Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    10. Listopad 2020. 23:13

Nada cestitke!! 💕🎉🎊
    Cure sa todlerima kako ide s prilagodbom? Ninche, babyboy, mc_mouse ako se ne varam? Marta kako kod malo starijih? 

• ZuMama
    10. Listopad 2020. 23:16

nada23

Cure,sinoć u 00:21 ( 10.10) sam rodila preslatkog dečkića. Porod je bio dosta brz za prvi put, ali i jako bolan. Detalje javimo drugi put. Pusa svima i SRETNO vama u iščekivanju! 🥰🍀😘

Cestitam i brz oporavak zelim🥰🥰

Napokon 2804
    10. Listopad 2020. 23:22

Nada23 čestitam,  brz oporavak, malenom sretno i bezbrižno djetinjstvo, puno ljubavi, srece, zdravlja 🥰🥰🥰🥰

Mina 29
    11. Listopad 2020. 00:17

jasamja

Mina i Teica hahaha vi bi išle rađat a ja nisan ni torbu za rodilište spremila 😂 zrači se već cijeli tjedan i svaki dan si kažem,evo sutra ću je spremit,ali nikako 😂

Pa kaj se čeka 🤣🤣moja je spremna već jedno 3 tjedna ja se sve pakujem kak ću ranije roditi na kraju budem i prenijela🤣🤣datum je bio savrsen ali očito ne za nas 😂😂
    Mi bili na feštici.. Evo stigli maloprije doma dok sam se otusirala evo legla sad.. I prilično se čudno osjećam iako mi je tamo bilo sve super ko da nisam ni trudna a sad sve nešto boli steže.. Pritišće..
    Išla bi ja da se mene pita još ovu noć ali Moja curka mislim da nema takvih planova 😂
    Muž je cijelo popodne i večer navijao da se nešto pokrene čak je došao na ideju da idemo na blef nek lazem da imam trudove..🤦🤦🤦 Ajme.. Koja bujna mašta.. Više je nestrpljiv nek ja..
    Nado čestitke na princu..💪❤️❤️

Bosco
    11. Listopad 2020. 00:28

Cure.. Prije 10 min mi pukao vodenjak 🤯🤯🤯
    Odo u bolnicu 😘

Dinosaurus
    11. Listopad 2020. 00:31

Sretno Bosco! 🍀🥰

Mina 29
    11. Listopad 2020. 00:58

Bosco

Cure.. Prije 10 min mi pukao vodenjak 🤯🤯🤯
    Odo u bolnicu 😘

Ajmeeee🙉🙉🙉💪💪💪 sretno 🤩😍😍😍

plavo_nebo
    11. Listopad 2020. 01:17

Nada23 cestitam

Bosco ajme na kraju ti prije mene! Sretnoooooo 🥳🥳🥳

Napokon 2804
    11. Listopad 2020. 01:24

Bosco sretnooooo 😘😘😘

Marta14
    11. Listopad 2020. 02:30

Nada. Cestitam!! 😊🎉
    Bosco sretnoo 🍀🍀
    Dinosaurus Meni je mama tu, on ju obozava, pa i nije nesto pretjerano oko bebe, dode tu i tamo pa ju mazi, ali brzo otide jer ga mama zabavlja pa nema vremena. Ili muz kad je doma, stalno netko mora oko njega. I primjetila sam da se lako rasplace, bas moras paziti sta ces mu reci... Postao je bas osjetljiv nekako.
    Jesenica jesi ti isla mozda na tu fizikalnu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.