Demetria nama ti dokumentaciju preuzmu sestre odma na dolasku u ambulanu, u radaoni imas ubrusa njihovih pa maramice ne trebaju, jesti ne smijemo u radaoni, vodu piti ne smijemo ali ti daju u casi malo ako hoces isprat usta ako su ti suha, samo ih zamolis. Gumica ja stavim na ruku, a mobitel ne smijemo, iako cu ih ja pokusat zamolit da ga ponesem da mogu odmah javit svima i da me barem igrice zabave ako potraje 😁😁 zato me bas zanimalo sta to planiras nositi 😊😊 i ja sam ti recimo bas svu dokumentaciju ponijela pa nek si oni biraju sta im treba haha
Moj savjet dokumentaciju koja nije vezana bas bas uz trudnoću daj kopije.
Meni su tako sve nalaze i pretrage "zagubili"
Znam da ce me tražiti zbog operacije što sam imala prije trudnoće i zbog vanmaterične to me uvijek traze.
Pitala sam vas čisto da znam.
*
Danas poslije treninga sam prošetala u par trgovina sve u okrugu od 50 metara tražila sam nešto i odjednom me umor savladao. I bol u skoro cijelom tijelu.
Definitivno osjećam da to nije više to kao prije par tjedana kad sam imala više energije.
Došla sam taksijem doma i poslije tuša legla u krevet odmoriti dva sata. Bila sam ko nova.
Popodne otišla popiti kavu pa na predavanje patronažne sestre i idem doma bol iznad lijevog guza opet....
Bebice nemoj još molim te, nema mama ni torbu spremnu a kamoli da sam ti oprala robu.
Srećom pa je u stanu preko 30 stupnjeva pa možeš i gol biti koliko je vruće 🤒🤒🤒🤒
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Imam osjećaj da bebice čekaju prvi dan jeseni...
naša vesela lista se nalazi na 752 stranici.
10 curica 👶🏻 i 15 dečkića 👶🏻
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Večer 🤗 samo da se kratko javim, nisam bas u stanju citati sad unatrag, u 18:37 rodio se Jonas sa 2330 g i 44 cm. Posto je bas maleni, smjesten je u topli krevetic, a ja sam u sobi poprilicno u bedu jer nebrem biti s njim...
Indukcija - u 9.20 prokidanje vodenjaka, 9.50 drip, u 15.00 otvorena 5 cm i onda je dalje islo brzo. Boli, uzasno boli, ali kad rodis bol nestane u tom istom trenu. Uzela sam jedan dolantin protiv bolova, ali me to jako omamilo i nije mi bio nimalo ugodan osjecaj, pa sam odbila drugu dozu. Osoblje savrseno, rodila sam na boku sa skvrcenom nogom, primalja mi je masirala leda, izgon je bio u jednom trudu, bez rezanja niti pucanja, ali bebac je stvarno maleni.
Sad mi je jedina briga da on bude dobro...
Pozdrav svima i nadam se da ce se i Ana1305 javiti uskoro. Puno znaci podrska vas svih ovdje, stvarno hvala na svakoj poruki podrske ❤
Večer 🤗 samo da se kratko javim, nisam bas u stanju citati sad unatrag, u 18:37 rodio se Jonas sa 2330 g i 44 cm. Posto je bas maleni, smjesten je u topli krevetic, a ja sam u sobi poprilicno u bedu jer nebrem biti s njim…
Indukcija - u 9.20 prokidanje vodenjaka, 9.50 drip, u 15.00 otvorena 5 cm i onda je dalje islo brzo. Boli, uzasno boli, ali kad rodis bol nestane u tom istom trenu. Uzela sam jedan dolantin protiv bolova, ali me to jako omamilo i nije mi bio nimalo ugodan osjecaj, pa sam odbila drugu dozu. Osoblje savrseno, rodila sam na boku sa skvrcenom nogom, primalja mi je masirala leda, izgon je bio u jednom trudu, bez rezanja niti pucanja, ali bebac je stvarno maleni.
