Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    10. Listopad 2020. 22:38

Bosco

Za bebu sam sliku vec stavila, ima bodi, preko toga odjelce, carapice, kapicu i deku na to.
    Moju odjecu nosi muz kada izlazimo ili si ja stavim u torbu? Jeste vi pakirale pelene? 😊

Bosco ja kolko znam za Vinogradsku, odjecu za nas i bebu muz donosi prije nego izlazimo, tako da ne moramo mi vuci, a sto se tice pelena i vlaznih maramica dobije se gore kad rodimo, tako da ni to ne treba..ja sam si samo mislila uzeti bebi za guzu kremu to sam citala da si zene uzimaju jos dodatno i eventualno koju tetricu kad bljucka

🌈💙👣🙏

Napokon 2804
    10. Listopad 2020. 22:43

Moj je imao bodi dugi rukav, majicu,  vestu, stramplice, carapice i trenerku, kapu i pokrila ga dekom. Nije bilo jako hladno, ali je vjetar puhao... 

nada23
    10. Listopad 2020. 22:46

Cure,sinoć u 00:21 ( 10.10) sam rodila preslatkog dečkića. Porod je bio dosta brz za prvi put, ali i jako bolan. Detalje javimo drugi put. Pusa svima i SRETNO vama u iščekivanju! 🥰🍀😘

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• SmileA
    10. Listopad 2020. 22:50

nada23

Cure,sinoć u 00:21 ( 10.10) sam rodila preslatkog dečkića. Porod je bio dosta brz za prvi put, ali i jako bolan. Detalje javimo drugi put. Pusa svima i SRETNO vama u iščekivanju! 🥰🍀😘

Nada23 cestitam!😃🌹Zelim ti brz oporavak!🤗🤞🍀

🌈💙👣🙏

Bosco
    10. Listopad 2020. 22:52

SmileA.  E super, hvala na info :) ja taman izvadila kremu jer sam mislila da ne treba, vratit cu je sutra 🤣

Nada23.  Cestitam na sincicu!!! Uzivajte s malim! Tebi zelim brz oporavak i da se odmoris 💙

Matea02
    10. Listopad 2020. 22:56

Nada23 čestitam!! Uživajte 💙 brz oporavak 
    Jasenica hvala, nadam se da neće ostat nakon poroda, i veceras mi je pobjeglo malo kad sam nos puhala 🙄 mama mi baš ima problema s tim isto al kod nje nema pomoći. 
    https://ibb.co/30L5XND ja sam mislila ovo za izlazak zaljubila sam se u ovaj kompletic, carapice i dekica još.. pa do auta će bit oke nadam se 

• vitae
    10. Listopad 2020. 22:58

nada23, Čestitam na bebici!
    Danas je baš prekrasan datum, ali eto barem je jedna bebica došla na svijet!

Matea02
    10. Listopad 2020. 23:00

SmileA pa ne zauzima puno mjesta, stavila sam ju u plastičnu vrećicu zajedno sa bočicom i oke je.. neka nje 😊

jasamja
    10. Listopad 2020. 23:04

nada23

Čestitam 😊 baš sam mislila na tebe kako se ne javljaš 😉 želim ti brz oporavak 😘💙

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• SmileA
    10. Listopad 2020. 23:05

Matea02

SmileA pa ne zauzima puno mjesta, stavila sam ju u plastičnu vrećicu zajedno sa bočicom i oke je.. neka nje 😊

Ma budem je i ja spakirala, kako kazes neka nje😁negdje cu je jos ugurat..kupila kao srednji kofer, na kraju bi mi dobro dosao i veci koji imam🤣

🌈💙👣🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.