Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    enterprise
    19. Rujan 2020. 20:43

Dobra večer!
    Čestitam prvo Sif i Ani, uživajte u prvim danima, bez obzira na nespavanje i mučenje s dojenjem, meni malo nedostaju ti prvi dani s bebačem.
    S obzirom da mi je sutra termin, a ništa se ne događa, nekako mi se čini da mene isto čeka sudbina Mjesečine, pa ti držim palčeve za sutra i bit ću slobodna gnjaviti kako je prošlo i što su radili jer i ja idem na Merkur
    Nadam se da ste mi sve ostale dobro

Napokon 2804
    19. Rujan 2020. 21:10

Demetria je zakon, svaka čast 🥰
    .
    Ajmo curke gdje su bebiceeee 

enterprise
    19. Rujan 2020. 21:12

Napokon 2804

.

a evo, ne mogu ga natjerati van, gušim se u čaju od lista maline, šećem svaki dan iako me boli zdjelica i očito ništa od toga

Napokon 2804
    19. Rujan 2020. 21:41

rujanka

Napokon 2804

.

a evo, ne mogu ga natjerati van, gušim se u čaju od lista maline, šećem svaki dan iako me boli zdjelica i očito ništa od toga

Ja sam danas glancala kuću i od tog svega umjesto da nešto krene, imam samo bolne tabane 🤣

enterprise
    19. Rujan 2020. 21:45

Napokon 2804

rujanka

Napokon 2804

.

Ja sam danas glancala kuću i od tog svega umjesto da nešto krene, imam samo bolne tabane 🤣

i ja od šetnje , a i žgaravicu od tog čaja, jedva čekam da ga prestanem piti

Napokon 2804
    19. Rujan 2020. 21:57

rujanka

Napokon 2804

rujanka

Napokon 2804

.

i ja od šetnje , a i žgaravicu od tog čaja, jedva čekam da ga prestanem piti

Zgaravica mi je vjerni prijatelj, nikud bez nje 😂 ja ne pijem caj niti jedem ananas.... 

AngelEyes
    19. Rujan 2020. 22:01

Točno to, ananas, čaj od maline, pranje prozora, čišćenje, čučnjevi, šetnje... A ništa, zatvorena skroz 🙄 još kad mi svi govore kako mi je visoko stomak, da neću lako... Ufff treba to izdržati. Nadam se da će idući tjedan biti prepun bebica 🥰🥰🥰🥰

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

• mini_mouse26
    19. Rujan 2020. 22:08

Mjesecina sretno sutra!! Uz tebe smo i javi nam se kad budes mogla! 😘
    Vidim da vas ima jos sa bolnim zdjelicama. Ja doslovno osjetim kako mi kukovi preskacu dok hodam koliko su se vec rasirili za porod. Koljena su mi klecala veceras od bolova u kukovima. A opet i bolje da se sirim nego da ne ide.

• mini_mouse26
    19. Rujan 2020. 22:11

Ivana_Du

Točno to, ananas, čaj od maline, pranje prozora, čišćenje, čučnjevi, šetnje… A ništa, zatvorena skroz 🙄 još kad mi svi govore kako mi je visoko stomak, da neću lako… Ufff treba to izdržati. Nadam se da će idući tjedan biti prepun bebica 🥰🥰🥰🥰

Mozemo se mi trudit pozurit koliko hocemo dok bebice ne odluce da su spremne za nas, mozemo se slikat hahahaha 

Demetria
    19. Rujan 2020. 22:11

Shvaćam vas cure, i ja već danima čistim ormare (doslovno sam ih izvana i iznutra oprala), skinuli mreže za komarce sa svih prozora, oprali vise od pola prozora, stavili nove mreže.
    Sutra nadam se slaganju prematalice-komode pa vjerojatno mogu idući tjedan krenuti prati robicu i peglati ju.
    Povremeno me boli trtica, a bome sam shvatila da me i tabani bole :(
    Bebice stižu sa jeseni očito 😍❤️💙

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.