Sad mi je jedina briga da on bude dobro…
Pozdrav svima i nadam se da ce se i Ana1305 javiti uskoro. Puno znaci podrska vas svih ovdje, stvarno hvala na svakoj poruki podrske ❤
Čestitam na rođenju sina, prekrasno ime... brz oporavak tebi i malenom, da sto prije naraste i ojaca i da se može maziti sa svojom mamicom... sretno,
bezbrizno djetinjstvo, ispunjeno srecom, zdravljem, ljubavlju... 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Cure, da se javimo 2/2. U 19 i 33 se rodila Emeli. 52 cm i 3700 ili 3720 😂 krenulo je od pola 9 sa gelom, pocela sam se otvarati. Bolovi u ledjima su gadni, idu i u stomak. U pola 1 idem na ctg jer mislim da su trudovi, ali to su kontrakcije za otvaranje. Od 2 na klistir jedno pola sata. Od pola 3,3 otvorena 2,3 prsta i postaje gadno, a nikakve trudove ne ocitava ctg. U 5 u radjaonu na drip, tu su poceli pravilniji trudovi, ali sve nesto nedovoljno za izgon, jos ja imam siroku zdjelicu, ali trtica mi ima neku kvrgu pa je to malo blokalo glavicu. Tu sam se vec otvorila 7,8 cm, glavica se vidi, a ja tiscem nedovoljno za izgon. Recnuli me, doktor pomogao sto se naslonio i to je to. Hvala Bogu gotovo 🥰 curica je divna i ja sam prezaljubljena.
Svima sretno na porodima tko je u tijeku ili za koji dan 🥰🥰🥰
Čestitam... puno sreće, zdravlja, ljubavi... ovo da si prezaljubljena mi je prekrasno, uzivaj sa malenoj, mazite se, pazite, volite, ljubite, grlite... 😘😘😘😘😘😘
Sif i Ana cestitke na vasin malenin bebama ,neka ih kroz zivot samo sreca prati 😘😘
Sif,nadan se da ce Jonas sta prije bit samo uz tebe 😀
Sif i Ana čestitam 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Ista stvar i kod mene.
Ležim na boku. Pretpostavljam da je od težine bebe i maternice, od istezanja, rastezanja. A bockanje je od pritiska bebine glavice na okolne živce i zdjelicu, mjehur, nije znak otvaranja al se nekima poklopilo da su uz to i otvorene. Meni već mjesecima tegobe koje većina vas nabraja a eto prekjučer na pregledu cerviks nezreli i praktički skroz zatvoren. A bome sam poslije pregleda točno i mogla osjetiti gdje mi je cerviks jer je u dva mjeseca sve postalo dvajst puta osjetljivije! 😬 i ispalo je da njega do tad zapravo nisam ni osjećala.
Stresiranje oko toga jel bude i kad bude može isto tak kočiti proizvodnju oksitocina a znamo kolko je on važan za porod. To što smo mi nestrpljive sigurno ne bude pomoglo. Bolje da se ne obaziremo tolko na svaku čmrknju nego zaokupimo nečim drugim. Kad dođe vrijeme - znat ćemo, bez sumnje. Malo su nas lecnule bebice koje su se, u velikom broju, požurile doći na svijet ranije ali realno, kad prođemo 37., 38. tjedan ne znači da budemo što prije tj svaki čas rodile samo zato jer smo "u terminu". 😏😒 imamo cajta do 42.....
.
Bravo, Sif, čestitam i želim vam puno zdravlja i sreće, da se brzo prilagodite i uživate svi skupa 😚🥰🍀💕
Cure, da se javimo 2/2. U 19 i 33 se rodila Emeli. 52 cm i 3700 ili 3720 😂 krenulo je od pola 9 sa gelom, pocela sam se otvarati. Bolovi u ledjima su gadni, idu i u stomak. U pola 1 idem na ctg jer mislim da su trudovi, ali to su kontrakcije za otvaranje. Od 2 na klistir jedno pola sata. Od pola 3,3 otvorena 2,3 prsta i postaje gadno, a nikakve trudove ne ocitava ctg. U 5 u radjaonu na drip, tu su poceli pravilniji trudovi, ali sve nesto nedovoljno za izgon, jos ja imam siroku zdjelicu, ali trtica mi ima neku kvrgu pa je to malo blokalo glavicu. Tu sam se vec otvorila 7,8 cm, glavica se vidi, a ja tiscem nedovoljno za izgon. Recnuli me, doktor pomogao sto se naslonio i to je to. Hvala Bogu gotovo 🥰 curica je divna i ja sam prezaljubljena.
Svima sretno na porodima tko je u tijeku ili za koji dan 🥰🥰🥰
Čestitam, Ana, svako dobro vam želim 🥰
Uživaj u majčinstvu! 😚🍀💕
Sortiraj odgovore
Najstariji