Sta se ovo desilo sa demetriom sad je kikic? 😅
Trenutno pauzira od interneta, a ja cu se potrudit azurirati listu dok nam se Demetria ne vrati 🙂
Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.
Izgleda da je zatisje pred buru sa bebicama..
Kod mene i dalje nista, hodam, stepenica, ma svasta nesta... cak sam eto pokusala i ulizat se bebi sa kompleticem ne bi li izašao... dosla mi kolegica kuci da.me i ošiša da ne moram kasnije, a da se malo osvježim, e sad samo cekanje preostaje
Drage mamasite.. Jednom sam se javila da vas pohvalim kako ste dobre i podrška jedna drugoj i nisam više tipkala, ali sam čitala redovito. Prvo čestitke svima koje su rodile, bebama sretno djetinjstvo puuuuno ljubavi, zdravlja i sreće, mama brz oporavak želim, a ljubavi ste već pune od štruca svojih malih.
Uglavnom ja se javljam jer želim mozda nekoj ublažiti strah ako ga ima svojim POROĐAJNIM ISKUSTVOM. Danas sam rodila ljubav u Petrovoj, osoblje je toliko divno da se ni u snu nisam nadala da bi mogli takvi biti. Od doktora do sestara tu su da vam koliko god mogu pomognu, samo malo kulture i od nas i držat ce vas kao kap vode na dlanu. Želim svakoj takvo osoblje uz koje je sve ovo bilo, necu reći prelako (jer nisam htjela epi, ali znam za drugi puta, bez te droge ne idem rađat😂😂), ali puno lakše nego da se u trenutcima raspadanja jos netko iskaljivao na meni. Svakoj od vas svu sreću svijeta želim i da vi koje još niste što prije rodite svoje ljubavice male žive i zdrave.
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/uVqr
Izgleda da je zatisje pred buru sa bebicama..
Kod mene i dalje nista, hodam, stepenica, ma svasta nesta… cak sam eto pokusala i ulizat se bebi sa kompleticem ne bi li izašao… dosla mi kolegica kuci da.me i ošiša da ne moram kasnije, a da se malo osvježim, e sad samo cekanje preostaje
Eto pun mjesec 1.oktobra, vele neki da ima utjecaj 🙃
Drage mamasite.. Jednom sam se javila da vas pohvalim kako ste dobre i podrška jedna drugoj i nisam više tipkala, ali sam čitala redovito. Prvo čestitke svima koje su rodile, bebama sretno djetinjstvo puuuuno ljubavi, zdravlja i sreće, mama brz oporavak želim, a ljubavi ste već pune od štruca svojih malih.
Uglavnom ja se javljam jer želim mozda nekoj ublažiti strah ako ga ima svojim POROĐAJNIM ISKUSTVOM.Danas sam rodila ljubav u Petrovoj, osoblje je toliko divno da se ni u snu nisam nadala da bi mogli takvi biti. Od doktora do sestara tu su da vam koliko god mogu pomognu, samo malo kulture i od nas i držat ce vas kao kap vode na dlanu. Želim svakoj takvo osoblje uz koje je sve ovo bilo, necu reći prelako (jer nisam htjela epi, ali znam za drugi puta, bez te droge ne idem rađat😂😂), ali puno lakše nego da se u trenutcima raspadanja jos netko iskaljivao na meni. Svakoj od vas svu sreću svijeta želim i da vi koje još niste što prije rodite svoje ljubavice male žive i zdrave.
Divno Nikol, zelimo tebi I bebici sve najbolje 🥰
Mana_Mare, Tina, Banana i ostale cure hvala na savjetima i sto ste podjelile svoja iskustva. Stvarno ste pomogle, barem psihicki da se ja sama skockam i da znam da nisam sama u svemu ovome ❤ da pocet cu mlijeko zamrzavati jer u frizideru sakupim po 5 avent casica kaj ne stigne ni pojesti sve, a ne zelim cuvati duze od dan dva (iako kazu da moze i do 8 dana al nije mi to bas pouzdano). Ne zelim se prerano veseliti al danas smo imali mirnu vecer. Bio je dosta dugo budan, skoro do pola 11 nikako zaspati al bez plakanja. I onda sam mu pustila bijeli sum i zaspao je 😊😪
Nikol cestitke👏🙏❤️Bas mi je drago da si imala tako lijepo iskustvo,sretno vam🤞🤗
Moj veceras tulumari,trbuh mi leti lijevo desno doslovno,a osijecam ga i u kukovima. Bit ce izazov zaspati🤪
Hvala želim vam svima isto takvo, brzo, sa što manje boli i podrškom osoblja.
Lullee mislim da od 18,19 tt pa do dugo poslje poroda spavamo samo kad nam štruce dozvole.. 🙈🙈
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/uVqr
Sortiraj odgovore
Najstariji