Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teica30
    11. Listopad 2020. 03:47

Nada  Čestitam 🥰
    Bosco sretno 🥰🥰🥰🥰.
    Kod mene ili se nešto pocelo događati ili su samo jake BH ... Probudila me jaka bol u 3:02 i otada svakih 10 minuta se javlja ... Nastavljam pratiti pa cu vidjeti... Nekako ne bi da me sada uhvati, sama kuci ... 
    Probala mjenjazu polozaj bol ostaje ista ... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

2020
    11. Listopad 2020. 04:01

Nada23 čestitam!!! 🥰🥰 Divno! 🎉🎉
    Bosco i teica30 sretno cure!!! 🍀🍀

11. Listopad 2020. 04:10

Nada čestitam i svako dobro želim tebi i bebaču 🥰🍀🤱💕
    Bosco sretno!!!💕
    Teica, to bi moglo biti to! 🤞🍀💕

Napokon 2804
    11. Listopad 2020. 04:56

teica30

NadaČestitam 🥰
    Bosco sretno 🥰🥰🥰🥰.
    Kod mene ili se nešto pocelo događati ili su samo jake BH … Probudila me jaka bol u 3:02 i otada svakih 10 minuta se javlja … Nastavljam pratiti pa cu vidjeti… Nekako ne bi da me sada uhvati, sama kuci …
    Probala mjenjazu polozaj bol ostaje ista …

Teica to bi moglo biti to... s obzirom da si sama kući ako je bol i dalje prisutna idi u bolnicu, da te ne bi bas iznenadilo, ipak si sigurnija tamo... sretno i drzim fige 😘

Unakit
    11. Listopad 2020. 05:09

Nada cestitamo, zelimo ti brz oporavak a sincicu zdravlje I srecu 🥰
    Bosco, drzi se, mislimo na vas 🙏
    Teica, ajme ako nije proslo, ja bi poslusala Napokon, i jos zvala da ti muz ili netko dodje pomoc. Sretno, uz tebe smo 🤞

• SmileA
    11. Listopad 2020. 05:13

Bosco

Cure.. Prije 10 min mi pukao vodenjak 🤯🤯🤯
    Odo u bolnicu 😘

Bosco sretno!!😃🤞🍀🥰

🌈💙👣🙏

• SmileA
    11. Listopad 2020. 05:16

teica30

NadaČestitam 🥰
    Bosco sretno 🥰🥰🥰🥰.
    Kod mene ili se nešto pocelo događati ili su samo jake BH … Probudila me jaka bol u 3:02 i otada svakih 10 minuta se javlja … Nastavljam pratiti pa cu vidjeti… Nekako ne bi da me sada uhvati, sama kuci …
    Probala mjenjazu polozaj bol ostaje ista …

Teica30 slazem se s curama da si pozoves nekog, ocito se nesto pocelo desavati..sretno i tebi!😃🤞🍀🥰 Odlucile evo bebice van🤗

🌈💙👣🙏

teica30
    11. Listopad 2020. 05:23

Muž je na 2 minute, tako da i dalje pratim ... Unazad sat vremena je između 8-9 min ... Traje sad preko 2 sata sve pa cu vidjeti ... Povremeno osjetim između da se i ona miče tako da je zasad sve dobro...daj Bože da se pokrenulo 🥰... 
    Sinoć sam bas obavila s njom razgovor da je vrijeme da nam dode, možda me poslušala 😉🥰
    Hvala curke.. Javljam situaciju kako se bude odvijala... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• SmileA
    11. Listopad 2020. 05:43

teica30

Muž je na 2 minute, tako da i dalje pratim … Unazad sat vremena je između 8-9 min … Traje sad preko 2 sata sve pa cu vidjeti … Povremeno osjetim između da se i ona miče tako da je zasad sve dobro…daj Bože da se pokrenulo 🥰…
    Sinoć sam bas obavila s njom razgovor da je vrijeme da nam dode, možda me poslušala 😉🥰
    Hvala curke.. Javljam situaciju kako se bude odvijala…

Teica30 hehe preslatkoo😍vidis eto kako te poslusala!🥰 Cekamo lijepe vijesti! Samo hrabro!😃🤞🍀🙏

🌈💙👣🙏

plavo_nebo
    11. Listopad 2020. 06:49

Teica30 sretno ako krene 🥳🥳🥳
    Bosco cekamo sretne vijesti 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.