Nada Čestitam 🥰
Bosco sretno 🥰🥰🥰🥰.
Kod mene ili se nešto pocelo događati ili su samo jake BH ... Probudila me jaka bol u 3:02 i otada svakih 10 minuta se javlja ... Nastavljam pratiti pa cu vidjeti... Nekako ne bi da me sada uhvati, sama kuci ...
Probala mjenjazu polozaj bol ostaje ista ...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Nada čestitam i svako dobro želim tebi i bebaču 🥰🍀🤱💕
Bosco sretno!!!💕
Teica, to bi moglo biti to! 🤞🍀💕
NadaČestitam 🥰
Bosco sretno 🥰🥰🥰🥰.
Kod mene ili se nešto pocelo događati ili su samo jake BH … Probudila me jaka bol u 3:02 i otada svakih 10 minuta se javlja … Nastavljam pratiti pa cu vidjeti… Nekako ne bi da me sada uhvati, sama kuci …
Probala mjenjazu polozaj bol ostaje ista …
Teica to bi moglo biti to... s obzirom da si sama kući ako je bol i dalje prisutna idi u bolnicu, da te ne bi bas iznenadilo, ipak si sigurnija tamo... sretno i drzim fige 😘
Nada cestitamo, zelimo ti brz oporavak a sincicu zdravlje I srecu 🥰
Bosco, drzi se, mislimo na vas 🙏
Teica, ajme ako nije proslo, ja bi poslusala Napokon, i jos zvala da ti muz ili netko dodje pomoc. Sretno, uz tebe smo 🤞
Cure.. Prije 10 min mi pukao vodenjak 🤯🤯🤯
Odo u bolnicu 😘
Bosco sretno!!😃🤞🍀🥰
🌈💙👣🙏
NadaČestitam 🥰
Bosco sretno 🥰🥰🥰🥰.
Kod mene ili se nešto pocelo događati ili su samo jake BH … Probudila me jaka bol u 3:02 i otada svakih 10 minuta se javlja … Nastavljam pratiti pa cu vidjeti… Nekako ne bi da me sada uhvati, sama kuci …
Probala mjenjazu polozaj bol ostaje ista …
Teica30 slazem se s curama da si pozoves nekog, ocito se nesto pocelo desavati..sretno i tebi!😃🤞🍀🥰 Odlucile evo bebice van🤗
🌈💙👣🙏
Muž je na 2 minute, tako da i dalje pratim ... Unazad sat vremena je između 8-9 min ... Traje sad preko 2 sata sve pa cu vidjeti ... Povremeno osjetim između da se i ona miče tako da je zasad sve dobro...daj Bože da se pokrenulo 🥰...
Sinoć sam bas obavila s njom razgovor da je vrijeme da nam dode, možda me poslušala 😉🥰
Hvala curke.. Javljam situaciju kako se bude odvijala...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Muž je na 2 minute, tako da i dalje pratim … Unazad sat vremena je između 8-9 min … Traje sad preko 2 sata sve pa cu vidjeti … Povremeno osjetim između da se i ona miče tako da je zasad sve dobro…daj Bože da se pokrenulo 🥰…
Sinoć sam bas obavila s njom razgovor da je vrijeme da nam dode, možda me poslušala 😉🥰
Hvala curke.. Javljam situaciju kako se bude odvijala…
Teica30 hehe preslatkoo😍vidis eto kako te poslusala!🥰 Cekamo lijepe vijesti! Samo hrabro!😃🤞🍀🙏
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji