Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara1992
    29. Rujan 2020. 12:01

Čestitke svima na prinovama 🎊🎊🎊
    Franjo je super zasad spava i siki samo se naguta zraka kod sisanja 😏.
    Ja koristim biogaja D3 kapi i sab simplex imam u pripremi ako bude trebalo.
    Situacija sa starijim sinom zasad ok još ga ne uzimam barem 40 dana su rekli da izbjegavam ali neke rituale još imamo kao npr. uspavljivanje ako Franjo zaplače onda smo svi 4 na uspavljivanju 🤣🤣🤣. Malo je lakše jer mi živimo u zajednici pa ga i baka i dida i teta tetoše ako ja ne mogu. 

url=https://lilypie.com]

• mamino zlateko
    29. Rujan 2020. 12:10

Dan cure...cestitke svi novopecenim mamicama,a onima u iscekivanju da im sto brze prodje vrijeme i da imaju sto bezbolniji porod 😉😉😉
    Mi danas idemo konacno doma tati i sekama..uspjeli skupiti kilazu,nesto narasli,napravili nam uzv kukica i uzv mozgs i pustili nas doma..sad cekamo papire i jurimo kuci...danas je puna 3 tjedna star,idemo doma sa 2460g i 47cm...🥰🥰☺☺😍😍😍

Puse svima i drzite se 🙂🙂

• ZuMama
    29. Rujan 2020. 12:18

mamino zlateko

Dan cure…cestitke svi novopecenim mamicama,a onima u iscekivanju da im sto brze prodje vrijeme i da imaju sto bezbolniji porod 😉😉😉
    Mi danas idemo konacno doma tati i sekama..uspjeli skupiti kilazu,nesto narasli,napravili nam uzv kukica i uzv mozgs i pustili nas doma..sad cekamo papire i jurimo kuci…danas je puna 3 tjedna star,idemo doma sa 2460g i 47cm…🥰🥰☺☺😍😍😍

Super, sretno i uzivajte domeka🥰❤👶

Napokon 2804
    29. Rujan 2020. 12:22

mamino zlateko

Dan cure…cestitke svi novopecenim mamicama,a onima u iscekivanju da im sto brze prodje vrijeme i da imaju sto bezbolniji porod 😉😉😉
    Mi danas idemo konacno doma tati i sekama..uspjeli skupiti kilazu,nesto narasli,napravili nam uzv kukica i uzv mozgs i pustili nas doma..sad cekamo papire i jurimo kuci…danas je puna 3 tjedna star,idemo doma sa 2460g i 47cm…🥰🥰☺☺😍😍😍

Odlicno uživajte kod kuce, mazite se, pazite, volite... uživajte 🥰🥰🥰

Happymom
    29. Rujan 2020. 12:36

Fala cure na komentarima. I ja se nadan da ce sutra sve bit ok,a jos vise da ce se nesto i prije toga pokrenit

Mamino zlateko super vijesti!! Uzivajte kuci ❤️❤️

StizeBeba2020
    29. Rujan 2020. 12:47

Hej cure, cestitke svima na bebicama. Vidim da stizu na veliko. One koje jos cekaju sretno!
    Evo mi smo super, pupak otpao, ne cjedi se vise, kupamo se, cikamo na veliko dosli smo na 3100g. Malo nas muce grcici, ali proci ce i to. Tata nam se vratio raditi, snalazimo se same od jutra pa do popodne. Cak nam i ide. Postporodajno nam se zakompliciralo, opet smo svaki drugi dan na merkuru. Ciscenje i injekcije za stezanje maternice. Nisam se cistila, tj krvarila kako sam trebala dok mi jednom doma nije ispao ugrusak kao pola sake. Malo reci da su mi se noge odsjekle od straha i te kolicine krvi. Sad je i to dobro, jos samo jedna kontrola sutra i to bi trebalo biti to s merkurom. Nisam ni znala da se tako nesto moze dogoditi, ali eto. I to smo saznali i naucili se nositi s tim.
    Kako ste nam vi? Mame u terminu jeste spremne? Mame s bebama idete li po ovom ludom vremenu u setnje? 

[lbdf.lilypie.com]

Napokon 2804
    29. Rujan 2020. 13:23

StizeBeba2020

Hej cure, cestitke svima na bebicama. Vidim da stizu na veliko. One koje jos cekaju sretno!
    Evo mi smo super, pupak otpao, ne cjedi se vise, kupamo se, cikamo na veliko dosli smo na 3100g. Malo nas muce grcici, ali proci ce i to. Tata nam se vratio raditi, snalazimo se same od jutra pa do popodne. Cak nam i ide. Postporodajno nam se zakompliciralo, opet smo svaki drugi dan na merkuru. Ciscenje i injekcije za stezanje maternice. Nisam se cistila, tj krvarila kako sam trebala dok mi jednom doma nije ispao ugrusak kao pola sake. Malo reci da su mi se noge odsjekle od straha i te kolicine krvi. Sad je i to dobro, jos samo jedna kontrola sutra i to bi trebalo biti to s merkurom. Nisam ni znala da se tako nesto moze dogoditi, ali eto. I to smo saznali i naucili se nositi s tim.
    Kako ste nam vi? Mame u terminu jeste spremne? Mame s bebama idete li po ovom ludom vremenu u setnje?

Drago mi je da je sve na kraju dobro... bitno da si reagirala na vrijeme i da sad uzivate... 🥰😍😘
    Sto se mene tiče beba moze ic van ali izgleda da mu je lijepo i nece 😂 

Bosco
    29. Rujan 2020. 13:37

Bok cure! 👋
    Curama koje su rodile, cestitam od srca, zelim vam svu srecu i zdravlje i da ste brzo doma 🙂🌺🎁

Braticeva zena rodila jutros, cijelu trudnocu smo prolazile zajedno i bas je cijela obitelj posebno sretna danas, jedva cekam otici kod svojih da proslavimo 😊 cim sam dobila sliku i poruku jutros, samo suze pocela ic 🤗

• vitae
    29. Rujan 2020. 14:09

Čestitke novopečenim mamama! Super je pročitati toliko lijepih vijesti! 😃

Napokon 2804
    29. Rujan 2020. 14:11

Ja sad bila na wc-u i kad sam pogledala u gace i na wc papir, umjesto mog klasicno bijelog iscjedka sad je bilo žuto smeckasti... stavila sam dnevno da pratim boju, mozda se pokreće nesto... sad pogotovo nervozna 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.