Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    07. Listopad 2020. 16:54

Mam komprese zbog krivog hvatanja *

Mina 29
    07. Listopad 2020. 17:09

teica30

Evo mene nakon nekoliko dana … Sinoć sam napisala roman, i sve mi izbrisalo 🤯.
    Prvo Čestitam svim curama na bebama i želim vams to brzi oporavak i odlazak kuci 🥰
    Mi smo konačno gotovi sa svim radovima, danas sam odlučila cijeli dan provesti u krevetu i odmoriti za sutra, jer imam pregled, pa bi bilo super da mo noge malo splasnu, izgledaju kao dva balvana 🥴.
    Danas samo voda, lagano i neslano 😁.
    Robica je preslatka 🥰🥰🥰🥰.
    Sutra nam je dr rekla ctg i bris, i bas imam neli filing da nesto neće biti dobro, tako da sam za svaku slučaj navečer odlučila sve pripremiti … Dosta često imam probadanja, i BH kontrakcije, cak su mi unazad par dana i dosta učestale i pravilne… Ali sve cemo sutra vidjeti.
    Mina sta su rekli u bolnici?

Odmaraj.. I ja ležim trenutno.. Kisno je i neko pospano vrijeme. 
    Ja sam bila jučer opet na ctg-u sad je uredan i kod fizijatra zbog šaka jako mi naoticu posebno desna trne i boli i  karpalni je zastopan.lijeva je još ok . Rekla da me neće sad mučiti sa ničim da se nada da ću  prije roditi da to popust. Ak bi ostalo vratiti se nakon poroda. 
    A u bolnici imam u ponedjeljak sve.. Ctg.. Uzv.. Pregled i bris.. Tad ću znati više jer pregled vag.nisam imala.vec  3 mjeseca pa se nadam da me neće slagirati🤣🙉
    Svakako javi sutra kaj kažu.. Držim fige da je sve ok 🤞💪

teica30
    07. Listopad 2020. 17:23

Mina 29

teica30

Prvo Čestitam svim curama na bebama i želim vams to brzi oporavak i odlazak kuci 🥰
    Mi smo konačno gotovi sa svim radovima, danas sam odlučila cijeli dan provesti u krevetu i odmoriti za sutra, jer imam pregled, pa bi bilo super da mo noge malo splasnu, izgledaju kao dva balvana 🥴.
    Sutra nam je dr rekla ctg i bris, i bas imam neli filing da nesto neće biti dobro, tako da sam za svaku slučaj navečer odlučila sve pripremiti … Dosta često imam probadanja, i BH kontrakcije, cak su mi unazad par dana i dosta učestale i pravilne… Ali sve cemo sutra vidjeti.

Ja sam bila jučer opet na ctg-u sad je uredan i kod fizijatra zbog šaka jako mi naoticu posebno desna trne i boli i karpalni je zastopan.lijeva je još ok . Rekla da me neće sad mučiti sa ničim da se nada da ću prije roditi da to popust. Ak bi ostalo vratiti se nakon poroda.
    A u bolnici imam u ponedjeljak sve.. Ctg.. Uzv.. Pregled i bris.. Tad ću znati više jer pregled vag.nisam imala.vec 3 mjeseca pa se nadam da me neće slagirati🤣🙉

Meni znaju prsti na rukama oteći, ali iskreno sad se vise s tim ne zamaram, kako god bude, nadam se da ce porod brzo, i da ce sve te tegobe proći 🥰😁.
    Meni je sve to sutra, bas me zanima sta ce reci ... 😁

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Mina 29
    07. Listopad 2020. 17:33

teica30

Mina 29

teica30

Ja sam bila jučer opet na ctg-u sad je uredan i kod fizijatra zbog šaka jako mi naoticu posebno desna trne i boli i karpalni je zastopan.lijeva je još ok . Rekla da me neće sad mučiti sa ničim da se nada da ću prije roditi da to popust. Ak bi ostalo vratiti se nakon poroda.
    A u bolnici imam u ponedjeljak sve.. Ctg.. Uzv.. Pregled i bris.. Tad ću znati više jer pregled vag.nisam imala.vec 3 mjeseca pa se nadam da me neće slagirati🤣🙉

Meni znaju prsti na rukama oteći, ali iskreno sad se vise s tim ne zamaram, kako god bude, nadam se da ce porod brzo, i da ce sve te tegobe proći 🥰😁.
    Meni je sve to sutra, bas me zanima sta ce reci … 😁

Ma nisam se ni ja.. Mislila sam da je to normalno dok mi gin nije vidio ruke i pitao me jel Mi trnu a meni jako trnu i bole pa je to kao zabrinjavajuće.. Ali proci će nakon poroda. Nadam se čim prije
    Evo svakako se javi.. Vjerujem da će sve biti ok.. Ali mi smo uvijek u brizi i nestrpljive pred pregled pogotovo sad još i više pred kraj 🙏🙉🤞💪

Bosco
    07. Listopad 2020. 17:38

Hej cure!
    Kompletić za izlazak mi se baš sviđa :)
    .
    Drago mi je cure da su pregledi dobro prošli, znam da je frustracija kad kažu da se ne otvarate, vjerujem da i mene to ceka, a i cujem to jako često dok čekam ultrazvuk/pregled..
    .
    Mene danas dole baš probada, teško mi je sjedit. Neke emocije me stalno peru, danas sam se rasplakala kad sam čula da je Maja Šuput trudna, nit je nešto volim ni niš nego čim nešto ima veze s bebama i trudnoćom meni suze. Bože, sramote  Mi danas 37+0 tako da smo u terminu i sad možemo očekivat bilo koj dan! :D
    .
    Hvala što osvježavate liste :)

Napokon 2804
    07. Listopad 2020. 17:40

Ma nisam vise sigurna jel skok il zajebava. Do podne bi jeo svaki sat vremena ako ne dobije klopu place,  dudicu, ne odvaja se od nje... bio jeo i spavao nakon toga 3 i pol sata... očito ili se iscrpio ili je takva faza.
    Ja se izdajam ne zna uhvatit sisu pa se naguta zraka i onda samo vodenasta stolica. Pa je doktorica rekla da nastavim sa izdajanjem i dam mu na flasicu. Iskreno i meni je tako lakše, znam da se najede, a budemo brze gotovi sa papanjem, pogotovo noću... 
    Spavanje, moj spava na boku, preko dana je na jednoj strani, preko noci na drugoj strani, i u bolnici su ga stavljali na bok. Mene nekako strah ga stavit na leda, ne znam...
    Uglavnom današnji dan je spava beba, spava mama...

keksic
    07. Listopad 2020. 17:47

Demetria, sretno, nadam se da ste uskoro doma.
    *
    Spavanje - po danu je na boku, po noći na leđima.
    *
    Glazba - ništa dječje pjesme, trenutno sluša Dječake 😂
    *
    Malo sam manje na forumu jer je ovaj tjedan svekrva sa mnom 😊. Cure koje ste u bolnici, nadam se da ste što prije doma, a cure koje čekate, neka što prije dođu nove bebe 😁

Marta14
    07. Listopad 2020. 18:38

Hvala Ninche, stavit cu svugdje poviseno. 
    Ja ne znam kako vasi jedu svaka 2 - 3 sata.. Moja je na cici svakih sat i pol... 😐🥴
    I dudu nece,  Nuk nikako, Bibs uzme cak malo.. Probat cu Mam jos 😅

07. Listopad 2020. 19:02

Zdravo trudnice i mame, čestitam na uspješnim pregledima 🍀
    Kod nas danas isto pospan dan, uz česta buđenja za papanje 🥴 praktički svaki puni sat ako ne i češće. kad smo kod spavanja, i moj malac spava na boku. Tak su ih stavljali u rodilištu a i fizijatrica mi je tak rekla. Po danu ajd nekad rijetko i na leđima spava ali uvijek na boku u noći dok spavamo skupa u krevetu. (Khm, da, ja sam ono govorila da ništa krevet, ima svoj kimbač i ima da spava u njemu...) Jučer je jedno kratko vrijeme prespaval u marami a danas bi samo na rukama 😣 i ja sam gotova, mogla bi odmah u krpe.
    Opet mi se raširio i raskrvario dio šava 😔 premalo odmaram a previše radim. 

07. Listopad 2020. 19:05

Jel ima koja da ju još bole kosti zdjelice nakon poroda? Mene trtica baš jako boli. Tokom dana sjedim, hodam, ali i dok ležim, baš me zna trgati i boliti. A kad duže stojim i hodam, radim po kući, boli me i simfiza opet. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.