Vas dvije cete bar znati termin a ja ovu moju cekam jos ko zna koliko 🙈🙈
Vas dvije cete bar znati termin a ja ovu moju cekam jos ko zna koliko 🙈🙈
Ma dobro nisi ni ti toliko daleko, mozda i tebe zadesi sljedeci tjedan ako ne prije😃A mozda ti i zakazu carski ako je ona tako velika i jos dobije na kilazi
*
E koliko ste vi spakirale ovih jastucica za grudnjak da mlijeko ne curi, glupo mi je uzeti cijeli paket sta ce mi, ja sam stavila 6 kom jel to premalo mozda?
A chicco sam uzela pola paketa znaci 15 kom, i jos jedan paket Vira da se nade, i 1 rolu wc papira, nadam se da je to dosta, neznam gdje da mi sve to uz jos ostale stvari stane🙈
🌈💙👣🙏
Plavo nebo eto vidis da sam nekaj zabrijala🙈 mislila sam da si ti danas🤣🤣
SmileAda, idem na carski. Moram iz zdravstvenih razloga. Idem u Vinogradsku.
Bosco je trebala biti danas na pregledu ali je pozurila 😂
Kada ti je carski dogovoren?
E da… tako je… znam da smo si sve tu negdje… iduci tj idem na dogovor pa cemo vidjeti…osim ak mali ne krene ranije… sutra idem na pregled.pa cu vidjeti sve😉
A jel i Bosco bila u vinogradskoj?
Je i ona je u vinogradskojBosco i nas tri smo u Vinogradskoj i sve tu negdje sa datumima😃 Sad cekamo Bosco da se javi sa izvjestajem😁
Mozda se na kraju sve sretnemo... 😀 ja cu isto znat valjda nesto vise sutra. I da, cekamo Bosco s izvjestajem.
Mi obavili pregled,sve super🙏,i kod mene velika beba,stigli smo do 2kg🤷♀️💙,a imamo jos 8 tjedana do termina😂🤦♀️Iako mi je po ultrazvuku termin 2 tjedna ranije. Nadam se da necemo preko 4kg,bas bih voljela prirodno roditi🙏😊
Teica evo ja sam ti zivi dokaz da bebici treba dati vremena koliko god ona zeli, ja sam dosla s punih 41tt na inducirani, bez znakova otvorena 4cm i taj dan je krenulo samo bez indukcije, rodila u roku 2h od puknuca vodenjaka..
Beba zna kad je spremna. Ali razumijem da ju jedva cekate, tim vise sto smo ovdje mnoge rodile i nestrpljenje je svaki dan sve vece.😁
Ja sam isprobala sve sto se moze, i kupala i skakala po lopti, setala, provodila se s muzem i nista, nula bodova, nema sto nisam isprobala😒
Al nije na odmet pokusati s malo ljubavi hehe
Sanja
Nema potrebe za brigu,dobro sam samo eto ostala sam bez stare lozinke
Kako si ti o bebica?
SmaliA ja ti vjerujem..i sama neznam.kako bi.do 22.10 ce se moj sin roditi,nek samo sve prodje u najboljem.redu .i kod mene i kod vas ostale koje idete na carski .
Drzi te se
Teica evo ja sam ti zivi dokaz da bebici treba dati vremena koliko god ona zeli, ja sam dosla s punih 41tt na inducirani, bez znakova otvorena 4cm i taj dan je krenulo samo bez indukcije, rodila u roku 2h od puknuca vodenjaka..
Beba zna kad je spremna. Ali razumijem da ju jedva cekate, tim vise sto smo ovdje mnoge rodile i nestrpljenje je svaki dan sve vece.😁
Ja sam isprobala sve sto se moze, i kupala i skakala po lopti, setala, provodila se s muzem i nista, nula bodova, nema sto nisam isprobala😒
Al nije na odmet pokusati s malo ljubavi hehe
Iskreno nisam ni ja za inducirani, i rekla sam da to nikako necu i ne želim ... Nek ide prirodno. Međutim imamo problem da ostajem sama ... Muž zavrsava sa godišnjim početkom 11-tog mj, mama ne može dobiti iz istog razloga kao i on ... I sve je užasno komplicirano. Pitanje hoće muz Moći odmah koristiti i onih 7 dana sto ima prava ... I eto, islreno to je jedini razlog zbog kojeg i razmisljam o induciranom ....
Ali jos se stignem razmisljati 😁.
