Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Happymom
    20. Rujan 2020. 00:53

Onka,Mjesecina sretno i nadan se da ce bit brzo i sta bezbolnije 😀

Marta14
    20. Rujan 2020. 02:39

Sretno!! 💪🍀

mc_mouse
    20. Rujan 2020. 04:17

Mene tako neki strah uhvatio da to nije normalno. Uopće ne mogu spavati od straha, jedva čekam da sve prođe.

Tejic
    20. Rujan 2020. 04:20

Ja se javljam evo s nocnog hranjenja pa izdajanja 😂🙈
    Onka i Mjesecina sretnooo jos samo maalooo i bebice su tu😍😍😍
    Puno srece zelim i svim curkama kojima je termin, da se ne oduzi previse i da sto prije upoznate svoje male struce ljubavi ❤❤😍😍
    E sad imam pitanje za mamice s carskojmg 😊 curke kak se drzite i kak ide oporavak? Jel vas jos boli? Uvijek pricamo kak se snalazimo s bebicama, a sad da vidimo kak nam se vi drzite❤😊
    Kak ste s krvarenjem (meni stalo 7.dan i sad samo smeda sluz i to vise na papiru) ? Kak je s "vracanjem svih organa" na svoje mjesto? Jel zgaravica prestala (isto ko i meni, onak aleluja 🙏😂😊)? Mene dosta pecka kod mokrenja i sad me pocelo ko svrbit nest u rodnici, valjda sam neku gljivicu pokupila pa sad koristim Geonistin da se rijesim bestije. Nadam se da cu uspjeti i da ce me prestati i peckati kod mokrenja (to je vjerojatno izazvano kateterom). 
    Mene recimo bas boli koza okolo reza i to na dodir, misici okolo, a dio koze odmah iznad reza ne osjetim ko da je utrnulo. Rekli mi da to hoce tak zauvijek ostati poluutrnulo.
    Oprostite na dugom postu evo zanima me malo kak se vi drzite i nosite s oporavkom 😊❤❤

20. Rujan 2020. 06:04

mc_mouse

Mene tako neki strah uhvatio da to nije normalno. Uopće ne mogu spavati od straha, jedva čekam da sve prođe.

Također.
    A oko mene svi bezbrižni i veseli, nestrpljivi, triput dnevno me pitaju kak sam i jel ima kaj novoga, već su mi dosadni. Da ne spominjem one kojima je jedina briga da se porodim za vikend pa da se mogu napiti bez brige. 🙄😒

Marta14
    20. Rujan 2020. 06:40

Mene je strah da necu skuzut ako bude nesto, ne daj Boze, lose.. Sve su na  mene svalili, da "osluskujem".. A sta ja znsm..... Nista.. 

Demetria
    20. Rujan 2020. 06:59

Cure imate u bubamari popust na outlet robu pa tu ima svašta nešto.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• mamino zlateko
    20. Rujan 2020. 07:03

Jutro cure.. prvo cestitke enana,ana i sif na vasim malim mirisljavim strucama.. da ste brzo doma i da se brzo mazite u tisini i miru svoga doma..😊
    Sretno i onka i mjesecina da sto brze i bezbolnije prodje i da imate svoje andjelcice u rukama..💪🙏👶👶
    Tejic evo ti moje stanje u vezi carskog sad ce biti u utorak 2 tjedna,osjecam se ok (mozda zato jer odmaram jer sam u bolnici) mogu se kretat,al dizanje neceg mi ide malo teze..trbuh jos bolan,bas pazim sto cu obuc..peckanje kod mokrenja i ja osjetim..direktno rez ne boli,al malo jos okolo i kod duzeg sjedenja..krvarenje jos tu i tamo,smeckasto sa sluzi,al ne stalno. 
    A sad da se pohvalimo malo,sutra dobivamo krevetic,tezinom smo presli porodajnu,svaki dan napredujemo,cicamo ko veliki,svaki obrok prvo pocicamo pa onda jos u flasici ono sto se izdojim. Mlijeka imamo,cak nam i sestre na odjelu zamrzavaju sta nam ostane. Ako bude tako sve dobro,drzite fige i idemo krajem ovog tjedna doma.. vec jedva cekamo,fale mi cure,bas mi je tesko..

Ostale cure u terminima,drzite se,budite jake,da bude sto bezbolnije,sve ce to proci 😊😊

Mamicama zelimo uspjesan tjedan sa puno cuvanja i mazenja..mi se javimo kaj budemo znali da idemo doma...pusicee

• SmileA
    20. Rujan 2020. 07:17

Ja evo prijavljujem neke bolove ko trudove, ni sama neznam, prva mi je trudnoca i upce neznam sta je ovo..jos sam u malim tjednima i sva sam zabrinuta😟do sad u trudnoci znala sam ponekad imati bh kontrakcije, ali ovu noc me boli bas kao od leda, pa kao menstrualna bol, dole u guzu i drzi tako, beba sva kao da je u tom trenu nekako napeta, ispupcena i onda pusti..po noci sam to nekako kroz san provukla, ali sad ujutro me bas bol probudila, i tako i kad se okrenem i na jedan i na drugi bok, vec sigurno zadnjih 40 min i vise..
    Mislim si da se nisam preforsirala zadnjih dana mozda jer sam krenula prat i peglat bebi robicu, i jucer sam bila s prijateljicama u gradu imala sandale na punu petu i malo vise sjedila ( ali znala sam prije i puno vise sjedit) i prohodala, pa su me navecer dosta i prepone boljele.
    Sad sam se probala malo dic prohodat da vidim dal ce i dalje ovako biti, pricekat cu kojih sat dva pa ako ne bude bolje ici cu na hitnu (jako se bojim pregleda, samo da me dole puno ne cackaju😣imam traumu jos od pobacaja koje sam prosla)

🌈💙👣🙏

Tina.Antares
    20. Rujan 2020. 07:46

Onka čekamo lijepe vijesti iz rađaone, curama koje su danas na indukciji sretno!
    jesenica koje vježbe radiš za položaj pravilan? moj nikako da se okrene i smjesti u zdjelicu, radim svaki dan sve vježbe sa spinning babies(jedino još nisam ležala naglavačke, strah me da daska za peglanje ne pukne), okrene se bočno, pa na glavu i navečer ja sva sretna. Ujutro mu je glava opet meni pod rebrima i nogama me ubija po mjehuru. Kćer je već ponosno rekla da će biti tvrdoglaviji od nje i da će nam zadavati puno vise brige pa ćemo njoj prestat biti dosadni. 🙈🙈

Mame koje ste rodile na carski, ne bi vas trebalo peckati kod mokrenja. Nekada zna se navući zbog katetera neka beštija i onda to treba odmah rješiti. Lohije sam imala sa prekidima punih mjesec dana. Oko reza će vam biti utrnuto, to je sasvim normalno. Ipak je prerezan mišić koji drži trbušni zid, plus maternica. Osjet se vraca nekih mjesec, dva dana nakon.  Nemojte dizati ništa osim bebe i to ne na duge relacije. Kombinirajte hodanje i odmor unutar sat vremena recimo omjer 10min hodanja i 50min odmora. Kad hodate pokušajte se uspraviti i držati kicmom trup. Kad lezite nikako se dizati unaprijed, već na bok. Najbolje je nositi trudničku odjeću tj tajice i sve sto ne steže plus da je pamuk kako se ne bi pregrijavalo vam u tom dijelu. Želim vam brz oporavak kao i mama koje su rodile vaginalnim putem. :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.