Teica kud se ti zuris hahahahah
,jel ti bebica velika?
Nisam neko vrjeme pratila,jesi bila u Os ?
Ledolina jel znas dal rodila? Ja mislim da i oma ce u Os
Zgadila se bolnica meni tamo ,uvjeti si na ginekol.odvratni 🙄🙄🙄7 dana lezanje prisjelo.ali izdrazacu jos ovo malo.doktori su dobri sto je naravno bitnije od svega.ali nrbi skodilo njima da malo ulozi u nju.neznam kakvo je rodiliste tamo.
Moja cura spava a meni san nikako na oči pa da vam napišem izvještaj.
Prije dva dana, dok sam bojala strop u kuhinji, sam primjetila da mi se trbuh spustio i odonda stalno na ulošku žuta gusta sluz (predpostavljam topi se čep). Cijelo vrijeme imam osjećaj u rodnici da je "otvorena" al kontrakcije su povremene i bezbolne iako kad god sam u ta dva dana ustala i hodala trbuh je redovito bio tvrd ali ne boli. Jutros oko pola 5 imam osjećaj da mi je kod ustajanja nešto malo iscurilo ali na ulošku je to onako sluzavo pa mislim da je isjedak. Spremim djecu u školu i povremeno osjetim da nešto malo curka. Dok sam oko pol 8 spremala najmlađeg primjetim da je to sad malo više i sve više izgleda vodeno bez sluzi ali je prozirno i bez mirisa. Poslije 8 ostavljam malog u školi ( normalno ja vozim) i iz auta, dok je dragi u pošti i u trgovini, zovem u rodilište da mi objasne koja je procedura s obzirom na koronu. Na putu kući govorim ovom svom paničaru da se on i sin spreme i idemo prema rodilištu da vide je li to to. Do grada imam nekih 45 minuta i dok sin vozi ja osjećam prve prave trudove ali kako se približavamo gradu oni nćaglo postaju jači i češći. U tih 45 minuta nekih 6 do 7 trudova. To me počinje zabrinjavati ali nikomeništa ne govorim jer ne želim paniku. Dolazim u rodilište, presvlačim se (sad je na ulošku već i malo sukrvice), dćajem podatke i prikopčaju me na CTG. Na njemu trudovi postaju stvarno jaki i nakon tih nekih 20 minuta pauza među njima je možda pola minute. Još si mislim tko će ovo izdržati još sat, dva, koliko očekujem da treba proći ( jer je tako bilo u prošlim porodima)i pitam sesstru jel mogu dobiti nešto protiv bolova. Ona vidi da me hvata jako i zove hitno doktora da me pregleda. Doktor dolazi i nakratko pogleda uz riječi : Ona je skroz otvorena. Trebate tiskati?Sestra me trčeći vozila do boksa, tu sam prodisala još jedan trud dok su mi ubrizgavali antibiotik i u idućem trudu u tri stiska cura je bila vani. Znači, od dolaska u bolnicu je prošlo nekih 40 minuta i ja sam bila gotova. Ostali svi šokirani pa i ja. Još i sad ne vjerujem.
Prekrasna je, kombinacija moje dvije velike cure al nekako kao da još nisam svjesna da je tu.
Želim vam svima ovakav porod! A toliko me bilo strah 🙊.
Pozdrav svima i sretno!
Prekrasno Ketty, baš mi je drago 🥰
Koji ti je doktor bio na porodu?
Budite dobro vi dvije i što prije domeka 🤱💕
Evo za one koji vole slikice, kupila sam najsladju jaketicu 😍
https://ibb.co/mTSY78L
Sanja haha zavidim ti na takvom snu! 😁 Kod mene je cili zivot san tako lagan da kad nesto susne ja sam budna i spremna rijesavat jednadzbe 🤣
Mc_mouse, ninche, marta i ostale cure sa vise djecice,cini mi se da nam svima ta prilagodba isto ide. Cekamo kad ce bit lakse.. Svaka cast vama koje ste vecinu dana same s dicom. I mene to kad tad ceka i ne veselim se bas 🙄
I ja inače sve živo čujem dok spavam. Sama u stanu u najmirnijoj zgradi na svijetu i još sam spavala sa čepićima u ušima, inače bi se budila na svaki šum 🙄 ovo je umor, iscrpljenost, i sama se čudim.
