Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    23. Rujan 2020. 11:55

Starfish, Mjesecina i Mcmouse čestitam!!! Uživajte sa svojim bebicama!
    Sanja hvala na opisu iako nisam baš oduševljena ni sa čime što si napisala. Ekipu iz TA znam, sve sam ih prošla u prvoj trudnoći, a na odjelu ne pamtim da je bilo tako kao što kažeš pa sam jako razočarana. Bile su onda možda dvije nadrkane sestre, a ostale su bile ok. Ali prošle su 4 i pol godine od tad, svašta se moglo promijeniti. Izdržite još malo i držim fige da čim prije idete doma! Koliko vas je u sobi? Po dvije ili? 

Cure, žgaravica će me ubit ovu trudnoću. Inače mi je hladno mlijeko spas, al ne mogu ja toliko mlijeka popit koliko ona može peći. 😩

Marta14
    23. Rujan 2020. 11:57

Bosco, ja imam manji trbuh, cak se i sad nakon sto sam presla datum pitam di je to dijete od 4kile.. Pogotovo kad legnem, skoro ravno..
    Banana 🤗🤗drago mi je sto vam ide tako dobro!
    Ovi ostali su nebitni, samo vi uzivajte 💞

AngelEyes
    23. Rujan 2020. 12:00

Mcmouse čestitam!! 🥰🥰 Brz oporavak ti želim.
    Sanja 🥰🥰🥰🥰 l
    Keksic i ja bi takav san 😁
    Ja s pregleda, iako sam otvorena samo pola cm, napravio mi je amnio, plodna voda blago mlijecma. Tako da sam bar malo mirnija, ali rekao mi je da necu lako 🤷‍♀️ u petak opet pregled.
    Ninche, Marta, Rujanka, Mini i ostale u terminu sretno, da krene prirodno što prije. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

plavo_nebo
    23. Rujan 2020. 12:07

Mene su hospitalizirali. Ali na kraju ne zbog tlaka nego zbog krvi.. nesto se zgrusava pa ostajem sigurno do sutra dok se ne konzultiraju sa hematologom. 😡

23. Rujan 2020. 12:15

Halila

Sanja hvala na opisu iako nisam baš oduševljena ni sa čime što si napisala. Ekipu iz TA znam, sve sam ih prošla u prvoj trudnoći, a na odjelu ne pamtim da je bilo tako kao što kažeš pa sam jako razočarana. Bile su onda možda dvije nadrkane sestre, a ostale su bile ok. Ali prošle su 4 i pol godine od tad, svašta se moglo promijeniti. Izdržite još malo i držim fige da čim prije idete doma! Koliko vas je u sobi? Po dvije ili?

Mi smo 3 u sobi, ne znam kak je u drugim sobama. 
    Jako se puno sestri i doktora izmjenjuje, ja ne znam više ko je ko i za kaj, jedni za bebe drugi za mame treći iz vizite, a svi u žurbi to nit ne stigneš nekaj pitati. A ako i stigneš, odgovor dobiš u hodu tak da nema dodatnih pitanja. Ima naravno pokoja iznimka i među doktorima i među sestrama ali uglavnom je tak, žurba. 

Happymom
    23. Rujan 2020. 12:17

Mcmouse i Mjesecina cestitkee 😘😘❤️❤️❤️

Trbuh i meni apsolutno svi govore da mi je trbuh mal,cak san taj komentar dozivila i od doktorice, ali je nakon ultrazvuka rekla da je ipak sve ok. Iman osjecaj da bi ga da je zima mogla sakrit pod dzemperon,a termin iduci tjedan.. ne zamaran se uopce s tin,ovako mi je lakse,mogu se i saginjat i dohvatit sve sama,zatrcat po skalama,itd

Plavo nebo drzi se, dobri su tjedni, samo bez panike 😀😘

• mini_mouse26
    23. Rujan 2020. 12:19

Ivana_Du

Mcmouse čestitam!! 🥰🥰 Brz oporavak ti želim.
    Sanja 🥰🥰🥰🥰 lKeksic i ja bi takav san 😁
    Ja s pregleda, iako sam otvorena samo pola cm, napravio mi je amnio, plodna voda blago mlijecma. Tako da sam bar malo mirnija, ali rekao mi je da necu lako 🤷‍♀️ u petak opet pregled.
    Ninche, Marta, Rujanka, Mini i ostale u terminu sretno, da krene prirodno što prije.

Tako je i meni bilo dan prije nego sam malog rodila pa eto da te utjesim mozda krene 😉 
    Plavo_nebo sretno i javi dalje sta ti kazu. 

teica30
    23. Rujan 2020. 13:02

Sva roba slozena, oprana i opeglana ... Tetre vise nece u susilicu, jedva sam ih opeglala 🙈... 
    https://ibb.co/LzcnvW3
    https://ibb.co/WBnZPN0
    https://ibb.co/yQtNG4H
    I službeno joj vise robe ne kupujem ... + ima još hrpu haljina i jakni/skafandera koji vise u ormaru ... 
    Pripremila torbu za rodilište, još jedino moram ubaciti uloške i to je to 😁... 
    Koliko ste VI spremile mrežastih gacica za bolnicu? 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

AngelEyes
    23. Rujan 2020. 13:03

Mini hvala na utjesi 🥰 da bar! 😘

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Leia91
    23. Rujan 2020. 13:09

Mjesecina i mc_mouse čestitke na dečkima! Želim vam što brži oporavak 💙💙

Bosco i Demetria moj isto malen trbuh. Mama mi je rekla da je i njen tako bio, rodila 3 djece svi po 3,5 kile sve uredno 😊 moj je malac prošli tjedan procjenjen na 2600 što je zapravo malo manje ali je sve uredno. Uredna porođajna težina je od 2500 do 4500g. Tako da nema razloga za brigu. I iako mi je kao malen trbuh meni se čini najveći kad se treba okrenuti u krevetu 🤣🤣

Plavo_nebo nemoj se nervirati. Nadam se da rade u tvom i bebinom interesu. Vjerujem da je sve oke, već si u 9. mjesecu. Javi nam se 🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.