Ninche moj je imao godisnji 3 tjedna i sad u ponedjeljak pocinje raditi. Tako je ispalo jer je Aurora trebala doci ranije ali nije joj se dalo 🙈Mama mi dolazi u subotu pa ce pomoci, da netko moze u skolu po sina barem. Danas je dobar dan bio napokon, uspjela sam se posvetiti sinu koliko toliko , Aurora jede i spava. (Mali ju obozava, ljubi, tepa..) Sa prvim sam imala Probleme sa dojenjem i muke zive a sa njom ide bas dobro, koristim malo sesirice kad zatreba ali izbaciti cu uskoro..
A indukcija, nekakav tampon sam dobila. Ali problem je sto su oni meni dali nesto za stolicu da ide, al kod mene ide previse..
I kao glavobolje da su ili od narkoze ili od hormona, dojenja.. Al danas je bolje. 🤞
Marta ti si bas svasta prosla ne mogu ni zamislit kako ke sve ovo dolje, stavili su ti savove, ide li polako na bolje?
Ja imam savove do guze al vecina ih je izvana i nemam one duboke, al mogu iskreno reci toliko me pece da ne mogu pisati bez da istovemeno polijevam dolje vrcem vodu da se u isto vrijeme morkaca ispire s rane.. To je prestrašno a kako je tek tebi
A imas jos i narkozu iza sebe
Tina, hvala ti na savjetima. Hmm gledala sam danas al nisam sigurna da znam prepoznati dijastazu al ak je znak dijastaze trbuh u obliku krovica kad se napne onda imam to 🤔🤔🙄 znaci moram naci fizijatra za to? 🤔
Kaj se reza tice, nalazi se u visini ruba gacica, opipala sam ga i vise me boli koza okolo i cini se mrvicu nabubrena nego sami rez. Patronazna mi dolazi 2 puta tjedno i svaki put pogleda rez i kaze da je sve oke 🤔
Bas mi je zao sto prozivljavas ovakve muke i stres sad u periodu kad bi trebala najvise uzivati. A za svekrvu nemam rijeci, osim da bas zvuci ko teska rospija a opet shvacam da ne mozes kceri zabraniti da vidi baku 😕
**
Bebacica cestitam od srca 🥰
Samanta još par pitanja ako nije problem-šta ti treba za bebicu u bolnici sad kad si rodila i dali može bebač ići vani u košari od kolica do auta ili mora bit jaje? Mi nemamo jaje, nego as 0+1,znači nije jaje nego nema tu ručku za nošenje. Pa da znam moram li nabavit i to jaje za izlazak da posudim negdje ili ne. Hvala na odg. I baš mi je drago da su ti sestre pomogle oko dojenja i da vam to zasad ide super. Samo neka raste Lucas(nadam se da sam dobro upamtila ime bebača). 🤗🤗🤗
Apsolutno ništa, one ti daju pelene i vlažne, tj sestre presvlače bebu. Osim ako ga planiraš sama presvlačiti, onda si uzmi koju pelenu, blažnd, kremicu. Ja sam uzela sa sobom ali nisam koristila..
Ja imam jaje/autosjedalicu ali neću ga nositi van u tome. Mi planiramo u košari. Vidjela sam danas da su jedni odveli djete u košari i čini mi se sa nije bilo problema.. Jedino možda da baš provjeriš s bolnicom, tj nazoveš i pitaš. ☺️
🔵
Hvala ti puno 🥰🤗
Jesi, dobro si upamtila😍🥰
Samanta još par pitanja ako nije problem-šta ti treba za bebicu u bolnici sad kad si rodila i dali može bebač ići vani u košari od kolica do auta ili mora bit jaje? Mi nemamo jaje, nego as 0+1,znači nije jaje nego nema tu ručku za nošenje. Pa da znam moram li nabavit i to jaje za izlazak da posudim negdje ili ne. Hvala na odg. I baš mi je drago da su ti sestre pomogle oko dojenja i da vam to zasad ide super. Samo neka raste Lucas(nadam se da sam dobro upamtila ime bebača). 🤗🤗🤗
Apsolutno ništa, one ti daju pelene i vlažne, tj sestre presvlače bebu. Osim ako ga planiraš sama presvlačiti, onda si uzmi koju pelenu, blažnd, kremicu. Ja sam uzela sa sobom ali nisam koristila..
Ja imam jaje/autosjedalicu ali neću ga nositi van u tome. Mi planiramo u košari. Vidjela sam danas da su jedni odveli djete u košari i čini mi se sa nije bilo problema.. Jedino možda da baš provjeriš s bolnicom, tj nazoveš i pitaš. ☺️
🔵
Hvala ti puno 🥰🤗
Jesi, dobro si upamtila😍🥰
Vlažne *🙄🙄
Ja citala i komentirala dio po dio jer mi previse toga bilo odjednom 😀
Takoder cestitam i Samanta i Makarska, nek vam je brz oporavak a bebicama sretno djetinjstvo i puno zdravlja i srece u zivotu 🥰🥰🥰
Citam doma knjigu "Čudesni tjedni" i ak je vjerovat literaturi, mislim da smo danas imali prvi dan prvog skoka u razvoju. Znaci probudio se oko 7h i nahranili se i premotali i bio je budan negde do 9:30 pa smo odspabali jos sat vremena negdje do 10:30, opet smo papali i premotali pelenu i onda nikak zaspati do 17h !!!! 😱😱😱
Nista ga ne boli, ne grci se, samo je cendravi i bio bi na rukama, zaspi i spustim ga u krevetic, pa u gnjezdo pa u kolica i svaki put se probudi nakon 10 min i opet sve ispocetka. Onda odspavao od 17h do 19:30..okupali se, popapali malo, pokakali se pa mijenjali pelenu, pa opet malo papali pa opet kakali i mijenjali pelenu pa opet isti i opet i opet zaspao tek oko 23h. I sad me sve strah da se ne probudi opet jer i muz i ja smo ispraznili baterije za danas 😱🙈
Kod mene izgleda počinje. Trudovi na svakih 7 minuta, zadnjih nekih sat vremena... cak me potjeralo i kakati... uglavnom kod kuce sam, ako se smanji razmak idem u bolnicu... iscjedka nemam, vodenjak nije otišao... setam se po stanu, muza sam pustila da jos neko vrijeme spava
Kod mene izgleda počinje. Trudovi na svakih 7 minuta, zadnjih nekih sat vremena… cak me potjeralo i kakati… uglavnom kod kuce sam, ako se smanji razmak idem u bolnicu… iscjedka nemam, vodenjak nije otišao… setam se po stanu, muza sam pustila da jos neko vrijeme spava
Napokon sretnoo 😍😍 drzim 🤞 da je krenulo i da bude sto bezbolnijee🤞🍀❤
Sortiraj odgovore
Najstariji