A jaknica je zbilja slatka 😍🤩🥰
Ketty ajme kako suoer prica,ti si odlicno prosla..bas mi je drago..znaci tako zutu gusto moze biti da je cep??jer i na mom.ulosku je zutu gusto ali ja smattam da je normalno..mislim.imala sam.trudova za to ostala u bolnici ali rekli su da mirujem,da docekam 37 tj.i ne smijem otavrati moram na carski.ajme ja ni nezn.kako je prirodno roditi i ovo je meni bilo sve novo..trudic ,osjetim al nista strasno..a trpuh mi zna se stvdnuti i vise puta na dan a i kad hodam
Sanja, dr. Bojanić s kojim inače nemam baš najljepša iskustva al danas je bio super, bodrio me, madirao trbuh na stolu i sad u viziti bio baš ok.
Vitica 33 ako je to kod tebe inače tak ne mora biti. Ja sam imala cjelu trudnoću žučkasti iscjedak al ovo je bilo puno gušće. Meni je ova dva dana trbuh stvarno često bio tvrd ali bez bolova.
Al mislim da nije za usporedbu jer je meni ovo ipak bio peti porod i zato je sve išlo brže, i ja sam ostala iznenađena.
Odmaraj što više i vjerujem da će sve biti ok
Ketty bas divno iskustvo. Lijepo od tebe sto si to podijelila s nama koje cekamo... iako idem na carski i strah me🥺 divno mi je cut ovakve pozitivne price. To na mene a vjerujem i na ostale djeluje pozitivno... bas mi je drago da ti je sve tak proslo, a za malenu vjerujem da ce biti ok kako su ti i rekli. Javljaj nam se 🥰
Ketty čestitam na vašem 5om zlatu ❤️ super porod 👍
Listu ću stavit sutra navečer,možda nam do onda stigne još koja bebica pa da ne pretrpavam temu.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ketty predivno iskustvo... 🥰🥰🥰🥰
Vitica33 napisah gore sto mi se zuri, naravno i da ju upoznam sto prije 😁... Ma po svim mjerama prosječna bebica, jednom je bila manja kolaža, već idući put normalna, odgovara u dan mjerama ili koji dan u plusu 😁. Pa iskreno znam kakva je bolnica, ali ata je tu je ... Bitnije mi je da nam bude osoblje dobro, a ambijent mi nije prebitan, i tako se nadam da ćemo brzo ići kuci 😁😉... Cak navodno i poslije carskog se ide 3-4 dan kuci 😁.
Ja sam ti inace iz OS, živim 2 min od bolnice autom, 5 min pjeske...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Hvala na podršci i savjetima..
Možda su se stvarno prevarili u kilazi.. A i nigdje ne piše.. Možda stvarno bude lakše bez obzira na kilazu jer je drugi porod.
Uglavnom moram si misli srediti i riješiti se straha jer time se nikako ne pomazem.
Ketty uzivaj u svojoj bebici,ja cu tako i radiri odmarati,maleni mi je jako aktivan i dobro se osjecam,i vjerujem da ce biti sve uredu.jer te bolovi sto sam imala kazr doktor da su BH ali moram paziti.
Teica ajme blago tebi bas si blizu🙈🙈🙈ja u srjedu ujutro idem i jedva cekam a meni treba vise od pola sata voznje..jos uz to vozim sama mon muz tek ce u cetvrtak doci s terena.
Sortiraj odgovore
Najstariji