Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    30. Rujan 2020. 15:02

Samanta i Makarska čestitam vam na rođenju vaših velikih dečkiju 💙💙 vama brz oporavak i što skoriji odlazak doma 😘😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Happymom
    30. Rujan 2020. 15:12

Bebacica,Samanta, Makarska cestitan na bebicama 😘😘❤️❤️❤️❤️ Nek ih sve prati samo sreca kroz zivot,a vama sto brzi oporavci 🤞🤞😀

Marta to stvarno zvuci ozbiljno 😔😔 Drzi se!

Svekrve,svekri na svoje se stvarno ne mogu pozalit. Znaju nekad zivcirat,al nista vise od mojih roditelja. Sve se to da izdrzat,nema nikakve netrpeljivosti sa niti jedne strane,a mislin i da je to najvaznije

• kikic
    30. Rujan 2020. 15:12

Bebacica, samanta i Makarska cestitke na vasim bebicama 
    Sto se tice liste, bit ce podijeljena u dva dijela jer je vec stiglo toliko bebica da ne stane sve u jedan komentar 

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

• kikic
    30. Rujan 2020. 15:36

samanta_98

Ne znam ako koga zanima, ali vidim da uvijek pišete svoja iskuatva pa ću i ja. 🙂
    U ponedjeljak navečer, oko 23h su krenuli lagani trudovi, probala šetati, vidim ne staju nego se još i pojačava. Išla se okupat, depilirat i oko 1 i po krenuli za Pulu. Cijelim putem bolovi prisutni, ali podnošljivi. U bolnicu sam stigla oko 2 i 15. Spojili me na ctg, očitao je lagane trudove ali ništa strašno. Uzimaju mi bris na covid i idem na ultrazvuk, tamo je pregledala jesam li otvorena i bila sam otvorena 4cm. Vode me u predrađaonu i tamo spajaju ctg. Tad su već krenuli biti jači trudovi i valjda od silnog naprezanja sam se ispovraćala. U predrađaoni sam bila do 8 i po, i trčala u wc, imala proljev, povraćala.. Tad je došao dr. Ambrozić, pregledao jesam li otvorena, kaže 6 cm, i da dobro napredujemo. Vode me u rađaonu, spajaju ctg i tako ja sama tamo do jedno 10h. Tad je došao dr., pregledao i rekao otvorena 8cm, bušili su vodenjak i malo je voda bila zamućena i ostavili su me na ctg-u da prate bebino stanje. Babica mi je tad spojila drip i onda je krenuo lagani show. 😅 Bolovi jaki, a kad god pregledaju beba još nije dovoljno spuštena i pojačavaju drip. Do nešto prije 12h su me pustili na dripu, kojeg su još pojačavali, a ja sammu par navrata vrištala od bolova, doduše tiho.. Oko 12 oko mene se skupili dr, babica i još jedan naučnik, zaključuju da trebaju pojačati drip i malo ubrzati jer sam već dosta u bolovima i vide da ne mogu. Za jedno pola sata, dolazi još jedan dr(ne znam mu ime, zaboravila skroz) i dogovaraju se da trebaju dati vakuum te da će pomoći sa pritiskanjem stomaka jer se beba nikako ne spušta u porođajni kanal. Nakon 8,9 jaaaaakih trudova mali Lucas je došao na svijet. 🥰🤗
    Pregledali su ga, izvagali, izmjerili te dali meni na kožu. Tako smo bili skoro sat vremena. Posteljica je sama izašla u tom razdoblju.. Užasno sam puno iznutra popucala, rezali su me i šavova ima puno, ali istina je šta kažu kad primiš djete u krilo sve zaboraviš.
    Nakon šivanja sam još bila u rađaoni di me babica malo počistila, dala Lukasa na ciku i onda su me odveli u sobu. I evo danas sam bolje nego jučer, iako šavovi bole i krvarim kao otvorena špina, ali pretrpi se i to. Lucas je cicao danas isto, tako da sam zadovoljna. ☺️
    Cure koje iščekuju i one koje još imaju do termiba, želim vam brz i što manje bolan porod 🥰😄

