Sif i Ana čestitam od srca! Vašim srećicama želim sretno i bezbrižno djetinjstvo, a vama što brži oporavak! 💙❤
Kao što Demetria kaže, jedva čekam da pomirišem svoje klupko sreće. Uzbuđenje je preveliko već 😊💙
Kod mene standardne tegobe. Kad puno hodam noge natiču, sa spavanjem sam na vi. Leđa bole čim neke poslove po kući počnem raditi tako da lagano odustajem od svih poslića i samo odmaram 😊
Meni vrijeme nikad sporije nije teklo... još me čekaju dva tjedna duga ko dvije godine. Dobila sam deset sijedih u međuvremenu 🤭
.
Sretno s porodima, koga zadesi ovaj vikend. Poseban pozdrav našim palčićima i curama na čuvanju 🍀💕
Mamice i bebice čuvajte se i mazite 🤱💕 drago mi je pročitati da je kod vas sve u redu!
Pozdrav svima i ugodan vam vikend! 🍀🤰🤱💕
Osjecanke da ne pišem svaki Nick posebno … Idem iskopati negdje u slikama sto smo dobili obavijest na odjel vezano za stvari i donošenje pa vam sve tocno kažem 😁… Vode neću nositi puno, jednu bočicu, jer i inače pijem tu vodu na odjelu dok radim, a i imam jednu malu povlasticu da mi muž radi na pedijatriji, tako da ćemo se biti blizu ( iskoristi sve sto možeš) … Taj dio me ne muci s tim da ju neće vidjeti, jer računamo da ce ga pustiti do nas s obzirom da radi tam… Isto tako i moja mama… Onda ce dofurati i stvari.
A bas sad sam mu nosila nešto do ulaza u bolnicu i vidim da trudnica došla sama do ulaza po stvari… Tako da eto, može se i to 😁.. Ma uvijek postoji neka caka 😁.
Cure, služila sam da imam zgaravicu od prenatal kapsula… Jel još kojoj bilo tako?
Super 😊 Ma ja isto mislim da se uvijek nade nacin. 😉Ja pijem premama duo, nemam zgaravicu ali znam bas gadno podrignut tu kapsulu omege. fuj, mrzim to. srecom pa ono podrignem jednom, dvaput i to je to.
Cini mi se da se nekaj desava vec tri puta proljev , bolovi krenu u ledima na trbuh i zgrci se ali su nepravilni razmaci... sad samo cekam jer do sad nikad nije bilo ovako. Takoder nemam apetita ni malo sto je jako cudno za mene eto neznam vidjet cemo tokom dana sta ce se desavati
Sif i Ana cestitkeee na bebicama, neka vam je sto brzi oporavak da ste zajedno u mazenju i kuci s tatama i ostalom dobrodoslom pomoci!😉❤ Svima zelim ugodan vikend i neka nam cure u terminu redom javljaju lijepe, sretne vijesti! 😘
Sif i Ana cestitam, a bebicama zelim dug i zdrav zivot❤🥰👶🎉🎉
Onka drzim fige🤞 izgleda kao da bi mogla stic jos jedna bebica🙂
Sif i Ana1305 cestitaam!!😃🥰🥰 Bebicama zelim sretno i bezbrizno djetinjstvo, a vama sto brzi oporavak!💙❤️🍀🤞🍼👣🌸 Prekrasna imena ste izabrale!😘😘
🌈💙👣🙏
Cini mi se da se nekaj desava vec tri puta proljev , bolovi krenu u ledima na trbuh i zgrci se ali su nepravilni razmaci… sad samo cekam jer do sad nikad nije bilo ovako. Takoder nemam apetita ni malo sto je jako cudno za mene eto neznam vidjet cemo tokom dana sta ce se desavati
Onka sretno!!🍀🤞javljaj nam se s novostima kad stignes🤗ako je krenulo zelim da bude brzo i sto bezbolnije!😘
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji