Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    06. Listopad 2020. 09:33

Bosco bome gadno zvuci, i sva sreca da je sve jos i tako "dobro" proslo! Vjerujem da si se jako prepala i da si pod sokom..probaj sto vise mirovati ovih dana i opustit se dok malo ne nadodes sebi! Saljemo zagrljaje za sto brzi oporavak🤗😘😘💙

🌈💙👣🙏

Marta14
    06. Listopad 2020. 09:48

Ima li netko babyzen kolica, ili zna nekog tko ima..? Iskustva.. 

Mina 29
    06. Listopad 2020. 10:24

Ja danas opet na Ctg moram nadam se da će biti sve ok.. I iza toga fizijatru zbog šaka.. 
    Javim se uglavnom.. 
    Sretno svima na pregledima... 🤗
    Mamice i bebice ljubite se mazite i pazite🤩

Hip_Hopsica
    06. Listopad 2020. 10:43

Demetria

U 20h je dosla našamala svjetlost … teška 3130g i 50cm velika.
    Javim se kad dođem sebi
    Neka netko drugi preuzme listu

Čestitam 🥰

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Napokon 2804
    06. Listopad 2020. 10:47

Nisam popratila sta je bilo sa Bosco? Prometna? 
    .
    Mi smo obavili pregled, bez obzira na kakanje dobili smo 136 grama. Sve super, dobili vitamin K i vitamin D. 
    Sljedeći pregled za mjesec dana. 

• vitae
    06. Listopad 2020. 10:57

Demetria, čestitam na curici! 😃 Uživajte, mazite se i volite! 
    Bosco, drži se i odmaraj! Bitno je da se ništa ozbiljnije nije dogodilo. Sada se samo fokusiraj na bebu i nećeš razmišljati o prometnoj.

06. Listopad 2020. 11:04

Demetria, čestitam 🥰 malenoj dug, sretan i zdrav život želim, tebi brz oporavak i svima skupa puno uživancije i veselja 🍀👨‍👩‍👧💕
    .
    Bosco kakav peh s tim sudarom 😒 budi dobro 🤞
    .
    Pozdrav svim trudnicama u iščekivanju, sretno na pregledima ko ima i ako krene kojoj porod 🤞🍀😉
    Mamice uživajte sa svojim bebicama 🍀🤱

Demetria
    06. Listopad 2020. 11:05

Hvala svima

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Lubeniiiiica
    06. Listopad 2020. 11:24

Demetria, čestitam 😄
    Bosco, drži se i odmaraj, znam da je šok. 
    Mi smo imali prometnu kad smo išli iz rodilišta. Bila je grozna gužva zbog radova i kretali smo se metar po metar. Iza nas jedna frajerica, cijelo vrijeme se slikala, tipkala po mobu, pričala... Još je muž par min prije komentirao kako se ova iza nas ne skida s moba, i eto ga... Tres.. Tek smo nakon par dana došli k sebi.
    LoMa, zvala sam Klaićevu i slala mail jučer za kukove, dobili smo termin 14.10. Još jednom hvala na info 🙂

Matea02
    06. Listopad 2020. 11:27

Demetria čestitam!! Brz oporavak i uživaj u svojoj princezi 💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.