Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    18. Rujan 2020. 23:08

Sif i Ana čestitam vam!!! Želim vam brz oporavak i da bebe lijepo napreduju! ❤

Sanja slažem se u potpunosti. Ja sam u prvoj trudnoći od 37. tjedna pazila na svaki mogući znak, jer, kao, u terminu sam. Izludila sam do punih 41, kad sam rodila. A definitivno kad krene, ne možeš fulat. 😁 Ne skuži se možda prvih nekoliko trudova da je to to, al to nije ni bitno jer nećeš odmah trčat u bolnicu. Do trena kad treba krenuti u rodilište, nema teorije da ne skužiš da je to ono pravo. 😆
    Meni ti tjedni tako jure da je to strašno. Tek sam pri dnu liste, a mogu mislit kako je vama koje ste u terminu već.. ko da sam prekjučer plusić ugledala, a već se bližim kraju. 

Marija1207
    18. Rujan 2020. 23:12

Sif i Ana čeeeestitammmm! 🙏🏻❤️❤️
    Sif-zelim da si sta prije sa svojim cudom ❣️❣️

teica30
    18. Rujan 2020. 23:38

Sif i Ana Čestitam ... 🥰🥰
    Danas sam bila tako puna energije, spremila kuću, napravila kolac, skuhala ručak za sutra... I sad me slomilo, ne mogu se mrdnuti 🥴😏... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Unakit
    18. Rujan 2020. 23:47

Ana I Sif, cestitke, vama zelimo brz oporavak a Emeli I Jonasu blazeno djetinjstvo, zdravlje i srecu 💗

Hip_Hopsica
    18. Rujan 2020. 23:49

Sif i Ana čestiiitaammm!!! Brz oporavak vam želim i bebe lijepo napreduju  bez ikakvih daljnjih tegoba...

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Lullee
    19. Rujan 2020. 00:02

Sif i Ana cestitke💙❤️Brz oporavak i zdrave i vesele bebice od srca vam zelim🤗
    Sif samo hrabro i optimisticno💪🙏zvuci lako za izreci,razumljivo je da si u badu i da strepis,naspavaj se veceras sutra je novi dan i nova pobjeda💪❤️Puno nas mamica misli na vas i salje pozitivu🤗

Tejic
    19. Rujan 2020. 00:12

Sif i Ana cestitam od srca ❤❤ zelim vama mamicama brzi oporavak a bebice da lijepo napreduju 🥰🍀🤞😍😍

• Lubeniiiiica
    19. Rujan 2020. 00:23

Sif i Ana čestitam na bebicama 🥰 vama brz oporavak, a bebama sretno i bezbrižno djetinjstvo 😘

Dinosaurus
    19. Rujan 2020. 00:50

Sif i ana cestitkeee! 🎉🎊🎈

Bosco
    19. Rujan 2020. 00:55

Ajme dvije bebice 🥰🥰
    Ana i Sif. Cestitam vam na vasim bebicama, zelim vam sve najbolje, da se odmorite i da ste sto prije doma, Sif - nadam se da cete uskoro biti skupa 💐🌷💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.