Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zojo
    19. Rujan 2020. 01:06

Sif i Ana čestitke na bebicama i što brži oporavak objema! 🤗 Puno pozitive, ljubavi i sreće vam šaljemo i da Emeli i Jonas što prije narastu i ojačaju! Puse

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

Demetria
    19. Rujan 2020. 02:56

Sif

Večer 🤗 samo da se kratko javim, nisam bas u stanju citati sad unatrag, u 18:37 rodio se Jonas sa 2330 g i 44 cm. Posto je bas maleni, smjesten je u topli krevetic, a ja sam u sobi poprilicno u bedu jer nebrem biti s njim…

Sad mi je jedina briga da on bude dobro…

Pozdrav svima i nadam se da ce se i Ana1305 javiti uskoro. Puno znaci podrska vas svih ovdje, stvarno hvala na svakoj poruki podrske ❤

ana1305

Cure, da se javimo 2/2. U 19 i 33 se rodila Emeli. 52 cm i 3700 ili 3720 😂 Hvala Bogu gotovo 🥰 curica je divna i ja sam prezaljubljena.
    Svima sretno na porodima tko je u tijeku ili za koji dan 🥰🥰🥰

doslovno sam par minuta prije Sif komentirala kako očito bebe čekaju prvi dan jeseni.
    Drage naše cure čestitam vam od srca i bebicama sa prekrasnim neobičnim imenima želim puno zdravlja i ljubavi.
    Nemojte se bojati, bebice koje su već na našoj veseloj listi a rođene su ranije su pokazali kakvi su oni borci i njihove mamice isto.
    Mi smo svi ovdje za vas jedna velika podrška.
    *
    Halila mislim da si ti napisala, definitivno pred kraj tjedni lete kao ludi i svaki dan kad me nešto zaboli se trgnem da sam već u tjednima kad bi bebica mogla bilo kada.
    Moram priznati da će mi jako faliti trudnoća, ovaj dio od polovice pa do kraja savršeno, pocetak je svašta nešto bilo i dosta je tu i straha bilo.
    Ali to malo klupko sreće najljepšeg mirisa na svijetu je naša najveća nagrada ❤️

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Mina 29
    19. Rujan 2020. 03:14

Sif i Ana čestitke ❤️❤️💪

samanta_98
    19. Rujan 2020. 04:15

Sif i Ana čestitke! Želim vam što više maženja, grljenja i ljubavi! ☺️🥰
    Vama cure brz oporavak i da ste što prije s malenim klupkom sreće! 🤗🥳

Marija1207
    19. Rujan 2020. 05:04

Nemoguuu spavat vec satima 😩😩😩
    Sve me doli nisko boli,steze,ali konstantno bez prekida,a uz to ona je ko nikad aktivnija hobotnica🤪
    Bas mi fali sna 😩

plavo_nebo
    19. Rujan 2020. 05:06

Sif i ana cestitam 🥳🥳🥳

Bebife dobro nam dosle 😍

• mini_mouse26
    19. Rujan 2020. 05:36

Sif i Ana cestitam vam i zelim vam brz oporavak. Bebice vam imaju divna imena i zelim im svu mogucu srecu u zivotu.
    Sif nadam se da cete ubrzo biti zajedno.
    Evo ja pijem kavu pa cu se poceti spremat za pregled. Po noci sam imala dva takva truda da su me probudili. To bas oni od leda bolovi. Vidjet cemo sta ce ctg pokazati ovaj put. Sretno svima danas ako sto krene, a ja se javim osjecankama sa info kako sam obecala 😘😘 
    I da Demetria tocno tako sam i mislila, samo od trudnoce dokumentacija. Sva sreca pa nije bilo nikakvih problema pa ostale dokumentacije ni nemam. 😉

19. Rujan 2020. 05:43

Jutro evo i mene . Noc katastrofa zaspat nikako , sve nesto nisam imala zraka pa vrtoglavice uzas!! Kad sam napokon zaspala evo menstrualna glupa bol me probudi i zgaravica za poludit 😏

Marta14
    19. Rujan 2020. 06:06

Sif i Ana cestitam 🤗🎉🎈Brz oporavak mame! Bebe imaju bas lijepa imena, zelim vam sve najbolje 🍀

Matea02
    19. Rujan 2020. 07:21

Sif i Ana čestitam vam!! Brz oporavak želim i da samo uživate u svojim bebicama 💙❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.