Naravno da zanima, i puno znaci procitat sva vasa iskustva 

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

nada23
    30. Rujan 2020. 15:42

kikic

samanta_98

Ne znam ako koga zanima, ali vidim da uvijek pišete svoja iskuatva pa ću i ja. 🙂
    U ponedjeljak navečer, oko 23h su krenuli lagani trudovi, probala šetati, vidim ne staju nego se još i pojačava. Išla se okupat, depilirat i oko 1 i po krenuli za Pulu. Cijelim putem bolovi prisutni, ali podnošljivi. U bolnicu sam stigla oko 2 i 15. Spojili me na ctg, očitao je lagane trudove ali ništa strašno. Uzimaju mi bris na covid i idem na ultrazvuk, tamo je pregledala jesam li otvorena i bila sam otvorena 4cm. Vode me u predrađaonu i tamo spajaju ctg. Tad su već krenuli biti jači trudovi i valjda od silnog naprezanja sam se ispovraćala. U predrađaoni sam bila do 8 i po, i trčala u wc, imala proljev, povraćala.. Tad je došao dr. Ambrozić, pregledao jesam li otvorena, kaže 6 cm, i da dobro napredujemo. Vode me u rađaonu, spajaju ctg i tako ja sama tamo do jedno 10h. Tad je došao dr., pregledao i rekao otvorena 8cm, bušili su vodenjak i malo je voda bila zamućena i ostavili su me na ctg-u da prate bebino stanje. Babica mi je tad spojila drip i onda je krenuo lagani show. 😅 Bolovi jaki, a kad god pregledaju beba još nije dovoljno spuštena i pojačavaju drip. Do nešto prije 12h su me pustili na dripu, kojeg su još pojačavali, a ja sammu par navrata vrištala od bolova, doduše tiho.. Oko 12 oko mene se skupili dr, babica i još jedan naučnik, zaključuju da trebaju pojačati drip i malo ubrzati jer sam već dosta u bolovima i vide da ne mogu. Za jedno pola sata, dolazi još jedan dr(ne znam mu ime, zaboravila skroz) i dogovaraju se da trebaju dati vakuum te da će pomoći sa pritiskanjem stomaka jer se beba nikako ne spušta u porođajni kanal. Nakon 8,9 jaaaaakih trudova mali Lucas je došao na svijet. 🥰🤗
    Pregledali su ga, izvagali, izmjerili te dali meni na kožu. Tako smo bili skoro sat vremena. Posteljica je sama izašla u tom razdoblju.. Užasno sam puno iznutra popucala, rezali su me i šavova ima puno, ali istina je šta kažu kad primiš djete u krilo sve zaboraviš.
    Nakon šivanja sam još bila u rađaoni di me babica malo počistila, dala Lukasa na ciku i onda su me odveli u sobu. I evo danas sam bolje nego jučer, iako šavovi bole i krvarim kao otvorena špina, ali pretrpi se i to. Lucas je cicao danas isto, tako da sam zadovoljna. ☺️
    Cure koje iščekuju i one koje još imaju do termiba, želim vam brz i što manje bolan porod 🥰😄

Naravno da zanima, i puno znaci procitat sva vasa iskustva

Slažem se 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    30. Rujan 2020. 15:47

Bebačica, Samanta i Makarska čestitam i puno zdravlja, ljubavi i sreće želim vama i vašim bebicama! 🎊😍❤️
    ...
    Evo nakon kratkog zatišja opet krenule bebice. 🤗 Ja sam jučer mislila da ću roditi kako su me uhvatili bolovi jače nego prije. 😂 Ipak ništa od toga još tako da čekamo i dalje. 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    30. Rujan 2020. 15:53

Marta drži se i želim ti što brži oporavak. 😘
    Difuzor/ ovlaživač sam naručila prošli tjedan preko žirafa.hr ( ARIASANA). Još ga čekam. Dok je beba još mala u početku neću dodavati eterična ulja već samu vodu. To ne može štetiti.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

keksic
    30. Rujan 2020. 16:03

Bebacica, Samanta, Makarska čestitam vam od srca cure! Brz oporavak vam želim i da do dolaska doma uživate s bebama 😊
    *
    Meni je drago čuti iskustva drugih, a i ja kad sam rodila bila sam tak ponosna na bebača i sebe da sam htjela to podijeliti sa svijetom 😁

plavo_nebo
    30. Rujan 2020. 16:04

Bebacica,Samanta, Makarska i ako sam jos koga preskocila cestitam 🥳🥳🥳

Mene je prekjucer po noci jedno 10 puta budilo stezanje trbuha.. reko tek sam dosla doma iz bolnice sta cemo sad nazad 😅 ali ujutro nista.. 
    Sad se robica suši pa cekam da ide jos jedna tura na pranje jer nemam bas gdje sušiti pa mi je to problem.
    Difuzor sam uzela youngliving onu sovicu sto svjetli i svira ali kazu do 3 mj da se ne stavlja di je beba u prostoriji.

Unakit
    30. Rujan 2020. 16:12

Bebacica, Samanta i Makarska, cestitamo, zelimo vam brz oporavak a vasim bebicama zdravlje i dug i sretan zivot.
    SmileA meni I dalje nije jasno sto ubrzavati porod zarad clexana, pitat cu I ja sljedeci thedan jer meni to nitko nije rekao. A da bas moram se odlucit za jedno od ta dva, ja bi rekla carski.
    Tina, privedi sveki na razgovor, bolje direkt u facu sto prije, ne da ti se jurit baba kad budes imala bebu na cici.
    Banana, I mene bi te usporedbe zivcirale, ali tu nis ne meres promijenit, oni su jako isfrustrirani I ocito u strahu. Najbolje I'm priopciti da to stvara nelagodu u odnosu I da vas tako guraju od sebe, naravno u dogovoru s dragim, nis sama.
    Pregled - mi smo danas radili urin, krv,ctg, abdominalni uzv, Bogu hvala ok za sad. Sljedeci tjedan jos i vaginalni uzv I mjerenje, a ako uspijemo dogurat ucijelo onda cemo imat I zakazivanje skidanja serklaza. Mene stezu ledja, pa ponekad stomak, ponekad ostri bol u rodnici, BH cesci I jace stezu ali I dalje ne bole, reflux rastura sad I danju I nocu. Nekako sebi kazem da to je ok, I sjetim se da je cini mi se Ivana_Du napisala kako nema sanse da promasis prave kontrakcije 🙃 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.