Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    29. Rujan 2020. 00:41

Nikol čestitam, puno sreće, zdravlja, ljubavi. 🥰🥰🥰

plavo_nebo
    29. Rujan 2020. 02:39

Nikol cestitam 🥳🥳🥳

• Lubeniiiiica
    29. Rujan 2020. 02:59

Nikol čestitam 🥰

judita
    29. Rujan 2020. 03:49

Pozdrav cure, evo da se i ja javim. Rodila sam malenu curicu u 20:20. Brzinski porod, odma jaki trudovi, odma u boks i rodila xd termin nam je bio prosli cetvetak, znaci 4 dana kasnije. Ja sam zadovoljna :) prirodni brzi porod, malo sam popucala, al sve ce to proci

samanta_98
    29. Rujan 2020. 04:16

Cure, čestitam na bebicama 🥰☺️🥳
    🔵
    Evo da se javimo, ja u predrađaoni. Došla sam u bolnicu oko 2h i spojili me na ctg, pregledali, vidjeli da sam 4 cm otvorena i sad ležim i snimaju opet ctg. 
    Nigdje nikoga, ja sama tu 🙄🤗

Tejic
    29. Rujan 2020. 04:45

Ana mahh da prvo bili neki lagani a onda sub i ned smo imali bas show i jucer bilo okej. Sad idemo dalje 🙈 hvala tii, i ja se nadam da ak i budu dalje da nece biti jaki 🥰
    Judita cesitam, zelim ti brzi oporavak a maloj bebici sretno i bezbrizno djetinjstvo❤🐞🍀

plavo_nebo
    29. Rujan 2020. 05:58

Judita cestitam 🥳🥳
    samanta sretno.

Stižu bebice opet haha 💪💪💪

samanta_98
    29. Rujan 2020. 06:16

Hvala cure ☺️😄

• Baby.nb.3
    29. Rujan 2020. 06:51

Dobro jutro!
    Prvo da poželim dobrodošlicu svim novim bebama, a mamama brz oporavak! Jeste svi dobro, kako ide?
    Mi smo još u bolnici, sutra ćemo doma. Beba dobro napreduje, ja se polako oporavljam.
    Dinosaurus i ostale cure s više djece, evo još nismo doma, ali tako me strah kako ću to hendlati na svakodnevnoj bazi, ono, spremanje starijeg za vrtić, a beba plače, igramo se pa taman bebi treba nešto, kuhanje, uspavljivanje većeg uz bebu, što kad budu grčevi pa se veći probudi.. 100 je pitanja, ali valjda sve dođe na mjesto i bude kako treba biti.
    Da ponovimo još jednom, koju kombinaciju dajete za grčeve? Bio gaia kao probiotik i onda espumisan/sab simplex za grčeve?
    Također sam za Viber grupu, dobro će doći kad brzinski trebaš neki odgovor, mi mame si moramo pomagati ☺️

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

jasamja
    29. Rujan 2020. 08:18

Nikol i Judita čestitke na rođenju vaših bebica 😘 vama brz oporavak ❤️
    Samanta sretno i nadam se da je do sad već i gotovo 🤞😘❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.