Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZuMama
    20. Rujan 2020. 09:31

Cure u terminima i preko zelim sve naj i da brzo prode🤞🙂

20. Rujan 2020. 09:40

Napokon 2804

Ajmo curke gdje su bebiceeee

Evo tu su 🤭
    Pa kaj nismo lepi okrugli za 40 tjedana? 😄

• mini_mouse26
    20. Rujan 2020. 09:55

Sanja*

Napokon 2804

Evo tu su 🤭

Znaci pupo ti je divan. Trudnica za reklame 😁😁😁

Demetria
    20. Rujan 2020. 09:59

mini_mouse26

Sanja*

Napokon 2804

Evo tu su 🤭

Znaci pupo ti je divan. Trudnica za reklame 😁😁😁

Slažem se...reklama za neko ulje kremu protiv strija ❤️

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    20. Rujan 2020. 10:09

Sanja*

Napokon 2804

Evo tu su 🤭

Jao oooo 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 kako se lijepo spustio pupooooo... stvarno trudnica za reklamu 🥰🥰🥰🥰🥰

20. Rujan 2020. 10:14

Baš sam se začudila da nisam dobila strije al još stignem. 🙂

plavo_nebo
    20. Rujan 2020. 10:20

Imam jedno cudno pitanje... Jel na porodu treba skinuti vjencani prsten? Sad mi je to palo na pamet ako se skida da ga radije ostavim doma nego da tamo skidam i da ga izgube 🤔

Happymom
    20. Rujan 2020. 10:28

plavo_nebo

Imam jedno cudno pitanje… Jel na porodu treba skinuti vjencani prsten? Sad mi je to palo na pamet ako se skida da ga radije ostavim doma nego da tamo skidam i da ga izgube 🤔

Mislin da triba,ja san svoj skinila ima 2 tjedna radi otecenosti, pripala san se da mi ne zapne kad krenen u rodiliste.

Sanja izgledas predivno

20. Rujan 2020. 10:37

Evo cure da se kratko javim danas 20.09.2020. U 09:42 rodio se Mateo tezak 3300grama i 52 cm. Nisam uzela nista porod skroz prirodan. U bolnici svi divni i krasni sve pohvale!!! Sada cekam da mi ga donesu i da se mazimo 🥰

Unakit
    20. Rujan 2020. 10:37

Napokon 2804

SmileA

Ja evo prijavljujem neke bolove ko trudove, ni sama neznam, prva mi je trudnoca i upce neznam sta je ovo..jos sam u malim tjednima i sva sam zabrinuta😟do sad u trudnoci znala sam ponekad imati bh kontrakcije, ali ovu noc me boli bas kao od leda, pa kao menstrualna bol, dole u guzu i drzi tako, beba sva kao da je u tom trenu nekako napeta, ispupcena i onda pusti..po noci sam to nekako kroz san provukla, ali sad ujutro me bas bol probudila, i tako i kad se okrenem i na jedan i na drugi bok, vec sigurno zadnjih 40 min i vise..
    Mislim si da se nisam preforsirala zadnjih dana mozda jer sam krenula prat i peglat bebi robicu, i jucer sam bila s prijateljicama u gradu imala sandale na punu petu i malo vise sjedila ( ali znala sam prije i puno vise sjedit) i prohodala, pa su me navecer dosta i prepone boljele.
    Sad sam se probala malo dic prohodat da vidim dal ce i dalje ovako biti, pricekat cu kojih sat dva pa ako ne bude bolje ici cu na hitnu (jako se bojim pregleda, samo da me dole puno ne cackaju😣imam traumu jos od pobacaja koje sam prosla)

Kakva je situacija? Jel se smirilo?
    .
    Moj je glavicom nabit skroz dole, ali zato leđa i nogice prebacuje sa jedne strane na drugu… kako mu to uspije ne znam 😂

Napokon, isto tako, a kad odluci se zarotirat I nogice iz lijevog u desna rebra zabit sve zvijezde prebrojim. I dr mi je rekla da onda glavicom mrdaju I pritiscu nerve dole pa onda dobis one bolove u rodnici i rektumu.
    SmileA, meni se slicno desilo u bolnici ali bi prva linija bila 1g paracetamola I zagrijan jastuk na ledja. Ipak, ja sam bila pod nadzorom pa je bilo lakse. Mozda bolje ne riskirat i da se javis na hitnu ako I dalje osjecas bol I nelagodu. Nemaju te sto pikat dole ako ne treba, prvo uzv ali vjr mora I transabdominalni I vaginalni, onda ctg. Drzimo 🤞 da je sve pet.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.