Ma probat cu i ja sa svima, pranje, spremanje, hvala Bogu stepenice imam i u kuci pa gore dolje sto puta dnevno... Čula sam cak i ljuto da pomaže ... Ubacit između malo i seksa i valjda se pokrene nešto 😆
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Evo za one koji vole slikice, kupila sam najsladju jaketicu 😍
https://ibb.co/mTSY78L
Sanja haha zavidim ti na takvom snu! 😁 Kod mene je cili zivot san tako lagan da kad nesto susne ja sam budna i spremna rijesavat jednadzbe 🤣
Mc_mouse, ninche, marta i ostale cure sa vise djecice,cini mi se da nam svima ta prilagodba isto ide. Cekamo kad ce bit lakse.. Svaka cast vama koje ste vecinu dana same s dicom. I mene to kad tad ceka i ne veselim se bas 🙄
Moja cura spava a meni san nikako na oči pa da vam napišem izvještaj.
Prije dva dana, dok sam bojala strop u kuhinji, sam primjetila da mi se trbuh spustio i odonda stalno na ulošku žuta gusta sluz (predpostavljam topi se čep). Cijelo vrijeme imam osjećaj u rodnici da je "otvorena" al kontrakcije su povremene i bezbolne iako kad god sam u ta dva dana ustala i hodala trbuh je redovito bio tvrd ali ne boli. Jutros oko pola 5 imam osjećaj da mi je kod ustajanja nešto malo iscurilo ali na ulošku je to onako sluzavo pa mislim da je isjedak. Spremim djecu u školu i povremeno osjetim da nešto malo curka. Dok sam oko pol 8 spremala najmlađeg primjetim da je to sad malo više i sve više izgleda vodeno bez sluzi ali je prozirno i bez mirisa. Poslije 8 ostavljam malog u školi ( normalno ja vozim) i iz auta, dok je dragi u pošti i u trgovini, zovem u rodilište da mi objasne koja je procedura s obzirom na koronu. Na putu kući govorim ovom svom paničaru da se on i sin spreme i idemo prema rodilištu da vide je li to to. Do grada imam nekih 45 minuta i dok sin vozi ja osjećam prve prave trudove ali kako se približavamo gradu oni nćaglo postaju jači i češći. U tih 45 minuta nekih 6 do 7 trudova. To me počinje zabrinjavati ali nikomeništa ne govorim jer ne želim paniku. Dolazim u rodilište, presvlačim se (sad je na ulošku već i malo sukrvice), dćajem podatke i prikopčaju me na CTG. Na njemu trudovi postaju stvarno jaki i nakon tih nekih 20 minuta pauza među njima je možda pola minute. Još si mislim tko će ovo izdržati još sat, dva, koliko očekujem da treba proći ( jer je tako bilo u prošlim porodima)i pitam sesstru jel mogu dobiti nešto protiv bolova. Ona vidi da me hvata jako i zove hitno doktora da me pregleda. Doktor dolazi i nakratko pogleda uz riječi : Ona je skroz otvorena. Trebate tiskati?Sestra me trčeći vozila do boksa, tu sam prodisala još jedan trud dok su mi ubrizgavali antibiotik i u idućem trudu u tri stiska cura je bila vani. Znači, od dolaska u bolnicu je prošlo nekih 40 minuta i ja sam bila gotova. Ostali svi šokirani pa i ja. Još i sad ne vjerujem. Osjećam se super, mogla bi odmah doma samo me sad strah za nju jer sam taj antibiotik dobila minutu prije nego sam ju rodila. Doktori me svi tješe da se ne brinem i ujutro joj vade CRP pa ćemo vidjeti.
Prekrasna je, kombinacija moje dvije velike cure al nekako kao da još nisam svjesna da je tu.
Želim vam svima ovakav porod! A toliko me bilo strah 🙊.
Pozdrav svima i sretno!
Mi obavili pregled,sve super🙏,i kod mene velika beba,stigli smo do 2kg🤷♀️💙,a imamo jos 8 tjedana do termina😂🤦♀️Iako mi je po ultrazvuku termin 2 tjedna ranije. Nadam se da necemo preko 4kg,bas bih voljela prirodno roditi🙏😊
Može se prirodno roditi i veliku bebu 😆😁
Čitala sam da su neke žene rodile bebe i preko 5 kila, navodno nit rezane nit popucale. 🤔
No držim fige da ipak ne bude prevelika za tebe 💕 samo nek lijepo napreduje.
Sortiraj odgovore
Najstariji