Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    10. Listopad 2020. 16:02

Mina i Teica hahaha vi bi išle rađat a ja nisan ni torbu za rodilište spremila 😂 zrači se već cijeli tjedan i svaki dan si kažem,evo sutra ću je spremit,ali nikako 😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• SmileA
    10. Listopad 2020. 16:05

Svrbež - znaci u zadnje vrijeme nenormalno, nekad navecer nemogu zaspati jer me ko sto iglica pika, mazem stalno kao i do sada, gledam da se ne ceskam pa eto trpim, kad namazem je ipak nesto lakse, ali trbuh mi je bas jako popucao 😖 neki dan kad sam vidjela blago je reci da sam bila ocajna, pozdravljala sam se sa zivotom😂, samo u 2 dana odjednom sve popucano i puno strija (to zato jer sam se do sada hvalisala okolo kako nemam ni jednu striju😂) tako da eto sve je to normalno, sve sto sam se udebljala sve samo u trbuh, ko ogromna lopta je, sve drugo ostala skroz ista (sve papa moj buco 💙)
    Spavanje - ova noc isto bas nikakva, pred jutro me probudili bas jaki menstrualni grcevi, al ajde uspjela sam nazad zaspati, pa opet kad sam se probudila bas jaki menstrualni grcevi i bolovi (mozda malo jucer od pregleda, iako nije bio nelagodan niti bolan), malo muz izmasirao donji dio leda pa je bilo lakse i kad sam se ustala i prohodala pustilo🤗
    Jos nemam torbu slozenu, sve nesto dns cu, dns cu i eto nikako..a znam da bi vec morala biti spremna al eto, sjetih se odma nase Demetrie koja je isto u zadnje tjedne slagala torbu😂
    Bas nam je da neko zatisje s bebicama, odjednom je bio boom, sad malo mir, sad cemo mi sljedeci i onaj iza tjedan se zaredati😃😂

🌈💙👣🙏

Ledolina
    10. Listopad 2020. 16:22

Što se tiće današnjeg datuma, to je naš ali nikakvih naznaka nema da bi se nešto moglo pokrenuti 🤷
    Jučer na pregledu: cerviks 1/2čl, za 3cm do ovoja i glavice
    Takav nalaz mi je bio i sa prvim sinom i nakon tri dana rodila, pa evo danas samo hodam po kući, spremam, čistim ne bi li se pokrenulo nešto i ovaj put... 

teica30
    10. Listopad 2020. 16:23

Već da krenemo 🥰... Meni torba sve spremna, osim uložaka ... Njih nikako da kupim 😅... 
    Sve je spremljeno, i čeka curu da odluci vanka 😁... 
    Danas odradili zadnje druženje kod svekrve, dosta mi je vožnje od sat vremena, tako da idući put idemo u pojačanom sastavu 😁🥳. Bas se nekako veselim hehehe

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• ZuMama
    10. Listopad 2020. 16:24

Unakit razumijem sve. Ja sam do neki dan bila super, nakon onih prica iz trudnicke ambulante oprao me mrtvi strah od carskog i sanjam neke nocnr mote boze sacuvaj... bas su me neki hormoni oprali... pa ta probadanja, pa ko menstrualni grcevi... ajme majko... ne kuzim kaj me sad opralo🥺😱
    SmileA ja uspijem smirit svrbez s kremama i uljima, ali bas mi zao sto si popucala... ja sam od vecine cula da se to desava zadnji mjesec najcesce... 😥

plavo_nebo
    10. Listopad 2020. 16:52

Kod mene torba spremna ceka samo mala nikak da krene van 🤣🤣

Ninche9
    10. Listopad 2020. 16:58

Cure daje li netko od vas espumisan /sab simplex? Moju cupku dva dana muci probava, ne moze se isprditi ne znam dal bi mozda sab simplex pomogao.. Onda prdne i bljucne ili povrati.. Sirota

10. Listopad 2020. 17:08

Ledolina, još malo 🙂 meni je na moj puni 40.tjedan krenulo 🙂 
    Inače, moji trudovi nisu uopće bili po cijelom trbuhu, kak vele, da se po tome prepozna kao, da krenu odozgo ili s leđa pa se prošire (tak nešto). Mene boljelo samo dolje ispod pupka, kak su gaćice pa malo iznad. Al je boljelo poštenski pa nije bilo sumnje kaj se zbiva. Ja sam očekivala malo jače menstrualne bolove, kak mi je sestrična opisala svoj porod (par takvih grčeva, par put stisnula i voila), nadajući se da imam i ja to nešto u genima (osim široke zdjelice) a ono brus 🤭 a baš se i ta široka zdjelica najteže oporavlja.
    Uloške je netko spominjao da ima u mulleru onakvih ko chicco, da, napokon sam ih našla, prije sam tražila među uloscima i naravno nisam našla jer stoje među stvarima za bebe, pelenama i sl. A koštaju duplo manje, 30tak kn 30 komada u paketu. 
    .
    Možda nam se još neko javi s lijepim vijestima danas 😊🤞🍀

10. Listopad 2020. 17:14

Nemojte se obazirati na tuđe priče. 
    Kakve god da jesu, tuđe su. 
    Mi imamo svako svoju i ta je jedina važna. 💕🍀

• SmileA
    10. Listopad 2020. 17:19

ZuMama

Unakitrazumijem sve. Ja sam do neki dan bila super, nakon onih prica iz trudnicke ambulante oprao me mrtvi strah od carskog i sanjam neke nocnr mote boze sacuvaj… bas su me neki hormoni oprali… pa ta probadanja, pa ko menstrualni grcevi… ajme majko… ne kuzim kaj me sad opralo🥺😱
    SmileAja uspijem smirit svrbez s kremama i uljima, ali bas mi zao sto si popucala… ja sam od vecine cula da se to desava zadnji mjesec najcesce… 😥

Da i ja s kremom i uljem smirim, sva sreca pa bar nest pomaze🤭da ni ja nisam ocekivala ni najmanje da cu popucati, jer evo mazem se stvarno od 6 tj trudnoce redovno jer sam si stalno bila napuhana i zatezalo me pa mi je pasalo kad bi si namazala, i evo do neki dan ni jedne strije i onda samo odjednom baam😖 vjerojatno zato jer sam sitna, zatrudnila sam s 49 kila, sad sam na 59 i sve samo u trbuh doslovno otislo, drugdje znaci nista, sva ista, nisam imala bas masnog tkiva i ovo se sve jako koza rastegnula a trbusina ogromna, veca nego ja cijela🙈😂 prvo sam bila ocajna jer nisam nasla nista sta pomaze da se strije uklone kasnije, a onda sam nasla neke tretmane laserom da ima, pa me eto to malo utjesilo...Rekla sam svima skupljam donacije za svoje strije🤣 
    Al dobro vjerojatno su me malo i hormoni oprali pa me to tako bilo pogodilo, ali tolko sam si godina zeljela dijete, pa evo umjetne oplodnje, 2 pobacaja i sad je tu moja srecica, pa reko nek je i strija i svega, nek ide zivot💃💃😂

🌈💙👣🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.