Nada cestitke!! 💕🎉🎊
Cure sa todlerima kako ide s prilagodbom? Ninche, babyboy, mc_mouse ako se ne varam? Marta kako kod malo starijih?

Cure,sinoć u 00:21 ( 10.10) sam rodila preslatkog dečkića. Porod je bio dosta brz za prvi put, ali i jako bolan. Detalje javimo drugi put. Pusa svima i SRETNO vama u iščekivanju! 🥰🍀😘
Cestitam i brz oporavak zelim🥰🥰

Nada23 čestitam, brz oporavak, malenom sretno i bezbrižno djetinjstvo, puno ljubavi, srece, zdravlja 🥰🥰🥰🥰

Mina i Teica hahaha vi bi išle rađat a ja nisan ni torbu za rodilište spremila 😂 zrači se već cijeli tjedan i svaki dan si kažem,evo sutra ću je spremit,ali nikako 😂
Pa kaj se čeka 🤣🤣moja je spremna već jedno 3 tjedna ja se sve pakujem kak ću ranije roditi na kraju budem i prenijela🤣🤣datum je bio savrsen ali očito ne za nas 😂😂
Mi bili na feštici.. Evo stigli maloprije doma dok sam se otusirala evo legla sad.. I prilično se čudno osjećam iako mi je tamo bilo sve super ko da nisam ni trudna a sad sve nešto boli steže.. Pritišće..
Išla bi ja da se mene pita još ovu noć ali Moja curka mislim da nema takvih planova 😂
Muž je cijelo popodne i večer navijao da se nešto pokrene čak je došao na ideju da idemo na blef nek lazem da imam trudove..🤦🤦🤦 Ajme.. Koja bujna mašta.. Više je nestrpljiv nek ja..
Nado čestitke na princu..💪❤️❤️

Cure.. Prije 10 min mi pukao vodenjak 🤯🤯🤯
Odo u bolnicu 😘
Ajmeeee🙉🙉🙉💪💪💪 sretno 🤩😍😍😍

Nada23 cestitam
Bosco ajme na kraju ti prije mene! Sretnoooooo 🥳🥳🥳

Nada. Cestitam!! 😊🎉
Bosco sretnoo 🍀🍀
Dinosaurus Meni je mama tu, on ju obozava, pa i nije nesto pretjerano oko bebe, dode tu i tamo pa ju mazi, ali brzo otide jer ga mama zabavlja pa nema vremena. Ili muz kad je doma, stalno netko mora oko njega. I primjetila sam da se lako rasplace, bas moras paziti sta ces mu reci... Postao je bas osjetljiv nekako.
Jesenica jesi ti isla mozda na tu fizikalnu?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji