Hvala Marta ❤ da nama je bome trebalo 2tj da vratimo porodajnu tezinu.
Najviše od svega mi je bitno samo da ona bude dobro i da je zdrava pa makar ostali kod malo.
Jedino mi drago što mi ipak stiže mama za vikend.
Meni je tuga nekako lakša otkako sam rodila i poljubila ovu hobotnicu malu pa se iskreno nadam da će i njoj pomoći.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Isuse koliko vas je rodiloOO 😆
Ja sam u dobrom zaostatku, skruseno priznajem. Ne stignem. Pročitala sam zadnjih 10ak stranice, oprostit ćete mi.
Ali ČESTITAM!!! ✨ svim mamama na rođenju njihove dječice! Samo nek su nam živi, zdravi i sretni❣️🙂
Mi smo dobro, evo 2 tjedna se već družimo, papamo cice, kakamo, spavamo i rastemo 👌🏻💙
Moram pohvaliti ovog svog malog prdonju da je beba za poželjet - uopće ne plače! Mjaukne ko mačak par puta i čeka da mu dođemo 😂 strpljivo neko dijete, hvala Bogu!
Htjela sam pitati mame koje doje - kak ste sa apetitom? Ja nisam ni 1/3 ovoliko jela u trudnoći koliko sad 🙆🏼♀️ majko mila.
Kile extra mi ne ginu... 🙄
Ja sam nekako vise jela u trudnoci, sad nemam nesto apetita ali jedem redovito.Prije sam jela vise gluposti.. Sad sam na -10kg..
Bljucanje, ova moja bas puno bljuca... Vasi?
Nakon podoja dignem ju i podrigne, stavim spavati i nakon pola sata eto nje bljuca. Nekad se muci kad treba podrignuti, stenje, grci se..
I ja sam bila puno u zaostatku... procitala par stranica unazad i cestitke svima koje su rodile!
Zelim lijepo i bezbrizno djetinjstvo svakom novom clanu 🥰🥰🥰
Kod nas je bas veselo... super je David, ne moze bit bolja beba! Strasno smo zadovoljni kakav je on i kako smo se snasli.
Dan proleti.. pranje/peglanje vesa.. kuhanje, spremanje.. poceli su nam vec dolazit i gosti vidjet malisana.. bome nam je veselo i dan proleti da se ne okrenemo.
Rosha, kaj se tice apetita... nemrem reci da imam povecani. Takoder samo dojim. Jucer mi je nekako nio tezak dan k bas sam utjehu trazila u slatkome 🙈
Inace sam u trudnoci na dan poroda bila 13.5kg u plusu, danas sam bila 1.4kg u plusu u odnosu na pocetnu.
I ja sam bila puno u zaostatku… procitala par stranica unazad i cestitke svima koje su rodile!
Zelim lijepo i bezbrizno djetinjstvo svakom novom clanu 🥰🥰🥰
Kod nas je bas veselo… super je David, ne moze bit bolja beba! Strasno smo zadovoljni kakav je on i kako smo se snasli.
Dan proleti.. pranje/peglanje vesa.. kuhanje, spremanje.. poceli su nam vec dolazit i gosti vidjet malisana.. bome nam je veselo i dan proleti da se ne okrenemo.
Rosha,kaj se tice apetita… nemrem reci da imam povecani. Takoder samo dojim. Jucer mi je nekako nio tezak dan k bas sam utjehu trazila u slatkome 🙈
Inace sam u trudnoci na dan poroda bila 13.5kg u plusu, danas sam bila 1.4kg u plusu u odnosu na pocetnu.
Znači blago ti se! Ja sam dobila niti punih 11kg a nakon poroda mi je otišlo (samo?) 5kg! Valjda samo beba i plodna voda 😂
Doduše startala sam sa mršava na svoju visinu, pa je valjda zato.. Ma ne brine me kilaža, otići će to.
Dinosaurus, Demetria to ce biti pravi mali partijaneri kad porastu 😂😂 Demetria drzim 🤞 da dostignete danas potrebnu tezinu i da mozete doma k tatici na mazenje u cuvanje ❤😊
Sve ostale curke u iscekivanju zelim vam puuuno puno srece u da sve prode kako treba 😊 curke koje se borite s tlakom, samo polako i smireno bez uzrujavanja i stres situacija, jos malo bude i to proslo ❤ i sve koje imate preglede takoder zelim puno srece na pregledima ❤🤞
A bome i tvoj uz brkove 🤣 nadam se da priskacete one tipa opasno se drogiram i sl. 🤣
Demetria kilaza se vraca kroz misec dana. Jel uspijevas dojit?
Nama upravo stigao komplet za izlazak iz rodilišta 😊
https://ibb.co/gZWL7K3
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Moj je sad dva dana bas dosta bljucao.. i kolicinski i sat vremena nakon podoja ako je bio budan. Prije toga nikad i evo sad je dva dana opet sve u redu. Pokusavam poslije podoja drzat uspravno dok ne podrigne i onda jos 10min...
Najviše od svega mi je bitno samo da ona bude dobro i da je zdrava pa makar ostali kod malo.
Jedino mi drago što mi ipak stiže mama za vikend.
Meni je tuga nekako lakša otkako sam rodila i poljubila ovu hobotnicu malu pa se iskreno nadam da će i njoj pomoći.
Bit ce ona dobro, vidit ces... Normalno je da gubi tezinu kao sto su i cure rekle, nadoknadi to ona sve cim dodjete kuci... I bas mi je drago sto mama stize, znam da ti je bilo tesko sto nije mogla doci, zajedno uz tu malenu srecicu sve ce biti lakse ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji