Imam jedno cudno pitanje… Jel na porodu treba skinuti vjencani prsten? Sad mi je to palo na pamet ako se skida da ga radije ostavim doma nego da tamo skidam i da ga izgube 🤔
Da, I sav nakit
Evo cure da se kratko javim danas 20.09.2020. U 09:42 rodio se Mateo tezak 3300grama i 52 cm. Nisam uzela nista porod skroz prirodan. U bolnici svi divni i krasni sve pohvale!!! Sada cekam da mi ga donesu i da se mazimo 🥰
Bravo Onka, evo napokon i tvoje štrucice 🥰
Čestitam, da ste zdravi i sretni, brzo se oporavite i uživajte 🤱🍀💕
Evo cure da se kratko javim danas 20.09.2020. U 09:42 rodio se Mateo tezak 3300grama i 52 cm. Nisam uzela nista porod skroz prirodan. U bolnici svi divni i krasni sve pohvale!!! Sada cekam da mi ga donesu i da se mazimo 🥰
Čestitke i dobro došao Mateo 💙 drago mi je da je sve prošlo super. Brzo se oporavi 😘😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Plavo nebo trebas bez, skini i prije..
Onka cestitam!! Drago mi je sto je islo prirodno, brz oporavak ti zelim, bebi sve najbolje 🍀🍀💙
Onka, predivno, cestitke! Dobro nam dosao Mateo, zelimo ti zdravlje i srecu 🥰
Ajmo curke gdje su bebiceeee
Evo tu su 🤭
Pa kaj nismo lepi okrugli za 40 tjedana? 😄
Znaci pupo ti je divan. Trudnica za reklame 😁😁😁
Slažem se…reklama za neko ulje kremu protiv strija ❤️
Demetria, je, skroz si u pravu, Sanjin pupo bi namamio trudnice 100% 🤗
Hvala cure svakoj na odgovoru!🥰
Evo nas da se javim..bila sam si popila to ujutro magnezij, reko necu panicariti pa kako bude, pripremila stvari za svaki slucaj ako cemo ic na hitnu, i legla, uspjela zaspati i sad je vec ipak bolje, iako sam sva nikakva, strgana kao i nesto mi se povraca..ali bitno da je bolje🤗Vidjeti cu kroz dan i navecer ako bi se nastavilo kako je bilo, svakako cu otici na hitnu provjeriti..moze biti da sam se ovih dana nesto preforsirala, cijeli dan cu odmarati i nadati se da je to samo prolazno bilo ☺️
Sanja pupo je predivan!🤩
Onka bravo i cestitam!😃 Mateu zelim sretno i bezbrizno djetinjstvo i da sto prije idete doma na mazenje i uzivanje!💙👣🍼
🌈💙👣🙏
Onka čestitam od srca💜
Sanja divan trbuh
Tina Antares meni je receno da do 35tt beba ima dovoljno mjesta za akrobacije i ako se okrene prema dolje da ne mora biti da ce i ostati, tek tamo s 35 i nadalje obicno kako se okrene tako bude e sad ja nisam strucnjak samo kazem🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji