam vam!! Brz oporavak mama ❤️💙

Matea02
    12. Listopad 2020. 12:00

I hvala cure za ove uloške za detekciju plodne, nisam išla u ljekarnu jučer iz postog razloga jer nema dežurne na mome području 😤. Al mislim da je samo iscjedak pojačan generalno, jer nije baš cijelo vrijeme tak je bar jučer bilo, vidit ćemo danas. I sinoć me probudile kontrakcije. Ala, od ispod rebara do dolje sve boli, već sam mislila da pravi počinju al bilo je par puta i prestalo. Mi smo od danas u terminu 🥳🥳 

Marta14
    12. Listopad 2020. 12:16

Ninche velika cura 😊Sa koliko se rodila?
    Ketty cestitam 🍀💞🍀🎈

vitica33
    12. Listopad 2020. 12:34

Prvo zelim cestitati svima koje su rodile od srca sve najbolje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.