Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    07. Listopad 2020. 19:28

Leo je isto na boku dok spava ali zato jer u tom položaju ima manje muke sa refluksom.
    Ima li koja iskustva sa mimos jastukom? Ne znam bi li mu i to možda pomoglo da je na povišenom glavica (uz nagib koji sad ima)
    Inače, danas je cijeli dan budan, sad je jedva zaspao pa i ja odmaram malo 😅
    Koje pelene koristite? Mi smo u početku Huggies I bile su super ali ih nema svuda za kupiti pa smo prešli na Pampers premium care I činile su se dobre dok unazad koji dan nisam vidjela pekenski osip i iritaciju, tako da ne znam je li od njih...

Dinosaurus
    07. Listopad 2020. 19:54

Princess Mimi

Leo je isto na boku dok spava ali zato jer u tom položaju ima manje muke sa refluksom.
    Ima li koja iskustva sa mimos jastukom? Ne znam bi li mu i to možda pomoglo da je na povišenom glavica (uz nagib koji sad ima)
    Inače, danas je cijeli dan budan, sad je jedva zaspao pa i ja odmaram malo 😅
    Koje pelene koristite? Mi smo u početku Huggies I bile su super ali ih nema svuda za kupiti pa smo prešli na Pampers premium care I činile su se dobre dok unazad koji dan nisam vidjela pekenski osip i iritaciju, tako da ne znam je li od njih…

Cili dan nije spava? Kako to onda izgleda jel place i nervozan i to? Lea kad ne spava priko 3h bude nemoguca, znaci gura se, cupa, grebe nista ne pomaze. Uzas.
    Mi koristimo Bambo pelene. One su malo prirodnije. I njih se kupuje samo u tipa bubamari, baby centru i sl. 

keksic
    07. Listopad 2020. 19:57

Marta14

Hvala Ninche, stavit cu svugdje poviseno.
    Ja ne znam kako vasi jedu svaka 2 - 3 sata.. Moja je na cici svakih sat i pol… 😐🥴
    I dudu nece, Nuk nikako, Bibs uzme cak malo.. Probat cu Mam jos 😅

Nije tvoja curka jedina 😂, moj nekad jede svakih 45 min, nekad svaka 2h, po noći nekad svaka 4. Kako mu dođe 🤷‍♀️

Sanja, mene od sredine trudnoće pritišće na desnu nogu i to nije nimalo nestalo nakon poroda. Odmah nakon pregleda kod ginekologice idem na masažu 😁

Napokon 2804
    07. Listopad 2020. 20:39

Mi smo pampersice premium protection iskoristili 2 paketa, guza mu je crvena,  sad da li od njih ili od silnog kakanja ne znam... uzeli smo sad baby love da probamo... 

• celaena
    07. Listopad 2020. 20:46

Mi smo na Violeti 1, bili na Pampers premium 1 i skoro svaka pelena promocila, isto kao i sa starijim. Sad rijetko promoci pelena. 

Kad smo kod posljedica poroda, imala sam glupu braunilu u ruci jos 3 dana poslije poroda, i na toj ruci mi je sad natecena vena od poroda, bas je bolna i opipljiva na dodir, a ruka mi na tim mjestima izgleda ko da imam masnice. Vidjet cu jos mjesec dana hoce li se to povuci ili moram do lijecnika. 

• celaena
    07. Listopad 2020. 20:48

Spava na ravnom i na ledjima, tako mu bas pase, i jos rukice digne gore ko Mate Miso Kovac 🤣 

teica30
    07. Listopad 2020. 21:21

Evo jedna slikica ... Malo smo morali uljepšati ovaj sumoran dan sa lijepim stvarima 🥰
    https://ibb.co/BZL6nNb
    Joj cure ja jedva čekam već da ta mala pisulja dođe ... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• ZuMama
    07. Listopad 2020. 21:34

teica30

Evo jedna slikica … Malo smo morali uljepšati ovaj sumoran dan sa lijepim stvarima 🥰
    Joj cure ja jedva čekam već da ta mala pisulja dođe …

Ajme bas je preslatko❤ bome jos malo i stize bebica...🙂

jasamja
    07. Listopad 2020. 21:57

teica30

Evo jedna slikica … Malo smo morali uljepšati ovaj sumoran dan sa lijepim stvarima 🥰
    Joj cure ja jedva čekam već da ta mala pisulja dođe …

Predivno 😍😍 još malo malo 😉😊

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Napokon 2804
    07. Listopad 2020. 22:33

Teica prekrasna slika 😍😍😍😍😍😍 pričaj mi, mislim da sam vas ja najviše davila sa tim kako mali nece van 😂😂😂😂 tak da u potpisu te razumijem 😂
    .
    Prvu baby love mi je sad propiskio, možda mu pišu nisam dobro namjestila,  vidjeti ćemo kak ce noc proc... ako budu I one pustale, onda ću probat sa kauflandovim... (gledam si trgovine blizu sebe ) 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.