Ajmo curke gdje su bebiceeee
Evo tu su 🤭
Pa kaj nismo lepi okrugli za 40 tjedana? 😄
Evo tu su 🤭
Znaci pupo ti je divan. Trudnica za reklame 😁😁😁
Evo tu su 🤭
Znaci pupo ti je divan. Trudnica za reklame 😁😁😁
Slažem se...reklama za neko ulje kremu protiv strija ❤️
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Evo tu su 🤭
Jao oooo 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 kako se lijepo spustio pupooooo... stvarno trudnica za reklamu 🥰🥰🥰🥰🥰
Imam jedno cudno pitanje... Jel na porodu treba skinuti vjencani prsten? Sad mi je to palo na pamet ako se skida da ga radije ostavim doma nego da tamo skidam i da ga izgube 🤔
Imam jedno cudno pitanje… Jel na porodu treba skinuti vjencani prsten? Sad mi je to palo na pamet ako se skida da ga radije ostavim doma nego da tamo skidam i da ga izgube 🤔
Mislin da triba,ja san svoj skinila ima 2 tjedna radi otecenosti, pripala san se da mi ne zapne kad krenen u rodiliste.
Sanja izgledas predivno
Evo cure da se kratko javim danas 20.09.2020. U 09:42 rodio se Mateo tezak 3300grama i 52 cm. Nisam uzela nista porod skroz prirodan. U bolnici svi divni i krasni sve pohvale!!! Sada cekam da mi ga donesu i da se mazimo 🥰
Ja evo prijavljujem neke bolove ko trudove, ni sama neznam, prva mi je trudnoca i upce neznam sta je ovo..jos sam u malim tjednima i sva sam zabrinuta😟do sad u trudnoci znala sam ponekad imati bh kontrakcije, ali ovu noc me boli bas kao od leda, pa kao menstrualna bol, dole u guzu i drzi tako, beba sva kao da je u tom trenu nekako napeta, ispupcena i onda pusti..po noci sam to nekako kroz san provukla, ali sad ujutro me bas bol probudila, i tako i kad se okrenem i na jedan i na drugi bok, vec sigurno zadnjih 40 min i vise..
Mislim si da se nisam preforsirala zadnjih dana mozda jer sam krenula prat i peglat bebi robicu, i jucer sam bila s prijateljicama u gradu imala sandale na punu petu i malo vise sjedila ( ali znala sam prije i puno vise sjedit) i prohodala, pa su me navecer dosta i prepone boljele.
Sad sam se probala malo dic prohodat da vidim dal ce i dalje ovako biti, pricekat cu kojih sat dva pa ako ne bude bolje ici cu na hitnu (jako se bojim pregleda, samo da me dole puno ne cackaju😣imam traumu jos od pobacaja koje sam prosla)
Kakva je situacija? Jel se smirilo?
.
Moj je glavicom nabit skroz dole, ali zato leđa i nogice prebacuje sa jedne strane na drugu… kako mu to uspije ne znam 😂
Napokon, isto tako, a kad odluci se zarotirat I nogice iz lijevog u desna rebra zabit sve zvijezde prebrojim. I dr mi je rekla da onda glavicom mrdaju I pritiscu nerve dole pa onda dobis one bolove u rodnici i rektumu.
SmileA, meni se slicno desilo u bolnici ali bi prva linija bila 1g paracetamola I zagrijan jastuk na ledja. Ipak, ja sam bila pod nadzorom pa je bilo lakse. Mozda bolje ne riskirat i da se javis na hitnu ako I dalje osjecas bol I nelagodu. Nemaju te sto pikat dole ako ne treba, prvo uzv ali vjr mora I transabdominalni I vaginalni, onda ctg. Drzimo 🤞 da je sve pet.
Sortiraj odgovore
Najstariji