Leo je isto na boku dok spava ali zato jer u tom položaju ima manje muke sa refluksom.
Ima li koja iskustva sa mimos jastukom? Ne znam bi li mu i to možda pomoglo da je na povišenom glavica (uz nagib koji sad ima)
Inače, danas je cijeli dan budan, sad je jedva zaspao pa i ja odmaram malo 😅
Koje pelene koristite? Mi smo u početku Huggies I bile su super ali ih nema svuda za kupiti pa smo prešli na Pampers premium care I činile su se dobre dok unazad koji dan nisam vidjela pekenski osip i iritaciju, tako da ne znam je li od njih...
Leo je isto na boku dok spava ali zato jer u tom položaju ima manje muke sa refluksom.
Ima li koja iskustva sa mimos jastukom? Ne znam bi li mu i to možda pomoglo da je na povišenom glavica (uz nagib koji sad ima)
Inače, danas je cijeli dan budan, sad je jedva zaspao pa i ja odmaram malo 😅
Koje pelene koristite? Mi smo u početku Huggies I bile su super ali ih nema svuda za kupiti pa smo prešli na Pampers premium care I činile su se dobre dok unazad koji dan nisam vidjela pekenski osip i iritaciju, tako da ne znam je li od njih…
Cili dan nije spava? Kako to onda izgleda jel place i nervozan i to? Lea kad ne spava priko 3h bude nemoguca, znaci gura se, cupa, grebe nista ne pomaze. Uzas.
Mi koristimo Bambo pelene. One su malo prirodnije. I njih se kupuje samo u tipa bubamari, baby centru i sl.
Hvala Ninche, stavit cu svugdje poviseno.
Ja ne znam kako vasi jedu svaka 2 - 3 sata.. Moja je na cici svakih sat i pol… 😐🥴
I dudu nece, Nuk nikako, Bibs uzme cak malo.. Probat cu Mam jos 😅
Nije tvoja curka jedina 😂, moj nekad jede svakih 45 min, nekad svaka 2h, po noći nekad svaka 4. Kako mu dođe 🤷♀️
Sanja, mene od sredine trudnoće pritišće na desnu nogu i to nije nimalo nestalo nakon poroda. Odmah nakon pregleda kod ginekologice idem na masažu 😁
Mi smo pampersice premium protection iskoristili 2 paketa, guza mu je crvena, sad da li od njih ili od silnog kakanja ne znam... uzeli smo sad baby love da probamo...
Mi smo na Violeti 1, bili na Pampers premium 1 i skoro svaka pelena promocila, isto kao i sa starijim. Sad rijetko promoci pelena.
Kad smo kod posljedica poroda, imala sam glupu braunilu u ruci jos 3 dana poslije poroda, i na toj ruci mi je sad natecena vena od poroda, bas je bolna i opipljiva na dodir, a ruka mi na tim mjestima izgleda ko da imam masnice. Vidjet cu jos mjesec dana hoce li se to povuci ili moram do lijecnika.
Spava na ravnom i na ledjima, tako mu bas pase, i jos rukice digne gore ko Mate Miso Kovac 🤣
Evo jedna slikica ... Malo smo morali uljepšati ovaj sumoran dan sa lijepim stvarima 🥰
https://ibb.co/BZL6nNb
Joj cure ja jedva čekam već da ta mala pisulja dođe ...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Evo jedna slikica … Malo smo morali uljepšati ovaj sumoran dan sa lijepim stvarima 🥰
Joj cure ja jedva čekam već da ta mala pisulja dođe …
Ajme bas je preslatko❤ bome jos malo i stize bebica...🙂
Evo jedna slikica … Malo smo morali uljepšati ovaj sumoran dan sa lijepim stvarima 🥰
Joj cure ja jedva čekam već da ta mala pisulja dođe …
Predivno 😍😍 još malo malo 😉😊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Teica prekrasna slika 😍😍😍😍😍😍 pričaj mi, mislim da sam vas ja najviše davila sa tim kako mali nece van 😂😂😂😂 tak da u potpisu te razumijem 😂
.
Prvu baby love mi je sad propiskio, možda mu pišu nisam dobro namjestila, vidjeti ćemo kak ce noc proc... ako budu I one pustale, onda ću probat sa kauflandovim... (gledam si trgovine blizu sebe ) 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji