Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teica30
    11. Listopad 2020. 21:31

Ja se okupala, oprala kosu, malo depilirala sto sam uspjela i recimo spremna... Ispred feniranja crkne fen - a u planu mi bilo kad god da krene nešto oprati kosu, realno treba mi 20-tal min za osušiti i oprati. .. Sutra ranom zorom po novi fen 😆...
    Cura se skroz danas umirila, malo se promigolji i to je to ... Jako sam iscrpljena danas, i idem u krevet, tko zna kakva noć me čeka... 
    Kažem ja muzu ajmo mu nju malo pokrenuti da ubrza, kaze on meni ma ti nisi normalna pusti ju na miru 😂😅🤣... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• ZuMama
    11. Listopad 2020. 21:59

Moj malac se malo aktivirao sad predvecer jer sam ga natrpala slatkim🙂 vidim da nas vecina ima cistu kosu danas🤣🤣 teica30 ja sam isto bas neka umorna danas tak da cu i ja u krevet... svim trudnicama, mamama i bebicama zelim laku noc i da se svi naspavamo nocas😀😴😴

keksic
    11. Listopad 2020. 22:28

Matea02

Jel moguće da plodna voda curi po malo? Meni je stalno mokro na gaćicama, više nisam sigurna u mjehur nit ista samo osjetim stalno da je pomalo mokro..

Tak je meni bilo, curila mi je da nisam skužila skoro 24h. Ako imaš te uloške za detekciju plodne vode, probaj s njima. Tek mi je pred kraj krenula malo jače curiti plodna voda, a onda su i lagani trudovi krenuli. Rado bi rekla kako to prepoznati, ali vidiš da ni sama nisam znala 😂

Mina 29
    11. Listopad 2020. 22:31

teica30

Ja se okupala, oprala kosu, malo depilirala sto sam uspjela i recimo spremna… Ispred feniranja crkne fen - a u planu mi bilo kad god da krene nešto oprati kosu, realno treba mi 20-tal min za osušiti i oprati. .. Sutra ranom zorom po novi fen 😆…
    Cura se skroz danas umirila, malo se promigolji i to je to … Jako sam iscrpljena danas, i idem u krevet, tko zna kakva noć me čeka…
    Kažem ja muzu ajmo mu nju malo pokrenuti da ubrza, kaze on meni ma ti nisi normalna pusti ju na miru 😂😅🤣…

I ja sam spremna za depiliranjem ali ja imam sutra pregled..
    Isto sam premorna iako sam uspjela sa malim popodne odspavati.. 
    Bojim se malo noći jer evo opet krenule kontrakcije i baš su neugodne. Jel bude mirnije ili me budu mucile opet.. 
    Uglavnom sretna sam jer je sutra pregled pa ću znati jel ovo nešto ipak značilo 
    Javim se.. 
    Želim svima mirnu noć ❤️🙏🤗

keksic
    11. Listopad 2020. 22:32

Cure nama je bio aktivan tjedan i vikend, stalno među obitelji pa nisam stigla popraviti sve osim toga da su opet krenule bebice 😁😁. Mame, čestitam; a cure kojima je krenulo - sretno 😊
    *
    Mi se nadamo mirnoj noći nakon dva dana skoka u razvoju i konstantnim obiteljskim druzenjima. Eto, jedva čekam sama biti s bebanom, dosta mi je više siju 😂

nada23
    11. Listopad 2020. 22:55

Hvala svima na čestitkama! 🥰🤗
    Happy, eto ipak sam prije tebe, ali i ti samo što nisi. Neka ti bude samo što lakši porod i da prođe sve kako treba. 🥰
    Bosco sretnoo! Također i svima vama koje ste blizu 🍀🍀🍀

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

plavo_nebo
    12. Listopad 2020. 01:38

Po noci sam vise budna nego sto spavam 😡😡

Bosco
    12. Listopad 2020. 03:09

Sinoc u 22:06 je stigao naš sincic, dosla u bonicu u 00:30. 🙄
    2770 i 47 cm 💙 cure javim se kad se malo odmorim, nisam jela ni spavala 24 sata. 

Mina 29
    12. Listopad 2020. 03:11

Bosco

Sinoc u 22:06 je stigao naš sincic, dosla u bonicu u 00:30. 🙄
    2770 i 47 cm 💙 cure javim se kad se malo odmorim, nisam jela ni spavala 24 sata.

Čestitke 💪💙💙💙

mc_mouse
    12. Listopad 2020. 05:36

Bosco. Čestitke!
    Dinosaurus, prilagodba starijeg djeteta; ne doživljava brata bas previše, jako protestira svojim ponašanjem, sve sto smo se mogli dogovoriti i naci kompromis je postalo “necu” i “ne zelim”. Jako je teško u hendlanju jer ne ide u vrtić. Nekad namjerno lupa da ga probudi samo zato jer sam ga zamolila da ne vrišti u stanu za bezveze. Sama sam s njima do 16.30h pa je veselo jako 🙈
    Uglavnom nadam se da će se uskoro smiriti situacija, jer ovo je za prošikati 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.