Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    11. Listopad 2020. 09:45

teica30

Mina 29

teica30

NadaČestitam 🥰
    Bosco sretno 🥰🥰🥰🥰.
    Kod mene ili se nešto pocelo događati ili su samo jake BH … Probudila me jaka bol u 3:02 i otada svakih 10 minuta se javlja … Nastavljam pratiti pa cu vidjeti… Nekako ne bi da me sada uhvati, sama kuci …
    Probala mjenjazu polozaj bol ostaje ista …

Teica kod mene da ne lažem skoro ista noć.. Slabo sam spavala..
    Ali posto sam rodila znam razlikovati trudove prave od ovih pripremnih.
    Uglavnom još i sad ih imam jake BH kontrakcije cijelu noć premorena sam.. Svako malo se javljaju. Drži me i u kicmi jaki pritisak i na crijevo i mjehur mislim da se priprema tijelo. Sva sreća da je sutta pregled pa ću vidjeti šta se desava jel se nešto pokreće.
    Uglavnom ova noć najteža do sad.. Samo sam čekala jel će nešto krenuti dalje ili je to to.. I stvarno muče me još i sad.

Kod tebe držim 🤞🤞🤞🤞 da je krenulo kako treba ❤️
    Možda se već i ćuvate.
    Bosco čekamo lijepe vijesti 😍

Ma ne bi se ja uopće oko toga uzbuđivala, da nisu bile skroz pravilne i da se razmak nije smanjivao… A kad ono samo se cura zezala samnom 😂

Imale smo znači zanimljivu noć.. 🙈🙈😂

happy_m
    11. Listopad 2020. 09:54

nada23

Cure,sinoć u 00:21 ( 10.10) sam rodila preslatkog dečkića. Porod je bio dosta brz za prvi put, ali i jako bolan. Detalje javimo drugi put. Pusa svima i SRETNO vama u iščekivanju! 🥰🍀😘

Cestitam ti od sveg srca i brz oporavak vam zelim 🥰😍😘
    Evo na kraju si prije mene rodila, ja cu se jos morat strpit 😄

• MissKris
    11. Listopad 2020. 11:12

Nado cestitaaam, Bosco sretnoooo, Teice bome si se izmrcvarila nocas😕...eto curka ipak htjela. Cekaj me jos malo pa cemo zajedno 😂Meni su zadnja dva ,tri dana koma. Sve me steze, pritisak uzasan, svaku kap kad popijem trcim na wc, pojacan iscjedak., spavanje koma...Al voljela bi jos durat bar tjedan dana a onda nek mali bira datum😉💙 Sretnooo svima, sad smo sve vec potencijalne! 🤞🤞💪💪

Ninche9
    11. Listopad 2020. 11:17

Nada čestitam od srca, divan datum!
    Bosco sretno cekamo te
    Teica takve kontrakcije sam ja imala cijeli dan prije nego sam rodila, trajalo je cijeli dan, nekad malo jace nekad malo slabije a u noci m ije puknuo vodenjak al mozda se nesto krenulo dogadati😊 kad imas iduci pregled? 
    Dinosaurus kod nas je sve "po starom" puno smo s njim, a malena nije prezahtjevna pa mozemo tako. Jedino navecer nebi isao spavati, dolazi k nama u sobu da se "podruzi" (provjeri sto radimo i jel Klara kod nas u krevetu..) i stalno ju dolazi milovati preko dana dok spava i to ju budi😒

teica30
    11. Listopad 2020. 11:21

MissKris

Nado cestitaaam, Bosco sretnoooo, Teice bome si se izmrcvarila nocas😕…eto curka ipak htjela. Cekaj me jos malo pa cemo zajedno 😂Meni su zadnja dva ,tri dana koma. Sve me steze, pritisak uzasan, svaku kap kad popijem trcim na wc, pojacan iscjedak., spavanje koma…Al voljela bi jos durat bar tjedan dana a onda nek mali bira datum😉💙 Sretnooo svima, sad smo sve vec potencijalne! 🤞🤞💪💪

Koma noć ... Tako je meni preko dana, od prekjucer, ali mi to normalno za kraj, nema ni ona mjesta vise kao sto je imala, i spustila se skroz nisko ... 
    Danas pratim situaciju pa cu vidjeti ... Odmah idem po uloške da me ne uhvati nespremnu 😅, noćas sam samo razmišljala kako to nemam - eto brige ... Hahaha
    Bosco nam još ništa ne javlja... 
    Cure moje što bi daleko došlo blizu 🥰

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

teica30
    11. Listopad 2020. 11:23

Ninche9

Nada čestitam od srca, divan datum!Bosco sretno cekamo teTeica takve kontrakcije sam ja imala cijeli dan prije nego sam rodila, trajalo je cijeli dan, nekad malo jace nekad malo slabije a u noci m ije puknuo vodenjak al mozda se nesto krenulo dogadati😊 kad imas iduci pregled?
    Dinosaurus kod nas je sve "po starom" puno smo s njim, a malena nije prezahtjevna pa mozemo tako. Jedino navecer nebi isao spavati, dolazi k nama u sobu da se "podruzi" (provjeri sto radimo i jel Klara kod nas u krevetu..) i stalno ju dolazi milovati preko dana dok spava i to ju budi😒

Tek u cetvrtak... Ali pratiti cu danas tokom dana pa cu vidjeti ..  Ako se nastavi sutra mi radi dr u bolnici pa cu otići na pregled - ako izdrzimo do sutra... 
    A od 9 do sad već dva puta imala stolicu, sve mi smrdi da bi moglo nešto krenuti ... Vidjet ćemo ... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

teica30
    11. Listopad 2020. 11:28

Cure sad naidem na ovu sliku - pa sretan dan svima koje već imaju jednu kuci ... A sretan i nama koje ih čekamo 
    https://ibb.co/61ZS7fC

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Ketty1309
    11. Listopad 2020. 11:40

teica30

Cure sad naidem na ovu sliku - pa sretan dan svima koje već imaju jednu kuci … A sretan i nama koje ih čekamo
    https://ibb.co/61ZS7fC

🥰 Mi čekamo treću ❤️
    Drži se! 

• SmileA
    11. Listopad 2020. 12:02

Teica ocito je jos malo odlucila pricekati🤗🥰toplo joj je unutra, ne bi jos van🤭 
    *
    Meni opet pred jutro jaki kao menstrualni grcevi, bolovi dole nisko u kicmi i trtici, i dns je bas duze trajalo nego jucer, sad je opet ok, ocito se tijelo isto priprema polako..🤗Odlucila sam dns definitivno slazem torbu, nije mi vise bas za zezati se, nesto je to mene stalno pocelo tako boliti i onda sva budem u panici jos i radi torbe😏 Nadam se da ce moj mali pricekati jos koji tjedan, iako eto nikad neznas..
    A gdje nam je nasa Vita26? Nadam se da je sve ok😘

🌈💙👣🙏

• ZuMama
    11. Listopad 2020. 12:11

Bosco sretno. Javi nam se kad stignes.
    Teica bome si se izmucila. Mozda je odlucila krenuti curka... i mene je navecer sve nesto probadalo i u kicmi stezalo i ko menstrualni bolovi, ali se smirilo pa sam odspavala. Tako mi je zadnja 3-4dana... navecer i tokom noci me zna boliti, a prek dana sam ok pa eto... cekam i citam kaj vi sve pisete pa da znam jel to to.. 😳🤣😂 
    SmileA  i ja sam bas danas pomislila na Vitu kako se nista ne javlja vec danima. Nadam se da je ok...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.