Ivana_Du ja nosim nisko pa ništa, čak me ni lažne kontrakcije ne pucaju, samo mali pod rebra
mini_mouse26 ja sam danas doslovno morala par puta stati jer nisam mogla zakoračiti naprijed od nekakvog kočenja ili boli ili što je to već bilo s prvim to nikad nisam imala, užasno mi je sve ovo novo
Ivana_Du ja nosim nisko pa ništa, čak me ni lažne kontrakcije ne pucaju, samo mali pod rebramini_mouse26 ja sam danas doslovno morala par puta stati jer nisam mogla zakoračiti naprijed od nekakvog kočenja ili boli ili što je to već bilo
s prvim to nikad nisam imala, užasno mi je sve ovo novo
Znaci i tebe ukopa u mjestu bol. Nije ni meni sa prvim bilo tako. Doslovno ukocim se u mjestu i ni mrdnit 10ak sekundi. I plus jos menstrualna bol i trudovi. I to bas oni od leda prema naprijed i onda do jutra sve stane. Svako tijelo drugacije reagira i priprema se. I dr i ja smo zakljucile da je ovo nacin na koji se moje tijelo priprema za porod(termin 22.9.) Vjerovatno je i kod tebe slicna situacija 🤷♀️🤷♀️
Moje tijelo kao da se ne priprema uopće 😂😂😂😂 ali nema smisla se nervirati, kad odluče bebice doći bit ćemo presretne 🥰 sretno nam svima 💕
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Evo da se javim ja sam u predradaoni dobila klistir i sve otvorena 4cm sad cekam jace trudove
Evo da se javim ja sam u predradaoni dobila klistir i sve otvorena 4cm sad cekam jace trudove
Sretno, nek bude brzo i što manje bolno 🤗☺️
Onkaaaa,još samo malo i bebica je tu❣️❣️❣️
Neka prođe šta brže i bezbolnije! ☺️☺️
Sretnoooooooo 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sretno!!! Nadam se da ce brzo proci 😘
Sretno i samo hrabro!! Nadam se da ce biti sto bezbolnije!!
Sortiraj odgovore
Najstariji