Pozdrav cure, dolazim sa zimskih beba, ponekad procitam i vasu grupicu. S obzirom da ste sve friske rodilje ili cekate svoj trenutak htjela bi vas zamoliti nesto. Ako neka od vas ima vremena i volje da napise popis stvari za bolnicu koje su bitne, a isto tako i sto uzeti u ljekarni za bebu, sto ce nam dobro doci u pocetku. Znam da je sve individualno, ali prva mi je trudnoca i sto se tice takvih stvari ne znam od kud krenuti. Bit cu vam puno zahvalna!
https://docs.google.com/document/u/0/d/1aevu2v_Cd5Lda2di68sz2yumtxmoO2YQtjH45W-8xDs/mobilebasic
Prouci ovaj popis :)
Cure danas smo si naručile jedne cipelice hehe ... Ipak nam treba nešto kad obucemo haljinicu 😆😉
https://ibb.co/KqTJTZs
Jedva cekam da nam stignu 🥰
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
E zenske kako se vi osjecate?jeste dobro ili? Mislim, ja po kuci sam relativno ok..Ali izadem dir po kvartu i da se ne drzim za ona kolica valjda bi na podu zavrsila.. Nemam snage uopce
Svaku vecer setamo istim putem, relacija uopce nije toliko duga a hodamo tocno sat vremena, jako polako. Ja ne mogu brzo, jednostavno me krene boljeti trbuh kao da mi je previse.. A usput mali zvrnda svuda pa smo i zato tako spori.
Ni ja nisam fit jednostavno sve je to jos presvjeze, nije babinje uzalud 40 dana, nazigled smo fit, ali tijelo pamti i treba mu vremena. Drzi se💜
Cure danas smo si naručile jedne cipelice hehe … Ipak nam treba nešto kad obucemo haljinicu 😆😉
https://ibb.co/KqTJTZs
Jedva cekam da nam stignu 🥰
Prekrasne suuuuu 🥰🥰🥰🥰
E zenske kako se vi osjecate?jeste dobro ili? Mislim, ja po kuci sam relativno ok..Ali izadem dir po kvartu i da se ne drzim za ona kolica valjda bi na podu zavrsila.. Nemam snage uopce
ZuMama a ti sutra imas pregled..nek je sretno i javi kako je proslo!😃🍀🤞
Lullee bitno da je sve super👍😁🥰 da mrvicu je veca beba ali nista prestrasno, sve je to tu negdje nekad i oni tocno skroz ne pogode, a i sve se to jos mijenja🤗
Vitica33 meni je prvi put, pa vjerojatno se ne bojim toliko jer ni neznam sta me ceka🤭ali bude to sve dobro, kako svi tako i mi, bitno da bebice dodu zdrave🙏🥰 Pitala si za Ledolinu, nije jos rodila...
Ketty ajme bas porod iz snova, blago ti se!😌Drago mi je da ti je sve tako super i brzo proslo!😃🤗
Bosco bome si se izmucila🙁ali dobro na kraju je bitno da ste ti i bebac dobro🥰💙
Dal si sta popucala, jel su te rezali?kak se sad osjecas jel te jako boli?
Napokon2804 hvala ti😃budem si onda da svakako uzela vise tih jastucica za dojenje
Teica30 i Dinosaurus prekrasne su vam stvarcice za curke😍🥰💜💜to kad vidis ne mozes odoliti..
🌈💙👣🙏
Ketty, čestitam na 5. anđelu! Zbilja si imala porod za poželjeti! :)
Svaka ti čast na aktivnostima koje si obavljala na dan poroda!!!
Vita, nisam još rodila. Jučer su me zaprimili u bolnicu zbog carskog,trebala bi ga imati sutra. E sad je doktorica rekla da prvo probamo ovako, da se probuši vodenjak jer sam otvorena 4cm a trudove nemam.
*
Jesu nekome od vas bušili vodenjak i za koliko ste rodile?
Vita, nisam još rodila. Jučer su me zaprimili u bolnicu zbog carskog,trebala bi ga imati sutra. E sad je doktorica rekla da prvo probamo ovako, da se probuši vodenjak jer sam otvorena 4cm a trudove nemam.
*
Jesu nekome od vas bušili vodenjak i za koliko ste rodile?
Meni na 8 cm izbušili.. I spojili još drip na koje trudnoće. Rodila 7 sati još kasnije. Prvi porod
Sortiraj odgovore
Najstariji