Cure, mi i dalje muku mučimo s imenom za dečkića, nikako da se odlučimo.. Volimo kratka (2 sloga, ne 1), tradicionalna i obična imena, ali u ništa se nismo zaljubili 😩
Imate kakve prijedloge?
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Babyboy mi smo za dečka imali izbor između Jan, Noa, Borna. Meni se osobno jako sviđa Šimun, ali Tati nikako... A s obzirom da je on mogao birati za curu, držim palčeve da iduće bude Šimun 😉😁
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Cure, mi i dalje muku mučimo s imenom za dečkića, nikako da se odlučimo.. Volimo kratka (2 sloga, ne 1), tradicionalna i obična imena, ali u ništa se nismo zaljubili 😩
Imate kakve prijedloge?
Ivano, Jona, Luka, Dino, Leon, Mateja, Andrej....
Imate kakve prijedloge?
Matija, Adam, Karlo 😁
https://ibb.co/p1Nwxbp
Evo obavijest iz kbc os kako sam obecala, ali stvarno nije frka za donosenje stvari to ne brinite.
Moja curka procijenjena na 3kg i 800g 😱😱😱😱🙈🙈 bit ce nam veselo. Ctg reaktivan, nisam niti jedan trud imala dok su snimali haha. Otvorena 2prsta, cerviks na 2/3 cl. Sve u svemu dobro je i za koji dan bi mogla. Muz predvida u srijedu haha, reko bas cemo vidjet da li te curka slusa hahaha.
Ja pijem premama duo i uzasno me zeludac boli od njih, toliko da pijem tek svaki drugi dan jer bi mi valjda izgorio zeludac da ih svaki dan pijem.
Hvala na obavijesti … Bome velika cura 😁😉.. Kad je idući pregled?
https://ibb.co/p1Nwxbp
Evo obavijest iz kbc os kako sam obecala, ali stvarno nije frka za donosenje stvari to ne brinite.
Moja curka procijenjena na 3kg i 800g 😱😱😱😱🙈🙈 bit ce nam veselo. Ctg reaktivan, nisam niti jedan trud imala dok su snimali haha. Otvorena 2prsta, cerviks na 2/3 cl. Sve u svemu dobro je i za koji dan bi mogla. Muz predvida u srijedu haha, reko bas cemo vidjet da li te curka slusa hahaha.
Ja pijem premama duo i uzasno me zeludac boli od njih, toliko da pijem tek svaki drugi dan jer bi mi valjda izgorio zeludac da ih svaki dan pijem.
Hvala na obavijesti! 😉 Bome velika curkica, neka, samo neka je sve dobro. ❤Onda cekamoooooo i drzimo fige da sve prode super! 🤞nasa mala\velika osjecanka!😂
U utorak smo opet, ako docekamo!! Mama mi se jadna skoro rasplakala kad sam rekla kolika je hahahha jadna ko da ona mora u radaonu!! Vanka ce svakako, izdrzat cemo mi to 😉 jedva cekam da je zagrlim tako da cu izdrzat sve 🤱🤱❤❤❤
Ugl poslali me iz bolnice doma.
Otvorena za članak jagodice - ništa.
Trudovi mizerni.
Kontrola u ponedjeljak 🤭
Mini Mouse i moja je tako nekako, nisam uopce razmisljala da je to veca beba dok tebe nisam pocela citati 😅Al dobro, uvijek ostaje ono da ne znaju tocno ni oni🤞
Marta bio je u srijedu 3600g, danas nije radio UZV.
Ali ne uzdam se previše u te njihove mjere. Brine me samo sto je glavica većih proporcija - radi poroda.
Sif i Ana iskrene čestitke na rođenju vaših srećica 💙❤️ vama želim što brži oporavak 😘😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji