Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marija1207
    06. Listopad 2020. 14:13

Demetria čestitammmm❤️ Bile smo znaci skupa u boxu
    Jucer isla na privatnu kontrolu druge plodne vode,a za vikend sam osjecala pritisak u glavi tijekom dizanja,i odlucim si sebi jucer cisto eto prije pregleda dva puta u razmaku od dva sata izmjeriti tlak dok sam u mirovanju oba po 150-155/90,95 ,u 2 odlazim na plodnu,prvo ctg koji je stalno bia 192-200 35 min cila poliklinika je odjekivala,u to je dosla izmjeriti moj tlak 170/100,kasnije 160/100,zbog njenog ctga odma u rodiliste gdje su me na prijemu stavili na ctg i tlak i isto ona je ludovala,kasnije su rekli najvj joj se omotala pupkovina pa se borila,u 4ipo u box do 8:15 su me promatrali,ona se primirila,tlak je bio manji dosao bi cak i do 145/90,ocitani moji pree eblagi ali ucestali trudici ,i onda su tada odlucili pozurit gelom da se omeksa cerkvix bila sam 1-2 prsta a u 11ipo nagon gela 3ipo,nakon toga idem klistir i setam 45 min,u ponoc ipo me spajanju na drip trudovi svako 30sekundi,u 2 mi daju epiduralnu i ko kraljica u raju s tom epiduralnom rodil u 3:45 svoje zlaaatoooo❤️❤️
    Svoju curicu 4050,51

• Lullee
    06. Listopad 2020. 14:15

Demetria cestitke🎉👏❤️Puno zdravlja i srece🙏🤞🤗
    Bosco Bas mi je zao sto prolazis kroz taj stres! Vazno da ste dobro🙏Drz’se💪🤗❤️

Demetria
    06. Listopad 2020. 15:00

Marija1207

Demetria čestitammmm❤️ Bile smo znaci skupa u boxu
    Jucer isla na privatnu kontrolu druge plodne vode,a za vikend sam osjecala pritisak u glavi tijekom dizanja,i odlucim si sebi jucer cisto eto prije pregleda dva puta u razmaku od dva sata izmjeriti tlak dok sam u mirovanju oba po 150-155/90,95 ,u 2 odlazim na plodnu,prvo ctg koji je stalno bia 192-200 35 min cila poliklinika je odjekivala,u to je dosla izmjeriti moj tlak 170/100,kasnije 160/100,zbog njenog ctga odma u rodiliste gdje su me na prijemu stavili na ctg i tlak i isto ona je ludovala,kasnije su rekli najvj joj se omotala pupkovina pa se borila,u 4ipo u box do 8:15 su me promatrali,ona se primirila,tlak je bio manji dosao bi cak i do 145/90,ocitani moji pree eblagi ali ucestali trudici ,i onda su tada odlucili pozurit gelom da se omeksa cerkvix bila sam 1-2 prsta a u 11ipo nagon gela 3ipo,nakon toga idem klistir i setam 45 min,u ponoc ipo me spajanju na drip trudovi svako 30sekundi,u 2 mi daju epiduralnu i ko kraljica u raju s tom epiduralnom rodil u 3:45 svoje zlaaatoooo❤️❤️
    Svoju curicu 4050,51

Prvo čestitam želim vam sve najbolje...
    Ja sam ti ona što je došla u box u 19:30-19:40 i rodila do 20:00h.
    Bila je neka cura u boxu na lopti kad smo nas dvije isle u sobu oko 21-22h

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Unakit
    06. Listopad 2020. 15:17

Marija, kakva prica, svaka cast na uspjesnom porodu a tvojoj bebici zelimo zdravlje i srecu 🥰

plavo_nebo
    06. Listopad 2020. 15:22

Marija cestitam

jasamja
    06. Listopad 2020. 15:23

Marija čestitam ❤️❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• ZuMama
    06. Listopad 2020. 15:28

Marija1207 cestitam od srca i zelim sve najbolje...❤👶🥰
    E sad imam jos pitanja... Tlak u trudnoci mi je cijelu trudnocu ok, ali evo par dana mi je sad vec kao povisen 130/140 -90/100 ali i pada tokom dana na normalne vrijednosti 125/85... kak ste vi to skuzile s tlakom... meni se malo ko vrti i nekak sam si svinglasta u glavi, kontrolu imam u pon... e da... jos su me i grcevi poceli loviti u nogama😱😧 

Zojo
    06. Listopad 2020. 15:30

Demetria i Marija čestitam na vašim curicama, puno ljubavi i zdravlja vam šaljem i neka uživate što više sa svojim smotuljcima sreće! 🤗🤗🤗
    Bosco žao mi je zbog pretrpljenih strahova i čuvajte se što više i mazite da beba osjeti što više ljubavi i pažnje nakon šoka. Mene je isto strah kad god vozim da se ne daj Bože šta dogodi, ne mogu ni zamislit šta ti je sve prolazilo kroz glavu... 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

• MissKris
    06. Listopad 2020. 15:36

Marija i Demetra cestitam na bebačicama, ljubite se, mazite, pazite!!! A i ostalim curkama puni srece u narednim tjednima, i pazite se i neka vas paze, sve smo vece i nespretnije! 😊😊

Happymom
    06. Listopad 2020. 15:38

Marija cestitaamm 😘❤️❤️

Lista S obziron da je Demetria  rodila najbolje bi mozda bilo da listu preuzme neka od cura koja nije jos toliko blizu poroda. Ja bi mogla preuzet listu, al to bi opet sve bilo kratkog vijeka jer svaki cas mogu u rodiliste...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.