Cure cestitke na bebicama! 🎉🎊💕
Zojo super ste! 😍
Plavo nebo ako smim pitat koliko si platila sovicu i gdje si ju kupila? Meni se ona isto svidja ali mi se ucinilo da svudi di se moze kupit moram se uclanit u YL 👀
Marta pa to zvuci bas ozbiljno 😵 jesi vec bila do doktora ili pitala na tel ili nesto? Kako ti je sad? Uh uh..
Napokon isto stalno cekam da to kod tebe krene pa da nam stigne nas maneken ☺️

Dinosaurus uzela sam ju na fejsu preko marketplace... Zena koja prodaje je ocito clan i onda moze naruciti. 400kn je..
Meni su njihova ulja preskupa i sovica je skupa ali mi se toliko svidala da eto 😅 i svjetli i svira i morala sam kupiti

Samanta i Makarska cestitam! Zelim Vam brz oporavak! 🤗😍😊😘
Marta ajme.. Bome te ulovilo. Si bolje sad?
Zojo cestitam! Predivni!!! :)
Happymom, Unakit hvala na savjetima, samo je za odnos potrebno dvoje... Muz je prico s njima za dio problema, pa su se nafurili... (imam osjecaj ko da smo mi njima roditelji...)... Pokusavam stvarno, posebno jer moji ne zive tu, pa jos vise zelim normalan odnos, al ovak ce dovest oni do toga da budem "zla" snaha...
Tina sretno, ovo moje je mala beba spram svinjarije koje tebi bivsa radi...
Samanta i Makarska Cestitam vam od srca🍾🍾🍾
Marta da odes doktoru?????🤯🤯🤯🤯
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Zojo, čestitam vam! 😁😁 A ovo za dojenje nemoj previše brinut, probat ćeš što ti paše kad rodiš. A što su to oprečno pričale patronažne?

Zojo Cestitam vam ,prekrasni ste mi🥰🥰🥰
SmaliA imas jos vremena dva tj,dobro razmisli i posavjetuj se sa doktorom,gle treba roditi veliki bebicu a boja vec je velika a za dva tjedna ce jos dobiti obraščiće 🥰🥰samo da se ne patis previse 💋
Papirologija to i meni zanima cure,kako ide prijave za bebu!?
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Čestitam svim novopečenim mamama,i bebama šta više zdravlja i sreće.Brz oporavak želim☺️☺️❤️❤️❤️
Da Vas pitam cure koje vodite u provatnika trudnoću,osobno su mi 3 prijateljice vodile u privatnika i išle rodit u bolnicu pitalo ih imaju li uputnicu nisu imale i nije bilo nikakvog problema,jel tako i kod vas?
Ja idem kod privatnika, a soc mi piše uputnice osim kad je imao svoje bube u glavi pa htio me hospitalizirati ni za što. Imam uputnicu za TA, ali ću sve odraditi kod ginekologa i ako ne budu nas zatvorili opet, imati kućni porod. :) No, privatni gin mi je rekao da on ispiše sve i s time mogu be problema u bolnicu imala uputnicu ili ne. Niti jednu trudnicu koja dođe rodit ne smiju odbiti, kao ni ikoga tko dođe na hitan prijem.

Samanta Makarska Bebachica i ako sam koga zaboravila čestitam i želim sve naj! Što brži oporavak i odlazak doma svojim najdražima!
Zojo predivni ste i čestitam! :)
SmaileA ja sam uvijek pobornik vaginalnog poroda, tvoja građa i bebina veličina nemaju veze sa ičim već je doktorima lakše se pobrinuti za vas bez komplikacija ako ideš na CR. Ako već ćeš ići moj savjet ti je francuski CR jer je daleko manji postotak komplikacija kasnije. Nije oporavak nakon CR samo vezan iz tih prvih 40dana, 6mj, godinu. Ostaju ipak dugoročnije mogućnosti komplikacije. Samo jedna informacija, naši doktori porodničari uopće ne prolaze kroz detaljnu edukaciju poput recimo primalja, a oni su ti koji donose odluke. Previše je dovršetaka trudnoće cr jer se igranjem doktora, dovedu rodilja i bebe u opasnost. Šopanje dripom, prokidanjem vodenjaka, forsiranje poroda unutar x sati, tjeranje na najmanje pogodan položaj u porodu tj na leđima itd. Inače prvorotkinjama porod može trajati 4 dana od prve porođajne do zadnje. Ako ti nije kasno, posudi si Ina May Gaskin Prirodni porođaj. Izvrsno štivo u kojem je opisano sve, svi oblici poroda, sve varijante, plusevi i minusi. Štogod odlučiš, bit će ispravno za tebe i tvoje dijete! :)

Tinaporod kod kuce s primaljom ili bez?
S primaljom i doulom. Zato mi je bitno da ne odemo u lockdown iako i za to imamo rješenje ako zatvore granice.
U biti nakon idućeg pregleda kod ginekologa ću definitivno znati hoćemo do kraja kućni porod ili do zanje sekunde i dovršit u bolnici. Živimo doslovno na pet minuta od bolnice tako da nije mi udaljenost.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji