Ivvy cestitam ❤️
Demetria stvarno nemam rick za to sta ti se dogada. Moja sucut... Nadan se i da necete vas dvi jos dugo bit u bolnici i da ce sve bit ok.. Neka bebica dode sta prije da se imas s cin okupirat i da bol bude podnosljivija,drzi se 😘😘😘
Marija kod mene nema nista. Jedina novost zapravo je da su pocele pucat i ispadat zilice zajedno sa sluznin, ali to je jos od jutros,a nista se ne dogada. Sta ima kod tebe?
Dobar dan cure, prvo čestitke novim mama i njihovim bebicama!
.
Demetria, iskrena sućut. Drži se.
Slike koje ste postavile su divne, vi ste divne naravno 🙂.
Hvala na odgovorima za robicu za izlazak.
.
Pitanje; dal' je probadanje u rodnici znak otvaranja? Mene užasno prodba danas, 5-6 puta za redom pa se smiri. I stalno mi je dolje kao mokro, a nije -nema ništa osim iscjedak kao i obično 🙄
Demetria izdrzi, primi moju iskrenu sucut... misli na bebicu i sve ce biti dobro...
Ivy ako se ne varam je napisala da je rodila, cestitam sretnoo i bezbrižno djetinjstvo malenom 😘😘😘
Sanja mislim da si ti objavila nogice, naljepse nogice na svijetu 😍😍😍
Cure sa pupama prekrasne suuuuu 🥰🥰🥰
Meni je trbuh odmah nakon poroda dosta splasnuo, doslovno odmah aam se moglq vidjeti dole 😂😂😂 malo strijica imam na bokovima, nista strasno.
Nasa noc je prosla veselo, beba je spavala, pa bio budan, pa plakao, pa se smijao, pa kakao... a mama, mama je zombi... nema veze, imamo prvi pregled u utorak kod pedijatra, jedva cekam da vidim kako napredujemo, ubacili smo i dohranu jer jednostavno ne mogu proizvest mlijeka koliko maleni papa... tako da ce jednom dnevno dobivati flasicu...
Bradavice me prebole, sutra pravac po sesirice za bradavice...
Kako vasi maleni kakaju? Moj recimo nakon svakog drugog obroka kaka, do sad sam skoro pola paketa pelena potrošila jer mu se zna dogoditi da i kad prdne malo izleti...
Sto se tice piskenja, ja mu pisu dizem prema gore kad mu stavljam pelenu... i jedino sto se dogodilo da je krenuo piskit kad bih mu skinula pelenu, ali mi nije jos on bio zapisan preko pelene
Cure hvala vam na odgovorima za nosiljke! ☺️
Istrazit cemo malo.
.
Demetria, koliko tesko bilo, misli na bebicu! 💛🙏
.
Skokovi u razvoju, mene je taj prvi bas izmorio, jos si umoran od poroda i svega skupa, ne spavas ti ne spava beba , al eto nekaoo smo prezivili ta tri dana.
Noci su nam od samog pocetka dobre.
Prvi san kad zaspe navecer sama se budi nakon 4 sata, sljedece budenje nakon 3 i opet odspava 2-3 sata bez problema.
Obavimo hranjenje i presvlacenje ona bude u polu snu, vratim je u krevetic i nastavi spavat, ponekad zna malo bit budna, al je pustim i sama zaspe.
.
I jedna slikica za sve one koje vole slikice.
https://ibb.co/ZMTvN9g
Nasa prva spangica masnica😄 🎀
Jooooj sto je medenoooo 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
https://ibb.co/xD3jyRR i ja sam mali cupavac 😍
Ivy cestitam
Demetrija iskrena sucut. Zao mi je sto je tako ispalo pred kraj trudnoce... drz se i misli na bebicu👶💪a i Kikic frendici zelim svako dobro i da sto prije budete sa bebicama pa ce zivot jrenut u boljem smjeru😉
Tina zao mi je kaj se boris sa takvim glupostima u stanu... ako ikako mozes i imas snage mozda da stvarno potrazis neki dr stan dok ne kupite svoj, pa da prezimis s bebom u stanu koji ne prokisnjava...🤷♀️
Ostale curke bas ste slatke trudnice i sve ste neke mrsavice...😬 ja sam kapitalac od trudnice🤦♀️
Sve ostale koje se borite s dojenjem, savovima, rezovima i nespavanjem zelim da vam sve to brzo prode🙂🥰
Demetria, moja sućut i drži nam se! Mislimo na tebe ❤
Ivy, čestitam 😁😁
*
Super su slike trbuha (u kojima jesu i nisu bebe 😊). Moj je dosta još napuhan i ja trenutno jedem više nego u trudnoći, ali ne želim se previše time zamarat. Čim dobim dopuštenje, krećem vježbati - dotad ću se opustit
*
Promakanje pelena - događalo nam se jer je pelena bila premala. A za pišu nam je rečeno da uvijek mora biti namješten prema dolje pa tak i radimo
Pozdrav cure, trebala bi preporuku za ležaljku / njihaljku za bebu. Vi koje ih imate...
Mana mare, Sanja i Napokon— ajme preslatke fotkice malih medenjaka! 🥰😍
...
Nego cure koje ste rodile recite kako su tate reagirali kada su ugledali bebice prvi put? Kako se tate sada snalaze??
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji