Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavo_nebo
    12. Listopad 2020. 21:12

ovčica

Pozdrav cure, dolazim sa zimskih beba, ponekad procitam i vasu grupicu. S obzirom da ste sve friske rodilje ili cekate svoj trenutak htjela bi vas zamoliti nesto. Ako neka od vas ima vremena i volje da napise popis stvari za bolnicu koje su bitne, a isto tako i sto uzeti u ljekarni za bebu, sto ce nam dobro doci u pocetku. Znam da je sve individualno, ali prva mi je trudnoca i sto se tice takvih stvari ne znam od kud krenuti. Bit cu vam puno zahvalna!

https://docs.google.com/document/u/0/d/1aevu2v_Cd5Lda2di68sz2yumtxmoO2YQtjH45W-8xDs/mobilebasic

Prouci ovaj popis :)

teica30
    12. Listopad 2020. 21:46

Cure danas smo si naručile jedne cipelice hehe ... Ipak nam treba nešto kad obucemo haljinicu 😆😉
    https://ibb.co/KqTJTZs
    Jedva cekam da nam stignu 🥰

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Ninche9
    12. Listopad 2020. 22:00

Marta14

E zenske kako se vi osjecate?jeste dobro ili? Mislim, ja po kuci sam relativno ok..Ali izadem dir po kvartu i da se ne drzim za ona kolica valjda bi na podu zavrsila.. Nemam snage uopce

Svaku vecer setamo istim putem, relacija uopce nije toliko duga a hodamo tocno sat vremena,  jako polako. Ja ne mogu brzo, jednostavno me krene boljeti trbuh kao da mi je previse.. A usput mali zvrnda svuda pa smo i zato tako spori.
    Ni ja nisam fit jednostavno sve je to jos presvjeze, nije babinje uzalud 40 dana, nazigled smo fit, ali tijelo pamti i treba mu vremena. Drzi se💜

Napokon 2804
    12. Listopad 2020. 22:05

teica30

Cure danas smo si naručile jedne cipelice hehe … Ipak nam treba nešto kad obucemo haljinicu 😆😉
    https://ibb.co/KqTJTZs
    Jedva cekam da nam stignu 🥰

Prekrasne suuuuu 🥰🥰🥰🥰

Marta14

E zenske kako se vi osjecate?jeste dobro ili? Mislim, ja po kuci sam relativno ok..Ali izadem dir po kvartu i da se ne drzim za ona kolica valjda bi na podu zavrsila.. Nemam snage uopce

ovčica
    12. Listopad 2020. 22:25

Hvala cure na savjetima!

• SmileA
    12. Listopad 2020. 22:25

ZuMama a ti sutra imas pregled..nek je sretno i javi kako je proslo!😃🍀🤞
    Lullee bitno da je sve super👍😁🥰 da mrvicu je veca beba ali nista prestrasno, sve je to tu negdje nekad i oni tocno skroz ne pogode, a i sve se to jos mijenja🤗
    Vitica33 meni je prvi put, pa vjerojatno se ne bojim toliko jer ni neznam sta me ceka🤭ali bude to sve dobro, kako svi tako i mi, bitno da bebice dodu zdrave🙏🥰 Pitala si za Ledolinu, nije jos rodila...
    Ketty ajme bas porod iz snova, blago ti se!😌Drago mi je da ti je sve tako super i brzo proslo!😃🤗
    Bosco bome si se izmucila🙁ali dobro na kraju je bitno da ste ti i bebac dobro🥰💙 
    Dal si sta popucala, jel su te rezali?kak se sad osjecas jel te jako boli?
    Napokon2804 hvala ti😃budem si onda da svakako uzela vise tih jastucica za dojenje
    Teica30 i Dinosaurus prekrasne su vam stvarcice za curke😍🥰💜💜to kad vidis ne mozes odoliti..

🌈💙👣🙏

• vitae
    13. Listopad 2020. 06:08

Ketty, čestitam na 5. anđelu! Zbilja si imala porod za poželjeti! :)
    Svaka ti čast na aktivnostima koje si obavljala na dan poroda!!!

Mina 29
    13. Listopad 2020. 07:22

Ketty čestitke❤️

Ledolina
    13. Listopad 2020. 08:58

Vita, nisam još rodila. Jučer su me zaprimili u bolnicu zbog carskog,trebala bi ga imati sutra. E sad je doktorica rekla da prvo probamo ovako, da se probuši vodenjak jer sam otvorena 4cm a trudove nemam. 
    *
    Jesu nekome od vas bušili vodenjak i za koliko ste rodile? 

Mina 29
    13. Listopad 2020. 09:10

Ledolina

Vita, nisam još rodila. Jučer su me zaprimili u bolnicu zbog carskog,trebala bi ga imati sutra. E sad je doktorica rekla da prvo probamo ovako, da se probuši vodenjak jer sam otvorena 4cm a trudove nemam.
    *
    Jesu nekome od vas bušili vodenjak i za koliko ste rodile?

Meni na 8 cm izbušili.. I spojili još  drip na koje trudnoće. Rodila 7 sati još kasnije. Prvi porod 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.