Muž je na 2 minute, tako da i dalje pratim … Unazad sat vremena je između 8-9 min … Traje sad preko 2 sata sve pa cu vidjeti … Povremeno osjetim između da se i ona miče tako da je zasad sve dobro…daj Bože da se pokrenulo 🥰…
Sinoć sam bas obavila s njom razgovor da je vrijeme da nam dode, možda me poslušala 😉🥰
Hvala curke.. Javljam situaciju kako se bude odvijala…
Pokusaj odmoriti maksimalno dok su jos u velikom razmaku trudovi.... sretno 😘😘😘😘
Ajme, sretno cure!
Čestitke svim mamama na rođenju bebica!
Ja koja sam szalno očekivala i bojala se prijevremenog poroda još ću ostati najduže 🙄.
Jučer sam primjetila da mi se trbuh spustio dok sam krećila strop u kuhinji. Klinci su već nestrpljivi samo tata i najstariji stalno govore nek pričeka još malo. Ja imam pomješane osjećaje. Voljela bih ju vidjeti i držati u naručju ali opet nekako se ne želim oprostiti od trudnoće i pomalo se bojim poroda. Baš sam mutava. Ako ništ ne krene u petak opet imam pregled u bolnici.
Bosco tebi mjenjali termin a ti prva od nas tri! 🥰
Mina a obzirom da nije spreman ni krevetić ni komoda jer još sve u kutijama valjda onda mislim da ne mora ni torba još bit spremna 😂😂 ja ti uvijek za sve imam vremena pa tako i za to 😉
Bosco sretnooooo 🤞 😘
Teica sretno i tebi ako si u bolnici 🤞😘
Šta je ovo,krenule cure koje imaju termin par dana prije mene 😮😮😮 možda je ipak vrijeme za pakiranje 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
NadaČestitam 🥰
Bosco sretno 🥰🥰🥰🥰.
Kod mene ili se nešto pocelo događati ili su samo jake BH … Probudila me jaka bol u 3:02 i otada svakih 10 minuta se javlja … Nastavljam pratiti pa cu vidjeti… Nekako ne bi da me sada uhvati, sama kuci …
Probala mjenjazu polozaj bol ostaje ista …
Teica kod mene da ne lažem skoro ista noć.. Slabo sam spavala..
Ali posto sam rodila znam razlikovati trudove prave od ovih pripremnih.
Uglavnom još i sad ih imam jake BH kontrakcije cijelu noć premorena sam.. Svako malo se javljaju. Drži me i u kicmi jaki pritisak i na crijevo i mjehur mislim da se priprema tijelo. Sva sreća da je sutta pregled pa ću vidjeti šta se desava jel se nešto pokreće.
Uglavnom ova noć najteža do sad.. Samo sam čekala jel će nešto krenuti dalje ili je to to.. I stvarno muče me još i sad.
Kod tebe držim 🤞🤞🤞🤞 da je krenulo kako treba ❤️
Možda se već i ćuvate.
Bosco čekamo lijepe vijesti 😍
Mina a obzirom da nije spreman ni krevetić ni komoda jer još sve u kutijama valjda onda mislim da ne mora ni torba još bit spremna 😂😂 ja ti uvijek za sve imam vremena pa tako i za to 😉
Bosco sretnooooo 🤞 😘
Šta je ovo,krenule cure koje imaju termin par dana prije mene 😮😮😮 možda je ipak vrijeme za pakiranje 😂
Jesi flegma svaka ti čast 💪💪💪
Jel vidiš šta se desava evo mi 4 koje smo sve skoro u dan
Dvije nam ode.. Nema se kaj čekati 🤣🤣🤣
Sutra smo već mi dvije možda na redu.
Draga danas je kisni dan krenite vi to polako slagati👌💪
Evo mene ... Uspjela odspavati, trajalo do 6 sve skupa i polako se smirilo ... Sad. Cu pratiti tokom dana, ako SS nastavi svakako cu otići vidjeti ...zasad mirno bez bolova... Ipak je cura odlučila još malo biti unutra 🥴🤪... Moram još obaviti loji razgovor s njom 😁
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
NadaČestitam 🥰
Bosco sretno 🥰🥰🥰🥰.
Kod mene ili se nešto pocelo događati ili su samo jake BH … Probudila me jaka bol u 3:02 i otada svakih 10 minuta se javlja … Nastavljam pratiti pa cu vidjeti… Nekako ne bi da me sada uhvati, sama kuci …
Probala mjenjazu polozaj bol ostaje ista …
Teica kod mene da ne lažem skoro ista noć.. Slabo sam spavala..
Ali posto sam rodila znam razlikovati trudove prave od ovih pripremnih.
Uglavnom još i sad ih imam jake BH kontrakcije cijelu noć premorena sam.. Svako malo se javljaju. Drži me i u kicmi jaki pritisak i na crijevo i mjehur mislim da se priprema tijelo. Sva sreća da je sutta pregled pa ću vidjeti šta se desava jel se nešto pokreće.
Uglavnom ova noć najteža do sad.. Samo sam čekala jel će nešto krenuti dalje ili je to to.. I stvarno muče me još i sad.
Kod tebe držim 🤞🤞🤞🤞 da je krenulo kako treba ❤️
Možda se već i ćuvate.
Bosco čekamo lijepe vijesti 😍
Ma ne bi se ja uopće oko toga uzbuđivala, da nisu bile skroz pravilne i da se razmak nije smanjivao... A kad ono samo se cura zezala samnom 😂
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Bosco sretnooooo 🤞 😘
Jesi flegma svaka ti čast 💪💪💪
Jel vidiš šta se desava evo mi 4 koje smo sve skoro u dan
Dvije nam ode.. Nema se kaj čekati 🤣🤣🤣
Sutra smo već mi dvije možda na redu.
Draga danas je kisni dan krenite vi to polako slagati👌💪
Iskreno,sama sebe iznenađujem po tom pitanju 😂 ali dobro je jer sve imam spremno na jednom mjestu pa to lako samo pobacam u torbu i možemo krenut 😉
Danas slažemo krevetić. Komodu ne možemo jer nam fali jedan cijeli paket pa moramo po njega,a to idemo za 2 dana 😂
Ja mislim da ću ja svakako preć termin,tako je i doktor rekao.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Evo mene … Uspjela odspavati, trajalo do 6 sve skupa i polako se smirilo … Sad. Cu pratiti tokom dana, ako SS nastavi svakako cu otići vidjeti …zasad mirno bez bolova… Ipak je cura odlučila još malo biti unutra 🥴🤪… Moram još obaviti loji razgovor s njom 😁
A mi se već ponadali da stiže beba 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji