Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vitae
    12. Listopad 2020. 08:25

Mini_mouse, jesi li ti imala planirani carski u Osijeku (ako se dobro sjećam)? 

Unakit
    12. Listopad 2020. 08:31

Bosco, cestitamo, da nam se brzo oporavis a malcu zelimo zdravlje I srecu 🥰
    ZuMama, isto i kod nas, Bogu hvala dobra noc, par prevrtanja jer sam stalno na lijevom boku pa me nazulja. Trbuh nije tvrd ka jucer pa mogu osjetit bebicu kako vjezba. Moze bit nekaj u zraku prosli wknd pa smo sve propatile od bolova.
    Mina, sretno na pregledu 🤞
    Teica, Plavo_nebo, Jasamja, I curke na cekanju zelim ugodan dan sa manje tegoba 🙏, a svim mamama sa bebicama puno osmijeha bez grcica 👶🏼

Unakit
    12. Listopad 2020. 08:36

SmileA

Boscocestitam!😃🌹🥰Malenom zelim puno zdravlja, sretno i bezbrizno djetinjstvo, 💙a tebi sto brzi oporavak!🤞🍀Uff bome si se izmucila, odmori pa javi dojmove iz Vinogradske!😘
    Plavo_nebo i Ana1305 ajde ovo za spavanje zvuci ohrabrujuce, znaci ipak ima sanse za vise sna nego sad🤭ma meni ce bit lakse samo kad mi ova sva tezina iz tjela ode i leda i sve, znam da ce biti neprospavanih noci ali bar cu se moc okrenut normalno ko covjek i do wca i druge osnovne stvari🤗
    ZuMama uhh zvuci savrseno😌 ali ajde i meni je ova noc prosla ok, je s dizanjima na wc i okretanjima od bolova u ledima ali dobro sam spavala i dns ujutro evo bez menst. grceva i nekih bolova!/💪
    Mina i ostale cure koje dns imaju preglede sretno!!🍀🍀

SmileA, odlicno da si i ti odmorila I probudila se bez vecih tegoba 😊
    Meni treba 5min dok s jednog boka predjem na drugi, sve polako, da ne boli, 3 jastuka izmjestim... Citav mornaricki manevar 🤣

Napokon 2804
    12. Listopad 2020. 08:39

Bosco iskrene čestitke,  brz oporavak,  malenom sretno i bezbrižno djetinjstvo,  puno sreće, zdravlja i veselja  🥰🥰🥰🥰

• Lullee
    12. Listopad 2020. 08:51

Bosco cestitke💙🎉i brz oporavak i povratak kuci🙏🤞🤗
    Ja sam lose spavala i mislim da imam upalu simfize😭danas je pregled pa cu pitati doktora,ali svako okretanje s boka na bok,ustajanje i sjedanje uh jedva.

2020
    12. Listopad 2020. 09:24

Bosco čestitam!! Sve najbolje 🎉🎉💕
    **
    Mi se borimo s grčevima svakodnevno, mala mi je osjetljiva da je to prestrašno. Sve što mi je inače na meniju sam morala izbacit, od svježeg do kuhanog povrća, voća, mahunarki.. Ma ni pomislit. Takve bolne grčeve satima ima da mi se srce para. Tako da sam jučer nakon 7 godina ponovno odlučila početi  jesti meso, jer jednostavno ne preostaje mi ništa drugo. Znam da neće nestati grčevi ali su puuuno podnošljiviji bez određenih namirnica, odmah se primijeti. Sve za moju B 💗 
    I već danima nije trebala nadohranu, presretna sam 🤗
    Cure u iščekivanju držite se 🍀🍀 još malo!!! samo hrabro 💋 🤞🤞

Tejic
    12. Listopad 2020. 10:27

Bosco cestitaaam ! Zelim ti brzi oporavak a sincicu nek je srece zdravlja i veselja kroz cijeli zivot!! 🥳🥰💙💙🍀 
    Joj tko je pisao za fizikalnu...? Jesenica mislim da ti? Ja bi voljela znati malo vise o tome, ko te salje ( dr opce prakse il gin?), kaj se tocno radi, koliko traje itd? 😊
    2020 ja sam tu na preporuku cura pocela koristit BioGaia kapi i Espumisan. Neznam dal je to imalo ucinka al sad je evo dobro. BioGaia smo izbacili po nalogu pedijatra jer kaze da dohrana ima u sebi taj probiotik pa nema potrebe jos i u kapima davati a Espumisan smo nastavili al ne prije svakog obroka kak smo prije.
    Skokovi - ma kak vi to prepoznate???🤔🤔🤔 moj ima 3 dana jedan nacina ponasanja, 3 dana drugi, 5 dana treci i taman pomislim imamo ritam i on se okrene. Imali smo do sad kupanje izmedu 19h i 19:30h hranjenje i zaspi oko 21h i spava cca do 3h pa opet jede i pelena, pa budenje oko 6 - 7, pa oko 10h i tak. A sad od vikenda zaspi tek oko 22:30 ili cak i 23h ko jucer recimo, i spava do 5 il 6h, nakon hranjenja zaspi i spava negdje do 8h pa oko 9 pola 10 opet zaspi i tak..cijeli dan i onda iza 18h imamo tulum. Al to je tak zadnjih par dana. Prije toga se budi oko pola 7 il 7 i nema spavanja bar do 11h pa jedva zaspi i spava do 13h i tak... 
    Sama svoje dijete ne kuzim 🤣🤣🤣

Ninche9
    12. Listopad 2020. 10:28

2020 drzi se vjerujem da nije lako, nadam se da imas neko pojacanje, muza mamu sveki jer bebin plac je jako tesko podnositi kad znas da joj ne mozes pomoci i jako iscrpljuje obje 
     Nama je bila patronazna, moja cupka ima 4,5kg, sve je kako treba hvala Bogu 🙏🙏🙏
    Koliko bi tek imala da ne bljuca ovoliko koliko bljuca.
    Cure u slatkom iscekivanju, jos malo 💜
    Bosco cestitam, cekamo te s detaljima kad odmoris 💙

Ninche9
    12. Listopad 2020. 10:34

Tejic ja ne znam za fizikalnu al nakon 1.poroda mi je bjezao urin, malo jaci kasalj i gacice bi bile mokre. Pomogle su mi Kegelove vjezbe i Kegel kuglice za vjezbanje misica zdjelicnog dna. Ima i na internetu puno vjezbi za zdjelicno dno koje stvarno pomazu

teica30
    12. Listopad 2020. 10:36

Bosco Čestitam 🥰🥰🥰🥰... 
    Noć - pola pola ... Odspavala do 10-1 i onda sto puta ustajanje, bole leda, boli trbuh, pa sve super... Ma ... Mislim da me dijete priprema da nema spavanja ... I taman kad sam bila premorena oko 5 onda je ona odlučila lupati kao da ce kroz stomak van 😅... Uglavnom se osjećaj mamurno, eto, druge riječi nemam ... Točno tako sam se osjecala poslije izalazaka 😂
    Mina sretno na pregledu, javi kako je bilo 😁.
    Ja bi trebala otići do anesteziologa sutra iki preksutra, ovisi kad ce kiša malo stati.
    Cure super bi to hendlate sa vise i dvoje djece... Ali sigurno je šok i starijima, bili su centar svijeta i onda odjednom stiglo još jedno malo klupko i vise taj veliki nije glavni ... 
    Želim nam danas svima miran dan bez bolova i ludila 😁🥰

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.